Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 353
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • Plovdiv, Bulgaria
Изследвания не се ли пускат при женската консултация вече? С предната бременност мисля, че така беше..но ми се губят спомени от тогава, въпреки че не беше кой знае колко отдавна..

# 106
Женската консултация не е ли с Аг?🤔

# 107
  • Plovdiv, Bulgaria
Женската консултация не е ли с Аг?🤔

Ама женската консултация не е от 5-6та седмица. Май към 12та вече беше ЖК. Преди това установяване на бременност, после пулс. После феталната първата..

# 108
Женската консултация започва от 12та седмица и тогава се пускат първите изследвания. Преди това са само прегледи за потвърждаване/сърце.

# 109
  • Sofia
Добър вечер мами. Можете ли да напишете какви изследвания са ви пуснали Аг-тата на 1вия преглед. Благодаря ви
1вия преглед (5-6г.с.) - само хормони на ЩЖ.
По-нататък,  след установяване на пулса,  към 12 г.с. - БХС, ПКК и урина.

С предишните бременности наддадох около 6-7кг. Приличах на анорексичка, глътнала балон. Нямах никакъв апетит през цялата бременност и много трудно се хранех. На вид вместо да пълнея, слабеех. Сега се надявам да нямам пак проблеми с храната.Гледам да не се ограничавам (по отношение на количеството).

Иначе и на мен ми стяга вече копчето на дънките.

Последна редакция: нд, 13 окт 2019, 23:08 от brin de muguet

# 110
И при мен предишните пъти беше по каса сега в новия кабинет вс се праща с изключение на изследванията за които ще ми дава направления. Аз малко се притеснявам и чакам  с нетърпение да дойде 22,23 да отида на преглед че сега се видя само сак и мехурче но не и бебе и пулс но лекарката каза че май е по късно опелацията и след това май е станало и затова така . Иначе мен също ме болят гърдите и леко от време на време ми е кофти дано сега с 3та бременност да ми се размине сутрешното гадене. Аз и двата пъти качих по 18,19 кг . Сега за сега съм 57 въпреки че се усещам че хапвам повече и дънките ме стягат

# 111
Вечер като легна и много ми къркорят червата,не е като да съм гладна. Някой има ли представа защо?

# 112
На мен също ми се случва но не много . Когато на децата им стане така им давам таблетки активен въглен има си схема за прием за определено време  и минава ,но говоря за много къркорене и като като пускане  на балони

# 113
  • София
Връщам се от лекар, всичко е наред ❤ Видя сакчето и бебето, другата седмица ме иска пак, за да чуем сърчицето. Отдъхнах си Simple Smile))

# 114
Връщам се от лекар, всичко е наред ❤ Видя сакчето и бебето, другата седмица ме иска пак, за да чуем сърчицето. Отдъхнах си Simple Smile))
Браво много хубава новина 💓💓
Ще споделиш ли:
Как протече прегледа ? С кой ехограф те гледа?
Аз на 25 ще ходя..Не минава това време..

# 115
Бихте ли ме добавили.Didka Ivanova е профила във фейса,че аз не успявам.От Етрополе.Снимката отпред сме 2те с дъщеря ми

# 116
RelaxedЗдравейте! Включвам се при вас, с термин около средата на юни. Сега съм в 5 г.с., все още не съм ходила на преглед, имам само един положителен тест. Това ми е втора бременност, имам момченце на 5 години. Сякаш беше преди 100 години първият път, всичко съм забравила Anguished
Надявам се всичко да мине леко като първата бременност. Единственото, което ме притеснява към момента, е че започвам с 10 кг повече от предния път. Тогава качих 25 кг, дано този път са по-малко. Relaxed

Пожелавам на всички леко бременеене и здрави юнчета!

# 117
Здравейте момичета да се запиша и аз днес 1 ден преди МЦ тези дебели черти по моя календар ми го изчислява 21юни пък ще видим на преглед съм на 22ри тогава ще съм в 6та г.с тъкмо. Успех на всички и имам въпросче нормално ли е разтройството 

# 118
Meldim, може би не е свързано с бременността, по-скоро някакъв вирус или от храна. Възможно е и от силно вълнение, на мен ми се е случвало. Не се притеснявай!

# 119
Аз минах на преглед, сакчето е ок, след 2 седмици пак, има и някакви 2 петна и лекарката каза ако почне зацапване, да пия витамин ц ампули, но болките ми вчера не са били контракции, било нормално, матката расте, дрън дрън, изписа ми и Биозин мама, че идвали вируси, забравих да питам за витамини, но ще изчакам следващия преглед Simple Smile за килограмите... първата бременност бях 58, стигнах 76, сега бях 72 преди инвитрото, в момента съм 69, тоест свалям...

Общи условия

Активация на акаунт