Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 355
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
55Rush,благодаря ти.Тези придърпвания не са болезнени,по-скоро понякога нещо като пулсиране усещам,не мога и да го обясня,но вероятно вие ме разбирате Simple Smile
Аз нош-па имам ,но не ги ползвам,дори когато съм имала доооста болнена менструация,за щастие не се е случвало чак да прибягвам до тях или просто понасям болка,знам ли. Simple Smile
Даже и това да ме боли,хапче не пия,а като се сетя тепърва вероятно с какви неща ще се тъпча....И противозачатъчните бях спряла ,за да не се пълни организма ми с изкуствени хормони ,а се пазехме.
Фолиевата киселина обаче до такава степен съм свикнала да в пия всеки ден,че дори да не е наближили времето се сещам дали не съм в пропуснала (да живеят мобилните приложения и дамските календари,че имат опция да ни подсещат) Simple Smile

az1993az,добте си дошла.С теб сме заедно  по деня на термина Simple Smile Аз за сега си правя чхг излседния и на преглед чак след 20,за да чуем евентуално направо сърчице.Във вторник ще оъидс пак до лабораъориятя,защото днес изпуснах преди 12 да се впиша. Ако бях в София разбира се нямаше да имам търпение да отида на преглед и да видим точица  Simple Smile Успех!

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 15:29 от Irina Jolie 616216

# 76
  • Plovdiv, Bulgaria
Във фейсбук бих се присъединила и аз, но когато групата стане затворена, защото мисля че ще се види от приятелите ми, че съм се присъединила.

Бях до личната..понеже преди 2 седмици ми даде направление за ендокринолог, днес само дето не ми се скара че отивам за гинеколог. Що не съм си била взема от ендото (тогава не знаех че съм бременна), що съм щяла толкова рано изобщо да ходя... ядосах се и казах да не ми дава тогава , като е такъв проблем.. Аз 1 път в годината я взема, я не... В крайна сметка ми даде ама 100 физиономии направи, подразни ме държанието й, ще ходя и ще си плащам като трябва, бахти проблемните направления..

Имам и аз леки придърпвания, днес малко повече се натоварих с вкъщни работи и кръста веднага ме заболя. За да не вдигам детето много съм казала, че ме боли кръста и корема  и то милото само пита "мамо, не ти ли мина това  кръстче и коремче, всеки ден те боли" 😁

# 77
Аз няма да се присъединя  тъй като от 11 години не използвам ФБ

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 17:24 от Anichka123

# 78
  • София

Имам и аз леки придърпвания, днес малко повече се натоварих с вкъщни работи и кръста веднага ме заболя. За да не вдигам детето много съм казала, че ме боли кръста и корема  и то милото само пита "мамо, не ти ли мина това  кръстче и коремче, всеки ден те боли" 😁

И аз така казвам на каката, обаче не минава винаги номера, като се заинати, че иска да я нося, всичко приключва. Ама е и на 3 още.

Аз ще се присъединя към Фб групата щом стане затворена и скрита Simple Smile още членувам в старата юнска за дъщеря ми, страхотни контакти и приятелства създадох и наистина ми е по-лесно там, не съм свикнала да пиша по форуми 😂

БТВ Лепнах някакъв вирус от детето, адски ме боли гърлото, зачервено е й взех да кашлям. Майка ми също прихвана от нас. Някакви съвети? С предишната ми бременност, че дори и кърменето не се разболях 2 години, изобщо не знам кои лекарства са позволени, а чак в понеделник мога да мина през личната Sad

# 79
  • Sofia
И аз спрях да вдигам малката (но тя е вече на 4г) под претекст, че вече е голямо момиче и е много тежка. За да не е подозрително, забранявам и на другите да я вдигат.

Vikim, аз миналата бременност бях нон стоп болна и за кашлицата пулмоложката ми изписваше едно билково сиропче от лайка и бяла ружа (Фитолор). Но не знам дали е за твоя случай - нали изписват сиропи/лекарства според вида на кашлицата, според гестационната седмица, в която си... Ако не можеш да се консултираш с лекар преди понеделник, питай в аптеката да ти предложат нещо подходящо за бременни.

Иначе за гърло смучех мед - държа го в устата докато се разтопява и бавно преглъщам. Действа дезинфекциращо на гърлото.

