Перилни препарати и омекотители – 60

• 60 174
  • 775
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Купих си от кутиите за 60 пранета за цветно на Ариел, с новата опаковка. Еми, от вчера извъртях 4 перални, не се разтваря, става на буци в чекмеджето и препирам после пак. Редувам с бели перални, пак с Ариел -нямам такъм проблем.
За първи път ми се случва такова нещо и направо съм бясна.
Изсипвай праха директно в баранана при дрехите.

# 571
  • оттам, откъдето започва България
Пробвах капсулите на Ленор за бяло пране. Естествено, не повярвах на една, та изпрах с 2 капсули прането на 60 градуса, та доста пяна имаше.
Изненадващо добър резултат се получи. В прането имаше изцапана от домати бяла покривка (предварително я третирах  със смес от кислородна вода, веро и сода, но петната не бяха изчезнали преди прането), изцапана кърпа за ръце с някакво ядене (без предварително третиране).

# 572
  • София
Леле, с 2 капсули, ти направо тежката артилерия! Simple Smile

# 573
  • Стара Загора
И аз по две капсули слагам, пералнята ми е за 8 кг . Рядко купувам капсули,  пера основно с прах

# 574
  • София
И аз по две капсули слагам, пералнята ми е за 8 кг . Рядко купувам капсули,  пера основно с прах
И с какво успяваш да напълниш 8 кг. сухо пране? Капсулите са за 4-5-6кг. /зависи от капсулата/. Според мен 2 са много.

# 575
И с какво успяваш да напълниш 8 кг. сухо пране? Капсулите са за 4-5-6кг. /зависи от капсулата/. Според мен 2 са много.
Какво има да напълниш 8кг. пералня? Двама души като се преобличат по 2 пъти на ден и ето ти ги 8кг за 2 дни.

# 576
Е как само по 2 пъти дневно...малко е. Минимум на час да е преобличането....

Ризи, панталони и прочее..сортират се. Не се перат на едно пускане.

# 577
  • оттам, откъдето започва България
Няма нужда да е 8 кг прането. Аз 4 кг прах. 8 кг ми е пералнята, но всяка програма си иска определени кг.
Това си ми беше експеримент, тъй като нямам практика с капсулите (не съм им почитател).

# 578
Е как само по 2 пъти дневно...малко е. Минимум на час да е преобличането....

ЧНГ мили дами! Радвам се, че сте все така закачливи и жизнерадостни. Желая ви много здраве, щастие и... още по-чисто пране през новата 2020 г. (въпреки, че надали има накъде повече).

# 579
Здравейте, гледам, че по назад има коментари за антистатик, днес търсих в ДМ, но ми казаха че имат само под формата на омекотител. Може да ми се смеете, но искам да напръскам вкъщи дивана, така е наелектризиран, че подскачам поне по 20 пъти на ден като хвана дръжката на вратата. Купих преди време на Максима спрея омекотител и хубаво го напръсках, ефект имаше, но щях да се удуша. Като прочетох, че има антустатик само и много се зарадвах, тъкмо ще напръскам и някои якета и други дрехи, които са от изкуствена материя. Може ли да ми покажете как изглежда, като отида в Елитис, направо да го намеря. Благодаря:)

# 580
Скрит текст:

# 581
  • София
Аз малко съм го ползвала, но мисля, че няма никаква миризма.

# 582
Супер. Отивам до Елитис. Благодаря

# 583
  • В полите на Витоша :)
Здравейте!

Моля за помощ и съвети как да изчистя петно от червено вино върху светла риза. Спот на Перилис не помогна Sad

# 584
На бяла покривка действам така:намазвам петното обилно с кисело мляко, стои 1 нощ. На сутринта остъргвам млякото, което е станало на люспа и пера. Но цветна материя не зная дали няма да се избели. И освен това третирано. Но ако и без това сте прежалили ризата, опитайте.

Общи условия

Активация на акаунт