Слънчеви юнски късметчета, 2020г

• 21 359
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Мистик,благодаря ти Simple Smile
А за видеозоня и аз така искам хахахаха
Даже бях чела в една тема преди,че една жена си взела доплер,да си слуша тоновете вкъщи у така била спокойна.Вероятно става дума за жена с мнооого възможности,защото подобна апаратура си мисля е доста скъпа и не се продава ей така.

Утре ще ви пиша след прегледа,каквото и да става,силно се надявам да се похваля и аз вече със сърчице и да изпитам тази радост с ММ Simple Smile
А вие с мъжете ли си ходите на прегледите или сами?
Аз като съм от провинцията и не мога да шофирам в София ,естествено ММ ще е винаги с мен,пък и не искам да изпуска вълнението ,все пак бебето е и на двама ни и той се вълнува не по-малко от мен.
За тази цел обаче се налага и двамата да отсъства е от работа,което не е много добре,но все пак ще се налага тепърва да правим жертви и да наместване графиците си спрямо бебо. Simple Smile

И така ,както се бях уплашила,че не ме болят много гърдите и мен сутринта,сега пак ми станаха доста чувствителни,явно наистина си отслабват и засилват тези симптоми,както и гаденето .
Здравей. И аз ще пътувам от Бургас до Варна.  Ще се следя там. Ние също сме на работа..но няма как.  Решила съм да пътувам. Моля се само зимата да е суха,като предната ..защото завоите,между Варна и Бургас са меко казани ужасни,плюс двулентов път.
Ommm как си мила моя?  Тсх пуска ли?
Мене свекито ме изнервя...живее извън БГ,но все говори за болести и особено като чу, че съм с високо тях,много е притеснена.. само за това се притеснявала...чак ми иде да и кажа,успокоителни да си вземе .... напрягат ме още от сега...много. Споделете моля как сте със нервите,защото аз съм станала много сприхава.
Гледам да не обиждам никого ,много се радват всички,едва ли не като болна ме.третират. знам загрижени са ...но на мен лично ми идва ту мъч.
Поздрави Yellow Heart

# 586
Brrrrrrr, при мен е точно обратното - въпреки че всички много се радват, то все едно забравят че съм бременна Joy Само моето свеки ме глези - купува ми вкусни нещица и винаги знае с какво да ме зарадва от фермерския пазар! Мама пък ме "глези" с изследвания (защото е клиничен лаборант) Joy
ТСХто ми беше 2.59 в 4 г.с. и 4 ден, а сега пак ще си го пускам тази седмица за да видя накъде върви (дано да е надолу Flowers Four Leaf Clover). И аз съм доста объркана какво да правя, защото моята ендо ми каза да изчакам двайсет дни след положителен тест и тогава да го изследвам, но аз исках да видя и ЧХГ, а то така или иначе мама ми взе кръв, защо да не го видя и него! Последната корекция на дозата си я направих самичка, защото ако бях послушала лекарката, то ТСХто сигурно щеше да ми е в небесата... Май сама ще го регулирам, че иначе да чакам със седмици за да ми дойде часът за преглед ми идва много стресиращо Thinking Сега съм си направила схема като редувам 50 и 75 и ще видим за десетина дни как ще се е повлияло... Добре че не ме е страх от вземане на кръв Stuck Out Tongue Closed Eyes Ами ти, изследва ли си го отново? Как си коригира дозата след забременяването?

# 587
  • Варна
Ох толкова смешно ми стана, че не можах да не ви споделя 😂
Влизам си аз в инстаграм преди малко и ми излиза банер реклама на артикул от алиекспрес 😂 и то какъв

Мистик, това е за тебе 😂

# 588
Хахахахахаха Joy Давайте да събираме пари и да си го купуваме! Ще се редуваме Joy Шегата настрана, но аз съм си измислила да го "подслушвам" със стетоскоп. Не знам дали ще се чува нещо, но ще споделя по-нататък!

Момичета, след цял ден гадене и невъзможност за хранене (като изключим едно измъчено смути), най-накрая открих лек - кисело зеле! Имах едно пакетче, което съм си купувала от ДМ и ровейки из вкъщи какво да хапна, попаднах на него. Еми, това си е lifesaver! Пробвайте Kissing Heart

# 589
Ommm  ендото каза от 25 на 75. И на 10.10 като се чухме каза след 4 седмици да го пусна. Едва издържам да минат още малко дни ..голямо чакане,голямо чудо.  Надявам се и аз  да съм го свалила,защото беше 10.43.
Нека да те глезят. И все така да е наред всичко.
Казахме на родата.
На прегледа докторката каза, че всичко е ок . Даже че е по-голямо от колкото за 6г.с. чакам както споменах 10-то число за тсх и 15то за тонове.. хич не си  от търпеливите .

