Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 423
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Човек който вижда комплекси във всеки пост, според мен е по комплексиран отколкото си представя.
Приеми, че има и други вкусове освен твоя, и че примерно има деца които не умират от кеф да си играят с дръглив пес.  Mr. Green

# 691
Човек който вижда комплекси във всеки пост, според мен е по комплексиран отколкото си представя.
Приеми, че има и други вкусове освен твоя, и че примерно има деца които не умират от кеф да си играят с дръглив пес.  Mr. Green

О, съвсем забравих че топ гражданите като вас  Bowtie  не биха и си помислили да докоснат "Дръглив Пес", нали им пада левъла даже с 2 левъла.... Комплексите са ясно изразени само в постове от 2 източника/автора/ като гледам..

Повтарям специално за Вас, явно има нужда:

Много хора си мислят да си вземат апартамент като по евтин за закупуване и поддръжка, да, така беше преди, в момента с тези съчинени цени които сами се натискаме да плащаме дружно обаче, много се доближава цената на собствен самостоятелен малък проект. Разбира се че всеки си има вкус и аз уважавам това. Просто споделих тази възможност за алтернатива като все по достъпна, на фона на все по-скъпите "тристайни" от по 120 нереални квадрата.

Приятна вечер

# 692

Много хора си мислят да си вземат апартамент като по евтин за закупуване и поддръжка, да, така беше преди, в момента с тези съчинени цени които сами се натискаме да плащаме дружно обаче, много се доближава цената на собствен самостоятелен малък проект. Разбира се че всеки си има вкус и аз уважавам това. Просто споделих тази възможност за алтернатива като все по достъпна, на фона на все по-скъпите "тристайни" от по 120 нереални квадрата.

Приятна вечер
Живота в къща и този в апартамент са 2 различни неща, и е въпрос на избор. Всеки си прави своя.
Приятна и на Вас.

# 693
Това топлене с климатици е българска измислица, да се оправдае покупката. Климатика изсушава въздуха и води до мигрена, да не говорим за нетрайната топлина, шума, и бацилите дето ги върти напред назад из въздуха. Да си бяха направили едно парно хората с къщата.
Уникални бисери!

Само за сведение, в най-чистата страна и една от топ 3 дълголетни нации в света основно се топлят с климатици, разбира се не Мидеа.
И същите не може да разбереш, че работят, ако не идеш до тях, за шум да не говорим.
Надявам се да познаеш коя е страната.

# 694
  • Варна
Хаха, това за климатиците и аз си го записах в тефтера, че били българска измислица. Ама си трая. Simple Smile
А това с къщата, да, добре е. Но аз като си правих сметка и цената ми идваше х2,5 от цената на апартамента.
Но, ако случайно имаш място, наследено или купено в по-добри времена, тогава и сметката ще е друга. И едното има плюсове както другото, няма смисъл да се влиза в някакви спорове, защото няма да се стигне до консенсус.

# 695
Няма комплекси, обяснявам ти, че всичко си има цена. За да си водя детето на 100 м. от вкъщи в добра градина - това струва нещо. Ти пък плащаш с по-ранно събуждане на малки деца, возене в кола в задръствания, хабене на часове време. За мен това твоето не е приемливо и плащам по-висока цена в евро, за да осигуря скрития лукс детето ми да не спи сутрин и вечер в задръстванията.

Така че ти може да си доволен с построената къщо от 90 кв. и паркирането в двора, но други са доволни на по-широко с по-добра инфраструктура.

# 696
Аз мислех, че само компютъра сме дли на света, а то какво се оказа, че и климатиците са наша "измислица".
Съгласна съм, че голяма къща е по добре да се топли с алтернативна енергия, но как да се охлади?

# 697
Ние със съпругът ми сме пример пример за това , че преживели вече две трети от живота си категорично не искаме да живеем в къща. Искаме малко апартаметче някъде в широк център ,да си живеем старините - разходки, кафенце , театър, екскурзии.  Децата като пристигат на гости да се виждаме -  да ходят на хотел. Всъщност обмисляме да им купим по едно малко апартаметче да си имат, вместо хотел . Дали обаче е по-добре дистанционната поддръжка на нещо дето ще пустува в другото време -  все още не сме го измислили. Глобално , може би този начин  а мислене е скандален но е такъв .
П.с. аз лично съм го преживяла това с къщата под формата на страдателен залог като внучка и дъщеря. Мерси.

# 698
Благодаря че развесели вечерта ми,
как разбрахте колко ми е голяма къщата? колко струва и колко часа карам в "задръстванията" ?
Грешите за всяко едно нещо - децата ми се возят в колата 5 минути /850м без светофари/ Някакви други въпроси?! Моля на лично, досадна е тази ваша показност.

