Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 59

• 34 008
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Божее, Лейди, това ти ли си? Ти си нали?
Познах те някак.
Днес ме е стегнала шапката мен. Искам да отида някъде за няколко дни и само да пия и да пуша и слушам силно музика. Един вид прочистване.😉Ама няма да стане към момента, ще трябва да се прочистя с друго, например с малко домакинстване. 😇
Идвай при мен! Ще се жертвам заради теб с един последен парти период🤣 Аз пък съм решила да ползвам намалението, че ми се отпи и отпуши да взема да се пречистя. Гоня гаджето, спирам тотално цигари и трева, алкохола вече дори не е проблем и последно махам и антидепресантите, че нещо взех да ги усещам, нещо неестествени настроения имам на моменти и си викам белким мозъчето ми е взело да произвежда серотонин и да се маана вече с тия "помощни" хави. Ама, хайде Бела, от мен да мине ще се "осерем двете", ако щеш🤣 Между другото започнах на майтап да го пиша и на края осъзнах, че вече не е майтап. Ако искаш идвай. Даже живея на три км. от летище Цюрих😁
Аз съм леко пияна😁 Пих бЕло. Бяхме на гости на сестричките на гаджето. Те даже и не подозират къв филм се върти в нас. Често имам угризения на съвестта, че искам да го каширам, защото ми идват вече в повече "демоните" му, но си мисля дали не откачи хептен, заради мен. Определено си беше шокиращо за къде, къде по-далечни ми хора. За него кой знае кво е било. Но ще направя, както каза Лвйди. Така ще е хем вълкът сит, хем агнето цяло😊
Във всеки случай днес гаджето сам пожела да говори с мен. Каза гласно всичко, което от доста време насам си мечтаех само да ми каже. Ами поне....е същият човек, в който се влюбих и не се е превърнал в този, който е тук сега, но е в голяма беда. Ще пробвам да го извлека от дупката още един последен път. Но в отделни къщи.
Кръвното ми е бетон. Като по учебник. Абе всичко е точно. Ми...лека нощ. Аз се гътам🤣

# 556
Лейди, каква подводница...това е кораба-майка.

Хаха, Марита, много трудно те навих да правим "лоши" неща. Много ти благодаря за предложението. Сега не, но някой ден (не далечен) ще се възползвам да знаеш. Ти не знаеш колко съм луда като реша. И честно да ти кажа - това би било едно от най-смислените неща за даден период. Приемам, че идеята ще е активна по-дълго нали? 😀Все пак, колкото и да си луд,  не можеш утре да хукнеш в Цюрих с цел  да пиеш и пушиш до забрава...Но можеш да го направиш малко по-късно, след финансов и друг вид разчет.

Хубава неделя ви желая, момичета! ❤

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 09:47 от unabella

# 557
Лейди, каква подводница...това е кораба-майка.

Хаха, Марита, много трудно те навих да правим "лоши" неща. Много ти благодаря за предложението. Сега не, но някой ден (не далечен) ще се възползвам да знаеш. Ти не знаеш колко съм луда като реша. И честно да ти кажа - това би било едно от най-смислените неща за даден период. Приемам, че идеята ще е активна по-дълго нали? 😀Все пак, колкото и да си луд,  не можеш утре да хукнеш в Цюрих с цел  да пиеш и пушиш до забрава...Но можеш да го направиш малко по-късно, след финансов и друг вид разчет.

Хубава неделя ви желая, момичета! ❤
Ама разбира се! Поканата е валидна перманентно. Хем тамън след очистителния период ще ми е станало пак скучно и ще искам да правя лоши неща хахахааа

Аз нещо май съм попрекалила този месец с покупките и установих, че съм на минус, ама....дреме ми. Имам кредитна карта🤭🤣🤣🤣
Ще трябва да го карам обаче скромно докато пак постигна баланс.

# 558
  • София /Абсурдистан
Аз, ако може де, присъединявам се към лошите момичета Simple Smile Вземете ме в компанията и няма да съжалявате Simple Smile И... много съм в  час с психо нещата, може да съм от полза, тя Марита ме знае Simple Smile

# 559
Аз, ако може де, присъединявам се към лошите момичета Simple Smile Вземете ме в компанията и няма да съжалявате Simple Smile И... много съм в  час с психо нещата, може да съм от полза, тя Марита ме знае Simple Smile
Ами хайде де! Идвай и ти. Хем ще ме успокояваш, ако случайно ме хване психозата🤣🤣🤣 Да разходим телата по нощен и дневен Цюрих сити🤣

Добавям:

Моля за вашето мнение относно формата на веждите ми. Поствам няколко снимки, а вие кажете кои вежди най-много ми отиват като се абстрахирате от модата и точността на формата😊

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 15:33 от marittaa

# 560
  • Варна
Марита,гласувам за номер 3!

# 561
  • София /Абсурдистан
Номер 4 Simple Smile

# 562
# 563
Най-много ми харесват пък на мен на първата снимка. Сигурно, защото цялостното ти излъчване е едно такова доволно и свежарско.
И днес съм на вчерашната вълна - необходимост от усамотено пречистване с лоши неща, Цюрих ме зове. Лейди, да стягаме багажа.

# 564
  • София /Абсурдистан
Колко му е ... Simple Smile

# 565
1,5 и 6, точно заради свежарското излъчване! Hug
Много си хубава с русите косички, като се усмихваш - направо грееш като звездичка! Heart

# 566
Марита, те всичките са почти еднакви с изключение на 3. Значи каквато форма и да избереш , само не 3

# 567
1,5 и 6, точно заради свежарското излъчване! Hug
Много си хубава с русите косички, като се усмихваш - направо грееш като звездичка! Heart
Защото бях здрава. Искам пак да постигна онова излъчване.
Не случайно ви направих тази анкета и вие само подтвърдихте собствените ми мисли. Оставям си естествените вежди (сега ги скубя тотално от дебелата част натам). Те ми отиват най-много въпреки, че са ниско над очите и не съвсем перфектна форма. Така ми се струваше на мен през цялото време и явно съм права. Навсякъде преди химиите (където съм с моите си коси) са естествените ми вежди с разни вариации (без молив, с малко молив или много омазани), а вие все тях избирате с изключение на Алко. На номер 3 нямах един косъм мои вежди😊
Ок благодаря ви, помогнахте ми да го реша окончателно😊 Радвам се, че ще запазя естествения си вид, да не говорим колко по-удобно е💄
Лейди и Бела, действайте! Аз съм тука😊

# 568
  • В царството на игрите:)
Моят избор е 1 или 6. Останалите не стоят естествено, поне на твоята физиономия Simple Smile

# 569
Моят избор е 1 или 6. Останалите не стоят естествено, поне на твоята физиономия Simple Smile

Точно това беше и моята мисъл. Май ще се откажа и от тауирането даже. Може би най-много само пидсилване и пооформяне на моите, но коренно различна от истинската им форма не е добра идея. Това предполагам важи за всички жени.

А! Още една форма.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 08:02 от marittaa

Общи условия

Активация на акаунт