Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 378
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
Сакче се видя, но ембрионче не,на 31 пак за да проверим дсли се е появило и дали има пулс.Още от сега съм под напрежение.

# 136
Сакче се видя, но ембрионче не,на 31 пак за да проверим дсли се е появило и дали има пулс.Още от сега съм под напрежение.
az1993az, , ще чакаме заедно. Ако можеше всичко да става по-бързо... За всяко хубаво нещо е нужно време и търпение. А моето хич го няма. Чак след 2 седмици ще гледаме за ембрион и  сърдечна дейност.

# 137
Аз да се оплача.. така както се хвалих и радвах до сега, че нямам типичните симптоми, то днес (6г.с.+5) ми е толкова лошо, че едва седя цял ден на бюрото. Лошо ми е, повръщах, главата ме върти, само мисля как ще си легна. Ужасно е. Confused

# 138
О, да, след шеста седмица обикновено започват типичните симптоми. Свързва се с вече доста високите нива на ЧХГ. Затова и винаги съм се чудила някои като почнат да търсят такива симптоми на третия ден след секс.
И аз в кюпа на повръщащите, отделно и ниска температура ме мъчи. Най-лошото е, че почти не пия вода.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 20:37 от Аmélie

# 139
И на мен ми е трудно с водата, толкова ми е лошо, че нищо не мога да пъхна в устата си, дори и вода Confused
Само се надявам да не съм всеки ден така..
А, и още нещо - студено ми е, настръхнала ми е кожата през целия ден и бях завита с шал, а колегите ми бяха по потници... В момента съм завита до ушите с дебело одеяло.. Grinning

# 140
  • Sofia
И аз така, постоянно ми е студено.

Засега се разминавам само с моменти на гадене, които до 15-20 минути отминават. Но е доста неприятно като ми се случи в офиса и започвам да се чудя дали да бягам до тоалетната или все пак ще ми размине.

Развила съм и някаква непоносимост към чай и сладко. Щом опитам нещо сладко и започва да ми се гади.

На този етап налитам на маслини и сирене.

# 141
Аз все още нямам симптоми, на два пъти щях да повърна само и до там иначе вечерно време пикане яко и главата ме боли много и ми се спинка , но с това се оправям , иначе днес пуснах пак чхг не издържах знам че на 48 часа се пуска аз издържах 24 и резултата за 24 часа е станал 725.66 от 440 което ме успокои значително ама знаете че притеснението си го има винаги

# 142
Аз съм в 4 г.с и 5 ти ден.  Имам известни неразположения в корема. Поболява ме,но съвсем леко, бих  го описала като тежест . Днес като видях броколи и сметана, изобщо не изпитах нужда да ги опитам,а напротив.. по принцип Не обичам и месо,но реших да сготвяя пържоли с гъби. Общо взето бушуват адски много хормоните..наистина си има много притеснение докато настъпи датата за преглед. Започнах да чета доста глупости из нета.. недейте! И аз все още работя и се чудя как да кажа ..докато не мине прегледа и не разбера че всичко е наред...Няма как. 10 дни още трябва да издържа.

# 143
Здравейте и от мен! Много  ми е мило да видя, че има тема за юни, плахо, плахо проверих. Все още не съм ходила на доктор, надявам се утре да успее да ме види, че приема в отделението когато е на смяна и винаги може да изникне нещо. За мен това е втора бременност, моля се да е също така прекрасна като първата със също така прекрасен финал. Дъщеричката ми е на 1г. 8 м. - живот и здраве лятото ще е купон!! Simple Smile Но аз така си исках, да са с малка разлика. Сравнително ми е прясна предната бременност, но заради "бременния ум" (не е измислица, реалност е Grinning), много подробности ми се губят вече. За всичко,което помня обаче ще се радвам да помагам! Ако някоя мацка реши да направи Fb групичка по-нататък ще е супер - да се споделят вълнения и въпроси. Все още почти всеки ден пишем в групата на дъщеря ми. Аз не ставам за това обаче - признавам, не съм толкова редовна в мрежата.
Пожелавам на всяка от вас леко бременеене и пухкави и сладки юнски (майски) бебоци !:hibiscus:

# 144
  • Plovdiv, Bulgaria
Тези, които имате деца - кога им казвате за бременността? На мен първата ми бременност завърши с мисед и някак май ми се ще да мине феталната и тогава да кажа на малкия, но пък от друга страна нямам търпение да разбере и се чудя как да постъпя.

Група във фейсбук има. 5 момичета сме май вътре. Дамата, която я направи се оказа,че не е бременна и я остави на нас, така да се каже. Затворена е. Ако искате да се ползва нея, ако искате друга някой да направи. Аз също съм в прекрасни отношения с предната група и завързах много приятелства Simple Smile

# 145
Аз ше изчакам 13та седмица и тогава ще кажа на дъщеря ми, сега съм й казала, че ме боли корема и затова не мога да я вдигам и да не се катери по мен Simple Smile

# 146
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз ше изчакам 13та седмица и тогава ще кажа на дъщеря ми, сега съм й казала, че ме боли корема и затова не мога да я вдигам и да не се катери по мен Simple Smile

И аз така казах, ама дребния пита "Няма ли най-накрая да ми мине коремчето и кръстчето" 😁 Всеки ден ме било боляло, даже и на лекар ме праща. Но май все пак ще си изчакам и аз, защото ако нещо не се развие както трябва.. Не ми се обеснява.

# 147
Ние й казахме, много се зарадва, сега е внимателна и грижовна, само ме прегръща и ми гали корема, гледаме заедно приложението и колко е голямо бебето, а тя ни рисува четиримата на картинки. На шест е.

# 148
Юнски бебета 2020 е групата във фб

# 149
На децата  ми им е точно толкова разликата 1г и 9 месеца. Не е никак лесно и според мен с по.голяма разлика е по добре.  Аз им казах още преди 1,2 седмици и естествено се изпуснаха пред баба им та вече на всички казах.  Малкия е на 3 год.  И само пита кога ще дойде бебето. Аз съм на 23 на преглед и дано се види бебе и пулс.  Иначе си мислех за тези чхг  тестове потърсих инфо за тях но по скоро ще чакам 23ти

Общи условия

Активация на акаунт