Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 121

• 45 827
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Семра Динчер влиза във Вуслат, като Алис, майката на Керем. Инфото е от Бирсен.

# 271
  • между морето и небето
Така, да видим тази вечер дали ще се усети смяната на сценариста.

Зехра, според мен ще е интересен образ, много откровена е, поне засега. Дъщеря 'и е човек на закона, мъжът и също е бил, така че очаквам по-скоро да е положителен герой. Анета тейзе 'и се зарадва, а Хасибе и Фаик - не. Може би и двамата си имат различни причини, заради които присъствието на Зехра не е желано. Но смятам, че много интересно се получи. Горкият Азиз, със страх влезе в дома на Хасибе. Беше готов всеки момент да даде отбой, докато не се представи като внук на Шафик Коркмазер.

Разговорът между Керем и Султан много ми хареса. Мисля, че на Керем му се прокрадна някаква мисъл относно Султан и приликата 'и с Алис. Още от първи сезон си мисля, че са брат и сестра.

# 272
  • Варна
wavey
Тази загадка с Керем и Алис е много любопитна как ще се реши.
Артистката ,която ще играе Алис, преди това игра в Истанбулска невеста - хич не й беше добра ролята. Като я видях и ми мина мисъл - добре са я подбрали, прилича си със Султан : )))) и хич не се усетих ,че е майка на Керем.

А репликите на Зехра бяха мноооого опасни - каза е щом сте се събрали тримата, значи има защо ( нещо подобно беше).

# 273
wavey
Тази загадка с Керем и Алис е много любопитна как ще се реши.
Артистката ,която ще играе Алис, преди това игра в Истанбулска невеста - хич не й беше добра ролята. Като я видях и ми мина мисъл - добре са я подбрали, прилича си със Султан : )))) и хич не се усетих ,че е майка на Керем.

А репликите на Зехра бяха мноооого опасни - каза е щом сте се събрали тримата, значи има защо ( нещо подобно беше).
И мен това на края ме заинтригува много .Може да започна да гледам сезон 2 от тази серия тази вечер , но ще чакам превода .
Добра вечер и приятно гледане , дружки Heart Eyes

# 274
wavey

Артистката ,която ще играе Алис, преди това игра в Истанбулска невеста - хич не й беше добра ролята.
Още ми е пресна, пресна. Ама пък как изигра лудото Ленче. За втори път я гледах, след Кузей Гюней... и в двата сериала показа талант. Добър избор са направили Вуслата.

# 275
В Буля беше отвратителна ролята й. То и в Кузея не беше цветя и рози де Grinning

Малко за оправяне на вкуса Heart Eyes

Нихан и Кемал Heart

Екзотичното ни цветенце Kissing Heart

# 276
Малко разпилян ми  идва  епизода , дано мамашите по-бързо му сложат буквичките . Нехир-кЪта да не ходи в друг сериал  или има действителен проблем с ръката ?  Лошо ѝ върнаха халката ....... и Таксим - чик как каза ...пфуууу....

# 277
В Буля беше отвратителна ролята й. То и в Кузея не беше цветя и рози де Grinning

Еве, в Буля настръхвах от безумните й погледи. И в двата сериала образите й бяха отврат. Дано поне във Вуслата образът, като Алис, да й е ок.

# 278
  • Варна
В Невестата добре игра. То във Вуслат пак ще е луда жена : ))), Нали Алис е в лудница....

# 279
  • между морето и небето
В Невестата добре игра. То във Вуслат пак ще е луда жена : ))), Нали Алис е в лудница....

Иска ми се да 'и просветне, но засега няма изгледи. В следващия епизод Гюлтен ще се срещне с нея, ама дали има надежда, не се знае.

Епизодът на първо четене беше интересен и динамичен. Пак има нови въпросителни. Краят беше малко хелуински, но се оправи вкусът ми след появата на Азиз. Изглежда, че и следващия епизот ще запаси динамиката. Сега е ред на грамофона и събития от 1958.

# 280
Сутринта са заминали за Черна гора. Всички си показаха билетите, всичко друго виждаме, освен главните герои Grinning

Трейлъра бил готов и предаден на Стар тв. Да видим, кога ще го пуснат.

# 281
  • София
Привет момичета  Hug
Еви  Hug 
Наистина са тръгнали за Подгорица, но Несли и Енгин ги няма с тях. Сигурно отделно ще пътуват  newsm78
Чакаме някой папарак да ги издебне на летището  newsm47

# 282
Нашият приятел Ураз ще играе влюбен в Наре Grinning

От продуцентката Хюлия Вурал инфо. Танътъмът ще излезе след 15 дни, по всяка вероятност.

# 283
  • София
Нашият приятел Ураз ще играе влюбен в Наре Grinning

От продуцентката Хюлия Вурал инфо. Танътъмът ще излезе след 15 дни, по всяка вероятност.

Ха така  newsm78
Ще има интрига  smile3503  Санджар има годеница, а Наре има ухажор  newsm53  smile3534

# 284
Гедиз Ъшъклъ, на вашето внимание.

Башак Парлак имаше рожден ден скоро. Неслихан е осиновила бебе панда, от нейно име.

Башак е написала: Защото сърцето е красиво Heart

Общи условия

Активация на акаунт