Пазарът на недвижими имоти във Варна - какво се случва реално? - 5

• 44 441
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Няма хубав фитнес там Simple Smile
Ще ходиш пеш, това малък фитнес ли е.  hahaha

# 721
в Паркмарт, бившия пикадили парк има фитнес /

# 722
Пешо, ето ти един кат за тебе
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn

# 723
К- stretch .... Ама малко уреди сега гледах , Лъки ходенето пеш , колело , плуване и други работи :/) Графа  се прави за Кардио достатъчно кардио тренировки правя .  Ама за мускул си трябва тежест Simple Smile).... ми не работи Линка ..

# 724
  • Варна
Баси пълнежа стана тука!

# 725
  • Варна
Марто, похвали се нещо с твоя блок, гледам вече е бая издигнат. Grinning

# 726
Тука стана дискусия относно Виница. Всичко си има. Първо нямаше автобус, после  магазин сега фитнес.
Не знам дали е Варненската Бояна, ама не е с нищо по-лош от останалите квартали.
То ясно, че на Червения площат е по-удобно.
Относно тия вилни зони. Специално над Цветния пътищата са асфалтирани, но нечовешки тесни.

# 727
И какво с нормално работно време  8-5 или 12-10 ПМ. Може да се прибираш с градския не звучи сериозно едно е на хартия друго е реалност . Добре да кажем Виница - община и Аспарухово -община колко да е раЗликата в Км ... Виница е поне 4 -5 км по далече от града отколкото е Аспарухово . Но тук всички каЗват трафика по моста е по голям от този от пътя от Виница до града !!! Много ми е интересно това при условие че във Виница живеят повече хора според мен и  трябва там да е доста по натоварено споделете мнение ... аз сега като дойда ще я огледам пустата Виница да видя какво съм изпуснал и къде ме мятате Simple Smile

# 728
Относно тия вилни зони. Специално над Цветния пътищата са асфалтирани, но нечовешки тесни.
И без канализация. Все пак живеем в 21 век!

. Но тук всички каЗват трафика по моста е по голям от този от пътя от Виница до града !!! Много ми е интересно това при условие че във Виница живеят повече хора според мен и  трябва там да е доста по натоварено споделете мнение ... аз сега като дойда ще я огледам пустата Виница да видя какво съм изпуснал и къде ме мятате Simple Smile

Виница може да бъде достигнат по няколко начина , Аспарухово само по един.
Аспаруховият мост НЕ ОБСЛУЖВА САМО АСПАРУХОВО! Това е нещо което ти дава точен отговор.

# 729
Аз нямам работа във Виница, но виждам автобус 31 как си минава редовно. Сега транспорта не е идеалния, но си се движат доколкото трябва. Как точно го изчисли тия 4-5 км??? Можеш да си го измериш и сам. Разликата е 1-2 км зависи коя част на квартала визираш. Само дето ти казаха, че имаш и алтернативни маршрути.
Това за канализацията е вярно.За съжаление се застроява из града навсякъде, а инфраструктура за вилните зони няма. Тъжно.

# 730
Добре защо тогава цените  за продажба в Аспарухово са по-високи от Виница !! Явно пазарът на имоти диктува друго

# 731
Понеже стана дума за канализация - във Виница също трябва да се пита изрично дали имотът има канализация.

# 732
Добре защо тогава цените  за продажба в Аспарухово са по-високи от Виница !! Явно пазарът на имоти диктува друго
Ами, по-голям е квартала, има плаж, ДКЦ, Billa, училище, по-добра инфраструктура, минуса са многото роми, които са навсякъде там и моста! Виница е било село, има една главна улица, уж ремонтирана на скоро, ама доста калпаво, както всичките улици в града, има много частни къщички, ниско строителство, тихо, спокойно, зависи къде си там и какво търсиш от района, по-скоро е за улегнали семейни двойки.

Последна редакция: сб, 11 яну 2020, 12:33 от Cattley

# 733
Някакво мнения за Комплекс Терасите.  - Владислав Варненчик !!

# 734
Вчера бях пак на среща с Пенемат, та да снеса малко информация. За момента нямат много продадени апартаменти, изместили са акт 14 на едната сграда за юни, а на по-високата за септември 2020, което вече е реалистичен срок. Доста допълнителни опции предлагат. Възможност за пренареждане на стени в апартамента според нуждите (в рамките на разумното и адекватното разместване, докато не са стигнали Акт 14), като са доста отворени за идеи, което на мен ми допадна. Парно с топломери на всеки апартамент, евентуално подово парно, преференциални цени за изработка на мебели от Хосе, за електроуреди договарят в момента магазин, с който да работят, ел. врати на гаражите на доста добра цена - 500 лв. Както и възможност за договаряне на варианти за плащане.

Да обобщя относно Petre_33 - той нищо не търси, но го търси из цяла Варна, не я познава, но от форума опитва да опознае всеки един квартал в детайли. Също така знае, че всеки един квартал не е подходящ за него, но пък харесва всичките, защото си имат предимство. Само спам от него в темата... Ако наистина търсеше, да беше взел вече. За справка, ние решихме, обиколихме доста места и накрая си капарирахме. Но това във форума не може да се случи, трябва си ходене, гледане, а не 10 форумни члена да ти дават наклон на... члена. Вкусове различни, затова сам трябва да си го избереш. После като не ти харесва нещо, пак ли тук ще пишеш и ще обвиняваш някой... Два лафа има за теб - който много избира, на *уй сяда.  И другия е като съвет, но това е в случай, че наистина вземеш да търсиш апартамент - на вълка му е дебел врата, защото... не чака @So Lucky* да му свърши работата или нещо подобно беше.

П.С: Ако си я харесал, не е това начина Wink

Едит:

Някакво мнения за Комплекс Терасите.  - Владислав Варненчик !!

Супер е, точно за теб е! Има кръчма и фитнес на близо и всичко друго, което ти трябва и не трябва. Само автобус 31 не минава от там...

Общи условия

Активация на акаунт