Скрит текст:
Хахахахахаха Joy Давайте да събираме пари и да си го купуваме! Ще се редуваме Joy Шегата настрана, но аз съм си измислила да го "подслушвам" със стетоскоп. Не знам дали ще се чува нещо, но ще споделя по-нататък!

Момичета, след цял ден гадене и невъзможност за хранене (като изключим едно измъчено смути), най-накрая открих лек - кисело зеле! Имах едно пакетче, което съм си купувала от ДМ и ровейки из вкъщи какво да хапна, попаднах на него. Еми, това си е lifesaver! Пробвайте Kissing Heart
само да добавя ТУРШИЯ! КИСЕЛО ЗЕЛЕ. спасяват да и също кисело зеле с боб и домати за корема. От баба и мама -действа . Добре че хванахме сезона. Също и ябълка.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 19:47 от bubanka

# 590
Аз днес минах през аптеката и си взех първите продукти срещу стрии - олио на Klorane и крем на Maternea. Още не съм ги ползвала,  от утре ги започвам 🌺

# 591
И мен ме влече киселото 🙂 то хубава  идея имате ама пък не е толкова полезно. При мен също гледахме само пулсация без звук и то лекарката каза че не е полезно да го приближава  по някакъв начин  за който не я питах щом така е преценила

# 592
  • Sofia, Bulgaria
Апетит си имам и то голям отново:astonished:. Корема ми изглежда като на бременна в 4-5 месец. Винаги съм  си имала коремче де, но сега е и подут. Определено всички дънки ми стягат и обмислям да си купя няколко клина и по дълги туники за да се чувствам комфортно. Гърдите ме болят и ми се спи повече.От време на време ме придърпва около яйчниците и матката, но мисля че е в реда на нещата. Гадене и повръщане не съм имала и предишния път, надявам се и сега да ме пропуснат. Обмислям първия преглед да след около 2 седмици, т. е ще съм края на 6г.с. или началото на 7г.с. Надявам се всичко да е наред и пулса да чуеме направо.

# 593
Здравейте и от мен, мили момичета! Минах днес на преглед. Много е пораснало бебчето! Аз го установих! Stuck Out Tongue Winking Eye Сдобих се със снимка и този път, сравних с другата от преди две седмици, и така. Лекарят каза, че отговаря на 7 г.с. И най-вълнуващото - има сърдечни пулсации!!! Каза ми да пия витамини за бременни и да си изследвам кръвната група до 18 ноември, когато ще ме запише за ЖК.
Иначе да ви се оплача - не спя добре брез нощта, събуждам се в малките часове и чета книга, за да минава времето и да не се изнервям.

# 594
Здравейте и от мен. Мен ме е обзело едно притеснение. Снощи ми зацапа кафеникаво, днес нямаше нищо до преди час, отново се появи. По принцип имах зацапване в 6г.с. и от тогава съм на дуфастон и но-шпа. Знам, че тези течения са нормални, не е задължително да са свързани с най-лошото. Прилагам лечението по предписание на докторката, снощи не можах да спя, но днес се успокоих малко. Не искам да се тревожа и притеснявам и все си повтарям, че каквото е писано, това ще стане. Иначе съм на преглед другата седмица, ще видим какво ще стане до тогава.

# 595
Тези сърдечни пулсации само се установяват от лекаря или се чуват?  Аз съм се настроила да ги чуя ииии чакаммм ли чакам,  прегледът ще е около 08.11...

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 10:34 от bonibon_

# 596
Аз миналата седмица също си взех анцунг който да ми е удобен и по чудо  се оказа че 2чифта нови дънки са еластични и един номер по големи та за сега спасих положениет

# 597
Poppy_26, почивай си повече! При някои жени се случва. Може би е на хормонална основа, шийката на матката ти е по-чувствителна и реагира. Важното е да е леко и да нямаш остри болки.
bonibon_, гинекологът ги видя и ми каза. Не се чуваше нищо. Може би зависи много от възможностите на ехографа.

# 598
Скрит текст:
Ох толкова смешно ми стана, че не можах да не ви споделя 😂
Влизам си аз в инстаграм преди малко и ми излиза банер реклама на артикул от алиекспрес 😂 и то какъв

Мистик, това е за тебе 😂
Е, това не може да е случайно! Grinning
Точно от такова имам нужда!
Аз пък единственоъо нещо, което забелязвам да ми се хапва повече е сладко, на което преди не бях голям фен. С месото все още сме скарани..

# 599
По бабини поверия - яде ли ти се сладко - ще имаш момиче,  яде ли ти се кисело - момче 🌸 в интернет го  бях чела предните дни

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 10:36 от bonibon_

Общи условия

Активация на акаунт