Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 59

• 34 009
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
И аз днес рзбрах датата ми за пет скенера- 21.11. В Александровска.
Аз друго да ви питам- днес си правих инжекция около обяд и почти целия следобяд от дупчицата сълзеше. А и през целия ден ме боли глава. И това е всеки път,а вече ми е 7. Мерих кръвно в норма е. На другия ден ми няма нищо, но в деня с инжекция съм  парцал. Моята инжекция е Реселиго. Има ли някой друг с такава?

# 541
  • София
Другия път като се алергизирам ще облека секси бельото и ще се позиционирам по-подобаващо да снимам алергията, за да покажа на доктора да питам от кво е🤣

В секси бельо, на коленца, поразкрачена, дупенцето изпъчено😇😅😅 Абе знаеш ги ти работите! Ей, в твойта докторска фамилия са трима доктори тъкмо! Избор има!

# 542
Другия път като се алергизирам ще облека секси бельото и ще се позиционирам по-подобаващо да снимам алергията, за да покажа на доктора да питам от кво е🤣

В секси бельо, на коленца, поразкрачена, дупенцето изпъчено😇😅😅 Абе знаеш ги ти работите! Ей, в твойта докторска фамилия са трима доктори тъкмо! Избор има!
Ааа тва е много брутално де🤣 Аз елегантни бруталности правя. Хем уж е случайно така, ама хем ще го понаглася. Че ако видиш с кви гащи се снимах снощи и как ми висят месата ще припафнеш. Като се видях това ме наведе на мисълта за нагласяне на снимките. Знам, че трябва да ги покажа на доктора със или без секси бельо. По-добре секси. Ето така разсъждава мойто малко мозъченце🤣

# 543
  • в сърцето на един мъж...
Днес как си? Поспадна ли обрива?

# 544
Днес как си? Поспадна ли обрива?
Съвсем е изчезнал. Аз си знаех. Не ме притесни този път това особено. Ако ми се беше получило за първи път обаче щях да откача😁 Сега четох. Да абсолютна уртикария е това и май е на психично ниво при мен. Най-вероятно. Започна точно, когато гаджето пак взе яко да ме дразни. И още ме дразни и в момента. Събуди ме нарочно, а събота и неделя са единствените дни, в които мога да поспя. Толкова ми е нужно да спя! Разболях се от безсъние, заради него! Ок вече не издържам и за да не ме мислите за луда кучка ще ви кажа цялата истина. Гаджето ми има проблем с наркотиците. Взима медицински наркотици предписани от лекар (защото в миналото е взимал улични и се е съсипал), но злоупотребява с тях все по-често (вече почти ежедневно) и това е причината нещата и между нас да се сговнясват. Аз спасявам себе си и отказвам да търпя това.

# 545
Ух, Марита, верно спасявай себе си, не ти трябва това

# 546
Марита, скицо, много си готина и го казвам искрено. Спасявай се и мисли за теб и детето! Няма кой друг да помисли в чужда страна, а и да не е чужда...Щом не изпитваш някаква душевна драма от раздялата ви, действай. 🍀❤

Днес е Димитровден.
Мите ❤ Не сме те забравили.
И ти ни наглеждаш, нали?
Чуй това
 https://m.youtube.com/watch?v=SToS_CdCN8k

Скрит текст:
[\spoiler]

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 11:06 от unabella

# 547
Ух, Марита, верно спасявай себе си, не ти трябва това
Знам. Няма обаче как да го изгоня. Та ние се обичахме и сега дори се обичаме, но той просто не е моят мъж. Трябваха ми повече от три години първо да разбера какво става (не съм имала никога досег с такива неща в живота ми и дори не ги разпознавах), после да се чудя кво да правя и как да реагирам и на края да разбера всичко. Мерси на рака във всеки случай! Той ми помогна да заобичам себе си и да поискам да се спася от всичко вредно. Сега просто му казах, че може да остане тук докато си намери работа (понеже все по-рядко е трезвен става бавно) и апартамент, защото няма как да го изхвърля. Дори ще останем в контакт, но аз няма да се жертвам повече за него и ще се виждаме само, когато аз реша, че няма да ми отрови деня. Все ми е едно вече за връзката ни. Да се разпада. Това не е и няма да бъде моят живот. Аз съм преродена и искам само хубаво да имам.

