Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 59

• 34 013
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Марита, и на мен ми харесваш с естествените! Аз ползвам случая да пусна и моите естествени, че много ги бях изтънила. Все още е плачевен резултата, ама ще се оправят Simple Smile Вече имам и супер гъсти мигли, ама са само 2-3 мм дълги 😆

Обаче да се оплача за пораженията от лъчето. Положението при мен е доста зле, почна и да се бели кожата Sad Тя ме предупреди лекарката, ама си е гадничко. Там където бяха лепенките ме и боли

# 571
  • София
Първата е страшна в пълния смисъл на думата, но втората е супер , Марита !

# 572
Тинтири, колко лъчета мина и къде ги прави? Дано по-бързо минат пораженията! Hug
Успешна седмица на всички: добри резултати и леки процедури, особено на Тото! Heart

# 573
  • в сърцето на един мъж...
На мен лично най-много ми хареса 5

# 574
  • София
Тинтири, колко лъчета мина и къде ги прави? Дано по-бързо минат пораженията! Hug

20 броя в Сити Клиник правих

# 575
Първата е страшна в пълния смисъл на думата, но втората е супер , Марита !
Коя е страшна? Тази най-актуалната ли?
Мерси Гея!

Аз пак се събудих по нощите и днес пак ще дрема. Имам обучение на работа два дена и наистина ще заспя предполагам като ми говорят там. Най-после сънувах докторчето! От кога се чудя след толкова дискусии и мисли по негов адрес кога ли ще ми се случи. Ето случи ми се😁 Жалко, че точно на този съм се събудих😑
По-късно отивам личния да ми сложи апарат за кръвно за 24 часа, въпреки, че незнам има ли вече смисъл, след като новите таблетки действат и сега е добре.

Успешна седмица ни пожелавам, девойки!

Тинти, теоето звучи гадничко😑 Аз от лъче не разбирам, но стискам палци бързо да ти мине и този зор!

Малиии Хули, сега зацепвам какво имаш предвид. Оле маани я тая. Това не съм аз. Само я пуснах за бъзик, но наистина е объркващо така. Аз имах предвид кой от моите преформънси е най-добре и просто бях забравила да добавя един (този с гола глава) и за това се получи така, ама карай....🤣

Хайде морските девойки, давайте идеи къде по нашето море да идем лятото? Ще сме най-малко 7 човека и най-много 13, а децата ще са 4 бройки на възраст 3, 6, 7 и 10 години. Нещо вили, къщи да знаете някъде? Знам, че е раншко, ама какво да ме крепи тази зима? 🤣

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 07:36 от marittaa

# 576
  • София
Ей, тук съм! Правихме вчера 40 дни на мама. Пълна лудница, кръвното мискочи още всъбота дкато приготвяхме раздавките и до снищи не падна, а аз си мислех че хапчетата помагат. Нищо подобно, като себтресирам нищо не помага. И знаете умрях от главоболие... Но мина, добре, в смисъл по план, как да се използва думат "добре" за такъв повод...... Бях много се приготвила, но пак иамше много стрес.
Марита за веждите 4 и 5, ако има значение вече 😀
Момичета д ви питам тези които сте с резекция , има ли разлика в гърдите ви? При мен умаше доскоро, в нач. повече дори голяма, то има значение и колко е рзяно,но вчера гледам почти няма рзлика , година след операцията. Сега се чудя да се радвам ли или да си мисля че някой се е настанил и пак си расте в гърдата ми

# 577
Моята операция е от преди месец и малко и като изключим, че още има малко нагънато гърдата ми е еднаква с другата лееко по повдигната. На мен ми е премахната както се изразиха четвърт от гърдата, чашката ми е Д, ако това има значение за възтановяването. За година и хирурга ми каза, че освен белезите няма да имам разлика. Така че няма за какво да се притесняваш си мисля. Blush

# 578
Lagertha , при мен след няколко дни също става година от операцията. Разликата е очевАдна в гърдите, особено когато съм без сутиен.Оперираната гърда е повдигната и много по-твърда от здравата.

