Есента дойде, Майското бебе ще хапва пюре :) - Тема 2

• 19 881
  • 823
  •   1
Отговори
# 240
В Sopharmacy има отстъпка на плодови пюрета на Hipp Simple Smile

# 241
Момичета ное вечв имаме столче захранене и малкия много го хареса. Като тръгна да го махам от него чак плаче. Съвсем обикновенно за 15паунда от асда. Идеално е.

# 242
Asda ми беше от любимите магазини, есктра неща на приемливи цени и като добавим и Джордж... на нас ни дадоха някакво столче на Чико, но още не сме го сглобили даже да видим в какво състояние е.

Една позната, която мега много чете и внимава какво си дава на детето ми каза как видиш ли всички пюрета на Хип били с рапично олио, пък това не било хубаво. ММ пък казва, че Гербер на Нестле му звучало като 100% да има нещо гадно в пюретата. Кажете вие от купешките пюренца какви давате? Също ми е интересно ползвате ли от модните бебешки уреди за готвене на пара?

# 243
Аз ще давам точно Гербер и Хип... нямам възможност да приготвям аз. Когато имам време - тогава.

# 244
Рапичното олио е една от първите мазнини, които се препоръчват за бебето. Първите три са ГХИ,зехтин и рапично олио. Ние започнахме с зехтин. Аз взимам точно на хип и съм страшно доволна, също така и на гербер. Както и от кашите на хип.  Сега ми докараха пюренца от англия на хип, които там са стотинки а качеството също толкова добро, точно от асда. Кашичка на хип оризова безмлечна, за 1паунд си е смешно. Тук не е по малко от 7,8лв.

# 245
Аз също нямам възможност да приготвям и за момента давам само Хип, но мисля и Bebivita да пробвам..

# 246
Забравих да добавя на дм пюренцата също са много хубави и на добра цена пробвайте ги аз пробвах и съм доволна. Ако имате дм на близо. И не само пюренцата а и био продуките, казаха ми че има гхи на тяхната марка ще отида да проверя тези дни.

# 247
  • София
Bebivita са ок също, ама чети какео има в тях. В повечето плодови има добавена захар. Баткото много ги ядеше тях по едно време. Иначе Гербер и ДМ са ми любимите.

# 248
Здравейте момичета Simple Smile тъкмо щях да пиша и аз за пюретата Simple Smile
Та наистина в чужбина пюренцата на Хип са центове ,аз предимно от тях купувам ,но и вкъщи си правя почти всичко. На мен също ми подариха пюренца вчера и въпроса ми е за някои от тях. Значи имам картофи с карфиол и грах,това добре. Другите са Картоф,бял морков,пащърнак ,но имат и масло и сметана вътре, другия вид е каша от грис млечна за лека нощ. На всичките пише 4 м ама кое мога да давам и кое не 🤷♀

# 249
Същия въпросс и аз тези, които имам едното съдържа грах, другото лук сметана и чедър има и едно в което има боровинки и манго има и с сметана, имам едно което е с тиква морков ябълка и пиле но пък пише 6+ на него. Не знам от кое да дам.

# 250
  • София
В Sopharmacy има отстъпка на плодови пюрета на Hipp Simple Smile
Промоция на хип сега има навсякъде. Явно си е от самата фирма. В ремедиум, в медеа.
Първото ми дете ядеше Хип , семпер и гербер. Но и аз съм се замисляла, че гербер е на Нестле- топ използващи ГМО в световен мащаб. Купувах и бебевита. Те май са производство на хип.
Сега купувам хип, гербер(щот само те имат чист карфиол) и правя, когато имам домашни продукти.

# 251
  • София
Хип и Бебевита, с това храних първите две, сега и за бомер три ще са такива.
Благодаря за споделената информация за отсъпките, ще се разходя до Ремедиум да се позапася, че скоро почвам захранването. За кали и този път ще заложа на Милупа, нямат нужда от топла вода, после да чакам изтиване, по лесби и удобни са ми.
Ноже ки линк за столчето за хранене от Асда както и за пюретата, които обсъждате. Ако е по изгодно от там да поръчам.

# 252
На мен педиатърката ми каза да взимам Гербер, че били с най-малко пълнители (нишестета и прочие), но това по-специално мисля, че е в пюретата с месо и комбинирани менюта. За момента например съм взела морков на Хип (да, промоции има навсякъде, явно са във фаза Simple Smile), неговото съдържание е 90% морков и 10% вода, т.е. няма никакво нишесте и прочие. Естествено, четене му е майката... Аз не се наемам да правя, звучи ми супер, но просто няма как да го правя. За мен е важно да са био култури, отглеждани по възможно най-чист начин и природосъобразно, разбира се. В това отношение мисля, че Хип са най-в час. Доколкото знам Нестле са с най-не еко френдли производства, sustainability и прочие.
Иначе, моята драма ден 3 продължава... Не ще и това е. Утре пробвам последно и после или ще сменя, или ще чакам другата седмица имаме час за ваксините и ще питам педиатърката какво да правя ☹️😒

# 253
  • София
Само морков ли и предлагаш?

# 254
В момента да. Чудя се да взема друго освен 😒🤔

Общи условия

Активация на акаунт