Честит имен ден, Мите😊

Ето ви един изгрев от прозореца на кухнята ми.

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 10:48 от marittaa

# 548
Така е, Марита, права си, човек трябва да обича себе си. И аз започнах да се пазя и да обичам себе си повече, отколкото другите. Изолирах се от хора, които ми тровят живота. Човек трябва наистина да се пази и да прави всичко, за да е щастлив.

Митенце, не сме те забравили! Дано да празнуваш там горе с онези големи питки, които правеше!

Последна редакция: сб, 26 окт 2019, 11:00 от Geia

# 549
  • София
Дааа, и от мен задочен поздрав на петленцето ни. Мидкоо, нека да е светло на душата ти.

Маритка, начеее, ти както се изхвърли за бельото, първата ми асоциация за такава стойка беше, хаха😉 ОбачеМ, каквото казах за тримата доктори, си е валидно! Избор, братче!
А за гаджето ти: хубаво е, че си осъзнала нещата, и няма да си натресеш таралеж в секси бельото😅. А сега сериозно: не мога да разбера защо всички живеем като абонирани за безсмъртие, и се стряскаме едва когато ни връхлети парния валяк. И столетници да станем, пак и това време недостатъчно много, за да го разпиляваме за безсмислени неща. Аз с първия си пишман съпруг пропилях 17години, най-прекрасните си, за да му бия шута накрая. Ама нали живеех със стереотипа, че като добра българска съпруга трябва да бъда търпелива и прощаваща. Което значи, с моите камъни по моята глава. И сигурно още щях да се самонатискам при него, ако веднъж не беше направил нещо, с което премина всякакви граници. Като си помисля, е могло да се размина изобщо с моето мило, което е най-големия късмет на живота ми! Нещо като наведнъж няколко шестици от тотото. С всичко това искам да ви кажа, мили: като не върви, късайте и хвърляйте, ако ще дупка да остане! В края на краищата, по-добре сама, отколкото с някой, който ви подяжда животеца ден след ден. Ако преследваме щастието, трябва да му освободим място, където да може да се настани.
Е, не че е задължително да ме слушате. Но, това са изводите, с които съм се сдобила  НА ГОЛО от живота.

# 550
  • София /Абсурдистан

На Димитровден - светъл да е пътят на душата ти Мите! Вярвам, че ни гледаш отгоре и много искаш да си поговорим, но ние не те виждаме ... Confused
https://www.youtube.com/watch?v=dzlcxN0lxSo&list=RDdzlcxN0lxSo&index=1
Марита, бивш зависим няма! Бягай с 200 и не съжалявай.
Да си живеете в отделни къщи, пък ако искаш, ползвайте си само позитивите на връзката.

# 551
Божее, Лейди, това ти ли си? Ти си нали?
Познах те някак.
Днес ме е стегнала шапката мен. Искам да отида някъде за няколко дни и само да пия и да пуша и слушам силно музика. Един вид прочистване.😉Ама няма да стане към момента, ще трябва да се прочистя с друго, например с малко домакинстване. 😇

# 552
  • София /Абсурдистан
Божее, Лейди, това ти ли си? Ти си нали?
Познах те някак.
Днес ме е стегнала шапката мен. Искам да отида някъде за няколко дни и само да пия и да пуша и слушам силно музика. Един вид прочистване.😉Ама няма да стане към момента, ще трябва да се прочистя с друго, например с малко домакинстване. 😇
На снимката ли? Аз, че кой друг да е  Simple Smile

# 553
Имах предвид цялостния нов образ на Айрън Лейди, отива ти.

# 554
  • София /Абсурдистан
Хах няма къде да бягам от подводницата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт