Аз също сама си гледам детето. Живеем в чужбина ,моят мъж по цял ден е на работа,хубаво че събота и неделя си е вкъщи. На мен родителите ми също са тука ,но никаква помощ не получавам,всеки си ходи на работа и това е .
На данито майка му днес най-накрая отидох до лабораторията и то защото е последния ден на направлението 😄 поне да не ходя да вися за друго пак 🤓 Та ти следващите изследвания като си ги прави като първия ти тест ли беше или само веднъж ти вземаха кръв. Аз не знам защо си мислех,че нормален тест ще е като предишния,ще изследват и първия и втория час,но се оказа ,че не е така. Резултатите ще имам понеделник ,да видим 😒
При нас е някаква лудница , от два-три дни малкия пълзи и все ходи и пипа и дърпа каквото не трябва 😂 представям си като проходи какво ще е 😄
и аз съм въвела бая неща вече, педиатърката ме посъветва след тиквата да въведа плод ябълка и после каша следобед и чак тогава месо 🙄. Чудя се как да го направя още, но може би още един два зеленчука ще въведа и тогава ще мина на плод и каша

. Аз давам Камилия и мажа с Калгел, и не съм сигурна ама май има ефект. Като че ли я облекчава и после заспива.