Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 59

• 34 070
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
A мамууу доктора ми има фейсбук, хора! Оле отивам да гледкам преди заспиване🤭
Хаха ще имаш май интересни сънища тази нощ Blush
Леле, дай Боже секиму! 🤣 Ама във фейса няма много материал. Само една профилна снимка и пейзс и от гръцки острови. Всичко, което разбрах, е че той и брат му (също работи с него и той всъщност ме прие на първия преглед) карат сърф и обичат Гърция (родителите им са гърци, но са ги правили и раждали тук (това пък от него го знам). Даже гледам имат и един друг роднина онколог, който най-вероятно е баща им. Баси хората. Гледам жена покрай бащата няма, та да взема поне мащеха да му стана да се пробвам? 🤣 🤣 🤣 Не съм у ред, ами да взема да пия една студена водица след пицата Дяволо дето смотах сега и да се опружвам🤣

Тинти, мерси. Знам, че предам ли се е свършено наистина с мен. Тук сама в държава чужда ще загина много, ако сама не си помагам. Няма кой друг наоколо! Няма предаване баце! 😊

# 451
И аз това казвам - Хули, как така няма да пишеш...?!
Антония, мацка си. И после ще си мацка.
Тинтири, пак ще си говорим.
Ох, Маритаааа, добре че си ти, имах нужда така да се нахиля. Мащеха не е лоша идея като резервен вариант.

# 452
И аз това казвам - Хули, как така няма да пишеш...?!
Антония, мацка си. И после ще си мацка.
Тинтири, пак ще си говорим.
Ще пише, ще пише😊

# 453
Маритка пак изби рибата! Joy Мащеха щяла да се пробва! Stuck Out Tongue Winking Eye
Тони, много си красива! Heart Eyes
Момичета, ако има конкурс за красота, поне 10 сте за първо място! Heart
Хули, няма как да не пишеш! От години си вдъхновение и пример за всички новаци! Hug

# 454
Хули, как можа изобщо да си помислиш да ни оставиш?! Та ти си душата на този форум. Благодарение на тази тема , която ти създаде преди доста години, ние оцеляваме.Чела съм те от самото начало.Ти си нашия пример , че коварната болест може да бъде побеждавана и то неколкократно.Така, че искаме те на линия! Не би било същото без теб!

# 455
Маритка пак изби рибата! Joy Мащеха щяла да се пробва! Stuck Out Tongue Winking Eye
Хули, няма как да не пишеш! От години си вдъхновение и пример за всички новаци! Hug
Много ми е смешно🤣 Що не взрма да пиша любовно-комедийни сценарии🤣 Ми виновна ли съм, че искам доФтор, кажи? 🤣 Не съм. Викам поне с дърт доктор ако може да се уредя. Да си имаме теми на разговор поне хахахахаааа....ако не друго. То с мойта критика верно, че таткото е по-добрия вариант хахахаааа

# 456
Много ми е смешно🤣 Що не взрма да пиша любовно-комедийни сценарии🤣 Ми виновна ли съм, че искам доФтор, кажи? 🤣 Не съм. Викам поне с дърт доктор ако може да се уредя. Да си имаме теми на разговор поне хахахахаааа....ако не друго. То с мойта критика верно, че таткото е по-добрия вариант хахахаааа
А и кат си имаш доктор с докторско семейство ще си под наблюдение нон стоп и няма как да ти стане нещо Grinning

# 457
А и кат си имаш доктор с докторско семейство ще си под наблюдение нон стоп и няма как да ти стане нещо Grinning
Ааа това си е едно на ръка, но има и друго, а именно, че аз самата съм медицински насочена, сестра ми и брат ми те също вече. Гаджето ми ама грам не се интересува от моите тематики. Той е по числата, а аз ги мразя. Като му споделям случки от работа и го е гнус. Неиска изобщо да слуша, а камо ли да дискутира.

# 458
  • Плевен
Да се сложа и аз, да ми видите косата....
Скрит текст:

# 459
Супер си! За колко време тази дължина?

# 460
  • София
В духа на любимия ми черен хумор ще кажа: осмокракия има страхотен вкус, какви жени избира само! Дами, страхотни сте! Всичките!
Само дето вече си нямаме Мидкоо, да ви оцени като мъж и да ви засипе с комплименти...

# 461
В духа на любимия ми черен хумор ще кажа: осмокракия има страхотен вкус, какви жени избира само! Дами, страхотни сте! Всичките!
Само дето вече си нямаме Мидкоо, да ви оцени като мъж и да ви засипе с комплименти...
И аз това си помислих снощи. Тоя осмокракия сигурно е мъж🤣
Аз ходих до тоалетна както винаги в този час и както в 90% от случаите се разбудих. Дано ми се доспи скоро, че утре пак ще се влача като болест.

# 462

Ех, нямаме го. 😢Но пък съм сигурна, че надниква тук той, (от там, където е) само дето няма как да пише.
Аз наистина, съвсем сериозно вярвам, че сега той е навсякъде и с достъп до всичко.

Ели, много си свежа. 🌹
Относно това, че в тази тема е сборище на хубавици - така е. ❤ Но и блясъкът в очите е друг, пламъчето, живецът в излъчването е някак озаряващ образа - когато настъпи вярата, че лошото е зад гърба ни.
Затова искам да кажа на тези, дето още провеждат лечение и процедури, още веднъж да повторя, че всичко ще мине и тогава ще видите живота с нови очи, някак пречистени от предишни натрупани  и излишни предубеждения. Търпение, момичета!

Последна редакция: чт, 24 окт 2019, 08:27 от unabella

# 463
  • София
Затова искам да кажа на тези, дето още провеждат лечение и процедури, още веднъж да повторя, че всичко ще мине и тогава ще видите живота с нови очи, някак пречистени от предишни натрупани  и излишни предубеждения. Търпение, момичета!

Не е истина просто, колко отваря очите тази болест. Черно на бяло ти показва кое си струва и кое не.

# 464
Страхотни сте Бела и Четирилинке! Ако живеехме близо сигурна съм бихме могли да бъдем много добри приятелки струва ми се. Аз с вас де! 🤗
Има и няколко други такива от групата😉
Аз планирам ако всичко с мен е ок и пари имам (нещо съм как викат немците "кнап" с парите) идното лято ще си ходя до България. Ако ида ще е точно с 5 години интервал от последното ходене, та може да се видим, с всички от вас, които успеем. Незнам....реших да не пестя от преживявания никога повече! Стига да е възможно де да еба маа му и пари🤣 (в памет на Митко. Нали така псуваше той? 🤣)
Ще ми се да ида на море в БГ, а не в тъпата София. Ох дай боже секи му! 😊 Мислехме на Гърция, но аз май ме тегли към Бг, ако ще е в този регион. Ох размечтах се❤️

Не заспах повече одеве. Пак ще ходя като че ли съм на химиотерапии🤣

Общи условия

Активация на акаунт