Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 59

• 34 563
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Ани, сладурка си Simple Smile Да си жива и здрава да си харчиш и заплати и пенсии с удоволствие Wink

# 196
  • В царството на игрите:)
Ани, дай Боже всекиму и дай Боже всеки да изглежда така като пенсионер. И аз си мисля, че няма да дочакам този момент, но пък надеждата умира последна Simple Smile А и, както казах ако се пенсионирам, доста работа ме чака Simple Smile
Ето ме и мен в едно предаване от скоро. Направо ме е срам след представянето на момичетата, но това съм си аз Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 13:31 от milmich

# 197
Хахаха Milmich, много си естествена и сладка🤗

Ани, аз какво да кажа последна на опашката от пожелания и комплименти? Супер си! Пожелавам ти да бъдеш все такава позитивна и красива пенсионерка! Мнооого дълго пенсионерка😊🤗

Калцираните/изгорели вени дали завинаги остават извън играта или се възстановяват? Едва ли....ама да си ви питам, след като ме подсетихте. Една от моите май се прецака.

А на зъболекар кога може да се ходи след химиите? Аз питам вас, защото в болницата нещо много са ми лежерни. Казаха ми, че месец след химиите мога да се излагам на слънце, а аз като се гледам още не съм се оттървала от тях. Щеше да е глупаво да се пека на слънце толкова рано....та така и със зъболекаря.

# 198
milmich, много си чаровна и непринудена! Мнооого ми хареса интервюто!
В Сити ли се следиш?
Мерих си кръвното преди малко, ще ме сцепи главата. 100/70, аз съм си с ниско, сега май паклитаксела си го сваля още. Не е като да не пия течности. Трябва да намеря някой да ме ядоса Simple Smile

# 199
Eййй Миленка, страхотна си. Имаме си и Тв зведа Grinning
Ани, мечтая да изглеждам така, като стана пенсионерка. Дано дочакам пенсия, пу пу... Много си хубава!

# 200
Ооо, прекрасна си, Ани, честно! Честито пенсиониране. Никак не ти личи възрастта.
Милмич, ти същооо. 🌹
За хомеопатията, наистина е строго индивидуално, и аз съм на класическа хомеопатия. При нея лекарството е специално за моите нужди, не конкретно за топлите вълни, а цялостно за състоянието ми, което включва освен физ.симптоми и емоционални такива - реакции, поведение и т.н. Аз след химията друго лекарство не съм пила по никакъв повод, хапче за глава не съм пила дори, нито за вирус или друго - ако е добър хомеопата постепенно цялостно ти балансира цялия организъм, да не казвам голяма дума - дори може да намали риска от рецидив...

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 14:26 от unabella

# 201
  • София
Благодаря ви, момичета, за хубавите и мили думи! 🤗😍😘❤

Milmich, ❤ Голяма си сладурка!

За вените- мойте се възстановиха напълно, но ги мазах месеци с Хепароид.

Totto, зъбен камък се чисти най- екологично и безвредно с активен въглен (ще прочетеш в нета). Той унищожава и бактериите в устната кухина и пречи на образуване на плака.
Аз си мия зъбите с четка със соник ефект (ултразвукова) и от 9- 10 години нямам плака и зъбен камък. Зъболекарят ми вече не ми взема 2 пъти годишно по 60 лв, самият той ми казва, че нямам.
Четката ми е Omron- японска (избрах я защото са евтини консумативите). Лидълските са добри и евтини, но трябва да се запаси човек с резервни четки за няколко години.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 13:43 от AnyHr

# 202
  • В царството на игрите:)
Не, вече и аз не знам къде се следя? Където и когато сваря си пускам някакви изследвания Simple Smile

# 203
Четох аз разни домашни рецепти за зъбния камък. Ще пробвам, благодаря за съветите. Ползвам електрическа четка, но явно това не е достатъчно. Как мажете Хепароида? На убодените места или по цялата дължина на вената?

# 204
  • София
Около мястото на убождането е достатъчно.За ниско кръвно най-безобидното е айранче със малко сол Blush

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 14:34 от gugi-guge

# 205
  • София
Здравейте! Чакам пред кабинета н кардиолога за поред път и имам време и сили да ви пиша. Измина една година от моята операция, връщайки се към тези дни, си спомням колко подкрепа получих тук при вас. Прегръщам ви! На новите момичета искам да кажа: Дръжте се и не падайте духом. И имало и по лошо от това да си диагностициран с рак. След втората ми вливка на червената химия рзбрах че мама е болна от рак на стомаха , беше страшно, минах през ада няколко пъти, и в крайна сметка тя си замина в мъки, след 6 месеца на легло и полусъзнание, мозъка и беше увреден. През цялото това време аз бяхна химиотерапия, август минах и лъчетерапия, сега съм на херцептин и хормонална терапия. Беше страшно и сега е ....... думите смърт, близки приятечдтво имат съвсем друго значение за мен, еече не са просто думи. Идва момет в живота да осъзнаем много неща. С мама бяхме много близки, не мога да се събера. Сега разбирате защо не съм писала, милички! Много ми стана мъчно за Митко , но се радвам че всички други сте в добро рзположение на духа 😘 Ще пиша пак като ви изчета.

# 206
  • София
Приключииих!!! Мина и последното лъче! Сега ще се отдам на заслужена почивка

# 207
Момичета, сега като писа Лагерта, се замислих колко по-трудно е за близките, отколкото на нас.
Не знам защо, но не съм имала и един миг на мъка, гняв, отчаяние, страх, въпроси от типа"защо на мен?"
По-скоро едно тихо вътрешно удовлетворение, "добре, че съм аз!"... Така, както мачкам напред, щом се касае за мен, наистина не мога и да си представя да се касае за мой най-близък...
Някой дали е чувствал нещо подобно, или съвсем съм изтрещяла? Stuck Out Tongue Winking Eye
Здраве, целувки и прегръдки за всички! Hug

# 208
  • Варна
Специален поздрав/и на патерица на всички рожденнички. Обичам ви! Наистина съвсем искрени са ми чувствата, мили мои дружки и колежки по съдба.

Цитат
...Хей, знай някой ден
листа се обръща,
но за жалост младостта,
само в спомена се връща
в спомена се връща
все по-трудно се завръща,
но ний знаем как се връща!...

Та тъй.... наслаждавайте се на всеки един миг, поддържайте си младото излъчване, хъс, борбеност, залюбвайте и овъртайте главите на разни там по-млади келешчте... просто пийте жадно от младостта и грабете с пълни шепи дни живот...

"все по-трудно се завръща,
но ний знаем как се връща!
."

Ани, идея нямаш с какво задоволство и почит този поздрав ти пускам и леко ти намигвам. Винаги ведра, усмихната, дружелюбна, отдадена, че ся и като ни лъсна тука визуално каква хубавица на тази възраст си и сърцето ми съвсем се разтуптя. Искам от сърце моите деца някой ден да искат да приличат на теб не по епикризи, а по дух, визия и отношение към останалите.

# 209
  • София
Лагерта, съжалявам за майка ти! Изживяла съм същото и знам колко е тежко. Наистина май за близките е най-тежко

Общи условия

Активация на акаунт