# 579
Лагерта, мерси!

А мен ме вързаха с машина за кръвно. Как ще изтрая 24 часа сега незнам. Аз мислех, че е нещо по-неосезаемо, а то си е като нормален апарат за кръвно. Стиска ми ръката постоянно. Гаси! Не искам да се оплаквам, ама ще го направя. Умирам от горещи вълнИ! Много ме подкараха вече. Понякога си е непоносимо и яко изнервящо. Сега разбирам защо има приказка "маани я тая, че е в критиката". Пак егаси! Ще ходя на хомеопат явно е. Имам час в понеделник при алтернативната медицина и ще питам има ли нещо облекчаващо. Химически медикаменти ще гледам да избягвам вече, защото много ми стана. Хайде да ставам да готвя и да се оправям за работа.

# 580
Марита, ще помисля по въпроса ти за морето. В момента мога да ти кажа къде да не ходиш - във Варна. Ми не става за море и почивка. На север от Варна също не ме кефи мен. По мое мнение Бургас и юг от него. Но пиши повече какво точно искаш - хотел-спа, вила, купон...какъв тип почивка, може и на лични, ако не ти се пише тук.
Днес ни правиха профилактични изследвания в работата. Дадох лявата ръка за кръв тоя път, все давам дясната. И ме питаха що ми били калцирани вените и пак опряхме до дясната ръка. Що ли, но се учудих, че още не са наред вените.

оф, пак се редактирам - АЛБЕНА става всъщност. Само тя на север е добре. Широк плаж, хубаво море, приятна и ненатоварена инфраструктура.
Но принципно аз лично си падам по южното черноморие, ми друго си е. Аз обичам Созопол, но само старата част и там ходим няколко пъти в годината.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 11:28 от unabella

# 581
  • София /Абсурдистан
Аз си харесвам Поморие - много дълга плажна ивица, всичко си има за всеки, много приятно градче. И за децата в центъра на стария град има въртележки, скокове с въжета, батути и какви ли не занимавки.

# 582
Марита, не пипай веждите. Че да не станеш и ти като от конвейра....напоследък направо се плаша, като се загледам по лицата на младите момичета- не знам къде ги правят, ама всите са еднакви, едни навъсени, с едни събрани веждаци...
Моите още са рехави, ама като ми се занимава ги дорисувам и  стават като за пред хора. Миглите още растат и те- на гъстота ги харесвам, на дължина- още малко ще ги почакам. Виж, брада, мустаци.....там всичко е на 6, сутрин докато пия кафето задължително правя оглед и действам с пинсетата  Mr. Green
За море- аз съм фен на най- северните и най- южните ни плажове и курорти. Ама, да се разбира всичко от Каварна нагоре и от Царево, надолу. Там има все още чисти и спокойни места. И се намират прилични места, на прилични цени за нощуване, но лошото е, че до повечето плажове се ходи с кола( особено ако сте от лудите, като нас.....дето плаж рядко повтарят). А, по средата- Поморие. Тая година, нали посред химиите ходихме, та го избрах щото ни е  близко, близо до болници и  има всичко. И останахме очаровани. Но, от Стария град и в началото на сезона. От познати знам, че баш през август ставало пренаселено...а и там е доста ветровито. Но пък има де да се ходи и какво да се прави. И избор от плажове, за лудите......като нас  Crazy
Аз, другарки си прибрах цветята, изчистих  и сега се трупясах, щото ми се взеха силите....а и като много умна, първо си направих тренировката и сега ми треперят и  мустаците, а каква мускулна треска се задава....не е истина  ooooh!

# 583
Марита, точно в Швейцария, ако не се лъжа имаше хомеопатична болтица.
Люба, честита ти мускулна треска от връщане към активния живот.

# 584
Ехааа Поморие. И там яко си поживях. Па бех и на 23-4-5...мечтиии🤣

Тази вечер пак направих акутна хипертонична криза. Пак след як стрес, както миналия път. В края на крайщата може ли това кръвно да е на стресова основа? Чак пък толкоз?

Общи условия

Активация на акаунт