Перилни препарати и омекотители – 60

• 60 245
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз съм много доволна от даш, отдавна не съм взимала, но май- беше гръцки или за гръцкия пазар, не помня точно. Ама то май имше и друг /немски?/, който е нисък клас.

# 436
има таблица на първа страница от темата-виж там.

# 437
има таблица на първа страница от темата-виж там.

Не ми зарежда таблицата се опитах да обясня, затова питам.

# 438
  • Сливен
Явно има  проблем с таблицата и при мен не я зарежда

# 439
  • оттам, откъдето започва България
Зюмбюла, заповядай:

# 440
# 441
  • София
Получих това като награда от форума. Ще ми е много интересно да го изпробвам и определено ще споделя какви са впечатленията ми.
Снощи пуснах пералня с Ленор капсули и утре на светло ще видя какво е положението с петната и ще пиша. Засега като аромат (капсула+омекотител) мирише добре, на някои дрехи доста натрапчиво, на други не чак толкова. Това веднага след изпиране.

# 442
Таблицата е полезна, но е само европейска, за съжаление.
Може ли препоръка за наистина добри (ароматни) кърпи за сушилня и откъде?

# 443
  • Пловдив
за мен каквото и да ползваш сушилнята отнема всички аромати..

# 444
Ползвам кърпи на Ленор; по-скоро ползвах; отказах се вече. Миришат много силно в кутията, но не и в сушилнята. Иначе ползвам син омекотител Семана при пране и мога да кажа, че остава аромат и след сушене.

# 445
  • София
Скрит текст:
за мен каквото и да ползваш сушилнята отнема всички аромати..
Зависи и от сушилнята и от препаратите. Моята не отнема аромат, а омекотител.кърпички не ползвам. Миришат си на препарата за пране.

# 446
  • София
Аз нали се похвалих - миризмата от течен немски Ариел остава след сушилня. Пера само снего, не слагам омекотител. Даже наскоро пренареждах дрехи и пак я усетих.

# 447
  • На брега на реката
Момичета, много моля,  някоя притежателка на Миле с автоматично дозиране, да сподели мнение за техните препарати /фаза 1 и фаза 2/!
Пише, че са за бяло и цветно, но аз съм свикнала да пера с прах за бяло и прах за цветно и много се чудя дали препоръчаните препарати биха вършили работа? Всъщност, използвате ли ги или сте ги заменили с друго?

# 448
Момичета, много моля,  някоя притежателка на Миле с автоматично дозиране, да сподели мнение за техните препарати /фаза 1 и фаза 2/!
Пише, че са за бяло и цветно, но аз съм свикнала да пера с прах за бяло и прах за цветно и много се чудя дали препоръчаните препарати биха вършили работа? Всъщност, използвате ли ги или сте ги заменили с друго?
Добре перат, но не миришат особено, не са толкова икономични колкото посочват на опаковката там е предвидено 50мл за фаза 1 и 30 за фаза 2. Аз съм ги нагласил на 60мл за 1 и 40 за 2 понеже водата е твърда. Не си струват цената около 70лв за двете, пералнята си пере достатъчно добре и с Персил, Омо течни, Ариел не се препоръчва защото е по-гъст.

# 449
  • На брега на реката
Благодаря за отговора.
Предупредиха ме, да не ползвам гелове, защото са прекалено гъсти. От Вашия пост разбирам, че ползвате Персил-течен и Омо-течен, това в допълнително закупен контейнер, нали? С тях няма проблем за дозиращата система, така ли? Омекотител ползвате ли през системата?  Не е проблем да си закупя контейнерите и да ги използвам за течен и омекотител. Машинката, я очаквам до края на седмицата. Просто се чудя, ако не съм особено доволна от техните препарати /качество на изпиране и цена/, как точно да си настроя системата за да ми е най-удобно използването й. Пера приблизително 5-7 перлни с цветни дрехи и 2 с бели.

Общи условия

Активация на акаунт