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 09:58 от brin de muguet

# 80
  • Breznik
С първата ми бременност само гледах и четях тук и намерих фб група за моя термин. Имаше много жени с първа бременност като мен с хиляди въпроси и вече претръпнали мами с втора трета или дори четвърта бременност. Супер близки си станахме и още общуваме, исках да кажа че на мен ми беше супер полезна. Всеки сам си намира зоната на комфорт. Затворих групата във фб и вече никои не може да я намери дори. Ако някои желае да се присъедини нека ми пише тук за да го добавя. Хубав и слънчев ден 😘

# 81
Disappointed никой ли няма да пише вече тук .....?

# 82
Disappointed никой ли няма да пише вече тук .....?

Ани,освен да напиша,че днес попреядох на обяд,после хапнах грозде(малко повече) и ми е още тежко на корема.ММ в момента вечеря,а аз ще пропусна или по-късно ще ям нещо лекичко,все пак трябва да ям,но и да се науча да ям по-често ,но по-малко Simple Smile
Днес по едно време доста ме сърбяха зърната на гърдите...не знам защо.Помислих,да не е нещо от праха за пране от дрехите,но пък все с един и същ или сега понеже нещо са по-чувствителни станали.

П.С. Пък и сякаш от другите теми когато се карат да не се пише ,ако нещо не е важно и се чувствам неудобно ,че няма кой знае какви новини,а пък ми се иска понякога просто да драсна нещо,да помрънкам един вид пред вас Simple Smile

# 83
  • Plovdiv, Bulgaria
Е, защо никой да не пише тук. То още всички са в самото начало и няма кой знае какво да се пише, предполагам темата ще се раздвижи малко по малко Simple Smile

# 84
Мен май ме почва гаденето 😔 Миналата ми бременност беше кошмарна в това отношение, стигала съм и до системи. Подготвила съм се сега с джинджифил, кола, лимони, солети, все неща, които са ми помагали.

# 85
Хайде и аз да се присъединя, 5та седмица, съвсем в началото, термин 19 юни мисля, имам дъщеря на 6год, сега обаче сме след инвитро в Турция, от болницата там ми казаха чак в 7ма седмица да ходя на преглед за сак и сърдечна дейност и мисля да ги послушам, че последната седмица три пъти видях в Цибалаб за кръв и не бързам пак да почнат да ме бодат Simple Smile

# 86
Мен май ме почва гаденето 😔 Миналата ми бременност беше кошмарна в това отношение, стигала съм и до системи. Подготвила съм се сега с джинджифил, кола, лимони, солети, все неща, които са ми помагали.

При мен днес ми беше някак лошо и все за около 30 минути и ми минава.Най-лошо е,че стана в момент,когато имах най-много клиенти,по едно време ми идеше да кресна всички да се махат,че ми е лошо,че не мога да ги понасям и т.н.но изтърпях.Как ще е по-напред...не искам и да мисля направо Simple Smile
Колата според мен е най-вредна от всички газирани напитки,още повече,че в нея има и кофеин.Но щом ти помага...
Гледам вече да избягвам колбасите или поне да ги ограничавам максимално.

# 87
  • Sofia
Мен май ме почва гаденето 😔
Тъкмо това щях да попитам, как сте в това отношение.
И аз от два/три дни усещам някакви наченки на гадене и разбъркан стомах.

Преди най ми помагаха препечени филийки със зехтин и сирене (когато съм си вкъщи разбира се).

# 88
Здравейте и от мен . На мен всички панталони и дънки  ми стискат ..днес обаче се сдобих с такива,по предназначение.. Имам и аз известни болежки..Ама нормално. Като изключим притеснението около щитовидната и вдигането на дозата на хормона, започва да ми се усилва апетита и да ми се приспива рано.. главата също ме понаболява.

Последна редакция: сб, 12 окт 2019, 21:55 от brrrrrrrr

# 89
Здравейте, момичета и от мен! Чета ви с интерес от няколко дни, но не смеех още да пиша и аз сред вас.  Направих си два теста - категорично положителни. По календара за бременност съм 6 -7 г.с., но още не е потвърдена от лекар. В понеделник имам час и тръпна в очакване. Това е трета бременност за мен, непланирана, но желана. Още не мога да повярвам и се надявам в понеделник на приятни новини.

Общи условия

Активация на акаунт