Дадох пример за АЛТЕРНАТИВИ. Всеки си избира разбира се.
 Не разбирам какво общо има и София в цялата работа в темата за Варна.

След като толкова държите да се изфукате, за разлика от мен, моля посочете за колко ЕВРО притежавате скъпоценния си имотец че да се посмеем още по добре, за СУ и буржоазно аристократичната нафтова среда вече чухме, дайте цифрата за да ви кажа колко още ви е нужно да спестите за истински "широко"

Определено всичко си има цена за съжаление, и един ден ако имаш и ти достатъчно средства и можеш да си позволиш, може би ще отидеш в Бояна или Драгалевци за да усетиш  "широко" което явно не си до момента.

Няма комплекси, обяснявам ти, че всичко си има цена. За да си водя детето на 100 м. от вкъщи в добра градина - това струва нещо. Ти пък плащаш с по-ранно събуждане на малки деца, возене в кола в задръствания, хабене на часове време. За мен това твоето не е приемливо и плащам по-висока цена в евро, за да осигуря скрития лукс детето ми да не спи сутрин и вечер в задръстванията.

Така че ти може да си доволен с построената къщо от 90 кв. и паркирането в двора, но други са доволни на по-широко с по-добра инфраструктура.

Приятна вечер и на Вас, приключвам с този безмислен show-off, отдавна съм го надживял.

# 699
  • Варна
Хайде палете кладата и ме горете...само, че първо прочетете пак какво съм написал. А, то е, че това да се топлиш с климатик е роден приоритет и търговски трик. Никъде не съм писал, че сме измислили климатика. Естествено, че ще се охлажда с климатици. За топленето обаче си има минуси...много сух въздъх, по филтъра се въдят бактерии и се разнасят ( в супер скъпите хотели има специални таблетки за климатици ) и най-вече айде топлете се на -5 като ви замръзнат климатиците. И аз съм пускал климатик да се топля ама инцидентно. Да разчитам на климатик за топлене не мис е вижда разумно.

# 700
Няма показност, обяснявам ти, че човек може да живее чудесно и без да пали колата за нещо толкова дребно като водене на детето.
Голямо тръшкане, голямо чудо, че другите не искат да живеят в къща.
Селска чест някаква избива Grinning
Живяла съм в Бояна, в собствена къща, с двор за повече от четири коли - така, да ти обясня нещата по начин, който ще успееш да разбереш Grinning И след това - в апартамент.
Как да ти обясня... не живея в скъп квартал от немотия... и сутрин не водя детето пеш от немотия... ама няма да разбереш.

Ре ге,
познати наемат за децата си апартамент през аирбнб, когато се налага, много са доволни.

# 701
приключвам с този безмислен show-off, отдавна съм го надживял.
Но защо да в безмислен. Той показва друга гледна точка. Не може всеки да сме излезли от калъп. Прави ми впечатление че някъде между 40-50 има един явен интерес на семействата с деца на средна възраст  към закупуване / постройка на къщи. За да не е единично явление значи нещо разумно има за хората в тази идея. И не само идея защото много хора я осъществяват построяват, купуват готова с изплащане или полуготова с дострояване. Явно тук в темата я няма тази средностатистическа извадка за да те подкрепи. Но това не означава че мнението ти е погрешно и изисква някакъв оживен спор и отстояване на  гледна точка.

П.с. да уточня какво значи средна възраст на децата, че прозвуча много едно такова . Та да са  някъде от 5-6 до към 18-19. Ако са по-малки децата на родителите не им е до къща. Ако са по -големи децата - родителите вече са на моят акъл и не искат да слугуват на къща.

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 20:55 от _re_ge

# 702
Значи аз  като се е видело че ше оставам ерген Simple Smile , няма да се интегрирам със моя диалект у Варна - отписвам Владиславово нахлузена се на Колхозният в една килийка 50 кв за сам човек стига и тук таме некоя заблудена да преспи ... ама хора кажете бива ли вижте го това , то в холчето неможе се размине човек и 2ма да са 🤣🤣 дайте мнение

https://m.address.bg/bg/продажба/резултати-от-търсене/двустаен-апартамент-Варна-472353.html?city=102&region=756&region=1276&region=1279&region=1505&etype=4&priceto=48000&sortBy=1&construction=1&furniture=2

# 703
Линкът е повреден, но по принцип на 50 кв. с добро разпределение двама души можете да си живеете доста добре.

# 704
) и най-вече айде топлете се на -5 като ви замръзнат климатиците. И аз съм пускал климатик да се топля ама инцидентно. Да разчитам на климатик за топлене не мис е вижда разумно.
И на -10С пак с климатик се топля. По студено във Варна не е било от как се помня.

Петре, какъв ти е бюджета. Ще взема да ти намеря аз един апартамент, че ми писнА да те слушам как преливаш от пусто в празно.

Общи условия

Активация на акаунт