🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 4 /06.10. - 20.10.19 г./

• 37 113
  • 710
  •   1
Отговори
# 345
Какво ли не правят , за да накарат хората да се откажат, че са те, но не успяват

# 346
  • София
Пилето има странно слаби крака,ни прасец се вижда,като детски неоформен...

+1

# 347
Гарванът и Розата са най-загадъчните фигури и никой не знае кой е зад маските. Лично за мен ще е мн странно Розата да не е действаща в момента певица, това би било страшна загуба за бг меломаните. Но ако е действаща, то щяха да се присетят множество зрители коя е. Наблюдавам, че и Мария Илиева действително не се досеща чии е гласа, а тя е в бранша и ги познава. Ако това е  Есил Дюран, то да попилееш такъв талант, като показания от Розата, в пеене на тъпи чалги е престъпление.
Започвам да допускам, че под маската може да се окаже някое момиче участващо в хилядите музикални формати по тв, но което е отпадало преди големия финал. Чувала съм зверски гласове на състезанията, последният такъв е Тино например.

# 348
И Пчелата не е много ясна, така си променя гласа, че следващия път може да пее като друг изпълнител.

# 349
  • СОФИЯ
Ако Бухълът е Михов на  какви билборди говори че бил?
Преди доста време рекламирате нещо... Не помня какво, но наистина беше по билбордовете. И аз мисля, че е той.

# 350
Тези крака са достатъчно пилешки:

# 351
Новата улика на розата която хванах е, че песента на  AC-DC  я е накарала да се почувства все едно е в своя дом. Какво ли означава? Да сте чували за някоя известна личност която да има някакви неща колекции на тях в дома си?

# 352
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Или, че просто вкъщи слуша само рок.

# 353
И аз по-скоро домът го изтълкувах като метафора за рока (например рок певица), но пък би било доста елементарно ако значи това. Може и да има някаква друга връзка със самата песен, например годината или друго...
И още нещо, Розата казва "исках да изгоря тази сцена", а пък и AC DC реално значи ток, това също може да има някаква връзка, ама не се сещам каква. Идеи?

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 00:43 от Marilinaa

# 354
Добре, де. И така да е.
Това момиче буквално никога не е минавало през полезрението на драгата публика. Макар и набутана в Капките, впоследствие тя продължава да удря на камък (нищо лично).
Ако наистина се окаже тя, моя милост официално потвърждава висшето медийно връзкарсво в БГ за 21-и век като "ПО-ТВАРДЕНО". Grinning
Гласът на Розата е хубав. Но шуробаджанащината (особено тип ,,щотНикойМъНеЗнай") не е.

# 355
Точно! Освен това никой не е длъжен да гледа само Нова, че от там да следи някои персони, станали известни с това, че са известни (и то по една тв)

# 356
  • Испания
Маги не се е сетил да попита в БГ-мамма: на кого да раздава покани и кого да кани за участие.

Несериозни са подобни претенции.

Филип Аврамов е в "Здравей, България".

Каза, че според него Лъвът е Албена Михова.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 09:16 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 357
  • тук, на мястото си
Майката на София - Албена Чакърова е  участвала  в циркови представления  в Италия. Дали тогава  е работила с благородници?

# 358
Майката на София - Албена Чакърова е  участвала  в циркови представления  в Италия. Дали тогава  е работила с благородници?

Тази Албена Чакърова да не е кака Роси от "Неочаквана ваканция"? Рязко ще се почувствам остаряла ако е тя.  Joy Joy Joy

# 359
  • тук, на мястото си
Да, същата е.

Общи условия

Активация на акаунт