Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 59

• 34 015
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
  • София /Абсурдистан
Може. И още как може.

# 586
Това ми беше един от основните симптоми на ПА кръвното на горе на долу и сърцебиене мерила съм пулс и 200..от стрес...

# 587
Това ми беше един от основните симптоми на ПА кръвното на горе на долу и сърцебиене мерила съм пулс и 200..от стрес...
Какво е ПА?

# 588
  • София
Какво е ПА?
Паническа атака.

# 589
Какво е ПА?
Паническа атака.
Такова чудо нямам слава Богу, но стрес имах нечовешки последните 2-3 години и всъщност и тогава се започна безсънието, а по-късно засякох и кръвното, после рака и по време на химиите имах ниско кръвно. Това дори и докторите не могат да го обяснят физически, а само психически. Явно по време на химиите съм нямала стрес. Ами  нямах! И сега пак се почна стреса и пак повиших кръвното, но този път екстремно. Ще знаете, че е от това. Ще видим.

Добро утро, момичета! 😊

# 590
  • София
Добро утро, аз съмв същото положение стрес кръвно...... Сутринта пак се вихрих 3 часа у дома, шетане, пране. Е хапнах разбира се дори 2 пъти и сега отивам на работа. Тази вече ще ходя на представянето на една книга. Да, няма сготвено и да, няма да съм в къщи да се грижа за всички, но ще се погрижа за душата си ❤.
За разликата в гърдите, май спряхбда се притеснявам, ще видим

# 591
Добро утро и от мен.
Аз пък минах телк сутринта, преосвидетелстване и днес не съм на работа, заради това. Ще свалям пердетата за пране.
Скрит текст:
Чувствам се особено като вися на опашката за телк сред повечето възрастни и видимо болни хора, аз, с вид на здрава и щастлива, само минаваща от там или придружаваща някой болен...и накрая на мен най-висок процент. Миналата година беше 100, сега очаквам да е 90 %. И като извикат през вратата името ми и кажат определения ми процент на глас, всички ме поглеждат шокирани, някои може би с мисълта, че има някаква далавера тук....[\spoiler]

Ами даа,  кръвно се вдига баш от стрес като няма физиологична приина. Мисли върху стреса, Марита!
Лагерта, и на мен такива занимания като твойто вечерното ми действат добре.

Последна редакция: вт, 29 окт 2019, 10:05 от unabella

# 592
Здравейте!
Майка днес е на контролен преглед и докато чака лекаря попитала сестрата какви изследвания трябва да направи а не е правила още и сестрата й написала сцинтиграфия. След като бях питала тук какви изследвания се правят бях й обяснила, че сцинтиграфията е нужна и задължителна, но току що ми звънна, че сестрата така й била казала че трябва предварителен час да си запише за сцинтиграфията, че й прозвучало много страшно и сега ме уведоми че я страх и смята да пропусне. Настоях да си запише час и се надявам с ваша помощ да мога да обясня какво точно се случва на това изследване и да си го направи. Нямам възможност физически да я придружа и трябва да успея с обясненията. Тя е на 75г. и понякога реагира малко като дете.
И рака нямаше да й открият преди 3г и половина, ако не бях я накарала да направи биопсията, защото я беше страх.
Моля помогнете ми с информация какво ще й се случи когато влезе в кабинета на лекарката, която прави сцинтиграфията.

# 593
  • София
Аз не съм правила, но мисля че сцинтиграфията е нещо като скенер дори май е без контраст. Няма нищо страшно. Ако можеше майка ти да види как страдам за моята майка, йоята сизамина ей така за 6 месеца през които беше  като ментално болна щеше да разбере че децата най важнтото е майките да се грижат за себе си. Макар че май и аз не го правя. Толкова съм уморена от всичко......

# 594
  • София
Рори72, нищо страшно. Слагат й инжекция, казват й след колко време ще й направят сцинтиграфията, и чака. После ляга на кушетката на апарата, и някакво време лежи, апаратът се движи и намества, и като свърши, всичко е готово. Най-болезнената част е инжекцията за контрастното вещество. През времето на процедурата може да си поспи.

# 595
Благодаря много!
Ей сега ще й звънна да видя записала ли си е час и да й обясня какво ще правят.

# 596
  • София /Абсурдистан
Здравейте! Аз ще минавам на телк следващата година през септември. Но имам две различни основни заболявания. Нашата диагноза и сколиозата и дисковата болест, за която имам отделно 50 процента. Сега точно там имам сериозно влошаване и ще настоявам за повече проценти. Сега за двете заболявания имам общо 80 процента. Питането ми е - знае ли някой в крайна сметка на какъв телк да се явявам - на онкологичен, или на общ? Питах къде ли не, никой не знае.

# 597
Лейди, май на онкото, води се по-тежко. Не можеш и за двете, доколкото знам. Но пък в случая на онкото процента следва да ти падне (дай Боже), а на другото да се вдигне заради влошаването. Никой не може да ти каже, защото тези промени са от миналата година. Освен да отидеш на място, където е комисията има деловодство и там да ти отговорят, не отказват информация.

# 598
  • София
Лейди - 02 8076250 телк софия, винаги са били много любезни като звъня да питам разни неща. Дори веднъж звънях за приятелка, и не ме нахокаха защо не се обади тя или нещо такова.

# 599
Майка като хоси на ТЕЛК получи проценти само за онко заболяването. За сърце, кръвно, стави и последстващи заболявания след счупване на крайници не са добавили процент. Казали са, че само за едно заболяване се дават проценти.

Общи условия

Активация на акаунт