Есента дойде, Майското бебе ще хапва пюре :) - Тема 2

• 19 892
  • 823
  •   1
Отговори
# 255
Днес започнах захранване и аз. Огромвн интерес към лъжичката, хапна си няколко лъжички морков. Сякаш му хареса, в началото не знаеше какво се случва и плюеше, но след 2рата лъжичка започна да поема. Утре пак.

# 256
В момента да. Чудя се да взема друго освен 😒🤔

Може моркова да не му харесва пробвай с тиква гаранция ще си хапне 😊 И всеки ден различен зеленчук или на два дни като не иска морков пробвай с друго 😊

# 257
https://direct.asda.com/george/baby/highchairs/bebe-style-classi … 4,default,pd.html  Ето го нашето столче, и съм страшно доволна слагам му едно меко одеалце и не му се слиза. И е без пари.

# 258
  • София
Супер е, като икейското е почти.
The doors, пробвай с тиква наистина, тя най-се харесва по мое наблюдение. Моя човек, чак след две седмици започна да реагира адекватно на лъжицата.

# 259
Да, днес дадох бял морков и мноого се хареса. Вече доста неща си хапваме. Четох за боровинките доста се препоръчват, не са алерген. Скоро ще дам имам пюренца на хип с 80% ябълка и 15%боровинка. За мангото какво мислите?

# 260
  • София
Не знам дали може сурово да се дава все още. Аз съм купила едно и още се чудя...

# 261
  • Sofia
Аз съм дала вече картофче, тиквичка и днес пробвах с морков. Отначало само 🥕, но беше малко по течно и май не и хареса мн мн, но после го добавих към пюренцето на Хип картоф с тиквичка и моята си го излапа за отрицателно време😊. Утре пак така ще дам вероятно. Аз взимам на Хип и гербер пюренца, а някой неща ги имам от домашната градинка и ги правя.

# 262
Момичета, за пюренцата първо с домашно или с хип пюренце започнахте?
И още едно въпросче - с ММ сме хремави, бебка също киха, превантивно освен капки за нос, панадол добър вариант ли е?

# 263
Аз не бих дала панадол превантивно. Той си е за температура и в подобен случай бих се консултирала с педиатър преди каквото и да е.
Знам, че за имунна система дават вит. С, калциев глюконат и Биозин за бебета. Но според мен е най-добре първо да се посъветваш с педиатъра на детето. Дано само с кихането си остане!

# 264
И аз панадол ползвам само при температура и ако са много силни болките от никнещите зъбки. Почиствам само нослето при лека настинка.

# 265
  • Пловдив
Аз не бих давала превантивно Панадол. Всъщност, до сега не съм давала нищо. След първата ваксина вдигна Т, но дебнех да се качи над 38,4, за да дам. Не се качи до там, обаче.
Според мен организмът сам трябва да си изгради имунитет. И капки за нос не бих давала профилактично, но това си е мое мнение.

# 266
Аз бих направила един курс от 3 4 дни с витамин ц по една ампула Simple Smile Няма да навреди ще подсили имунитета и промивка с физиологичен разтвор.

# 267
Аз бих направила един курс от 3 4 дни с витамин ц по една ампула Simple Smile Няма да навреди ще подсили имунитета и промивка с физиологичен разтвор.
[/quote
Как се прави този курс?

# 268
[/quote
Как се прави този курс?

Сутрин давам по 1 ампула витамин Ц от 2мл в продължение на 3 4 дни но не повече от 5 и промивам носа с физиологичен разтвор (Стеримар спрей за нос).. Когато имахме леки сополи педито ми каза да направя така за да го пресека ако е тръгнал да настива Simple Smile

# 269
Мерси, момичета
Тук в чужбина само капки за нос преписват...
Киха, кашля - капки за нос и това е
Витамин Ц ампули ли са? Специално нещо за деца или стандартни витамин Ц?

Общи условия

Активация на акаунт