🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 4 /06.10. - 20.10.19 г./

• 37 065
  • 710
  •   1
Отговори
# 510
  • DE
И вбокса не се отваря в Европа, само в Бг.

# 511
Аз съм в Ирландия и тук се отваря Вбокс-а, но преди години не можеше.

Ще ме изяде любопитството за тази Шапка.

# 512
Незнам дали е качвано тук, но си струва да се види отново...и отново... и отново...
Уникална Rumer Willis!!!

https://www.youtube.com/watch?v=kY0KJ-ZvrhA

# 513
Те това е костюм на лъв,  величествен

# 514
  • Испания
Нашата маска на лъв ми харесва повече.

# 515
  • Viena
Добре, че Кремена е измислила маските. 😂 😂 😂 Те прическите на водещите са копират от видеото по горе, а какво остава за костюмите. 😂 😂 😂

# 516
  • SF
На мене много ми харесва златният лъв - много величествен! Повече ме впечатлява от този на Кремена. Нашият е с доста свирепа муцуна.

# 517
  • Viena
Да, малко са страшни нашите. 😂 Не малко даже!

# 518
  • DE
Понеже съм гледала чуждите формати нашите маски изобщо не ме впечатляват. Не разбрах какво толкова се хареса.

# 519
  • SF
Рекламата. Месец по-рано се заговори за внушителните маски. А и форматът е такъв, че около друго не може да се шуми, на преден план са маските. Кремена даде десетки интервюта, в които да говори за тях. Интервюиращите й хвалят, хвалят маските. Не са лоши, но някои от тях - Коконата - овца, Пилето, Звездата, Оня с дунапренените бицепси - са направо глупави и грозни. Кукерът също е нищо особено. По селата има по-интересни кукерски маски от този китеник. Бухалът ми е грозен. Но какво значение има това.
Да кажа, че ми харесва най-много маската на Розата, Пеперудата, и дрехите на Бикът.
Принцесата ми е много пластмасова.

# 520
Все пак е първи сезон, догодина сигурно ще се надгражда

# 521
Хм, не знам дали ще има втори сезон. България е малка страна с една шепа популярни личности. Трудно ще е да се намерят 16 пеещи звезди, които да не бъдат разпознати още в началото.

# 522
  • Пловдив
За следващ сезон може да подбират от предположенията тук (и навсякъде в нета)  Laughing

# 523
И  на мен костюмите не ми харесват много много.
А пък като погледнах чуждите формати още по-малко
започнаха да ми харесват.
Можеха да се направят не толкова зловещи главите.
Пуловерчето на нашият лъв все едно е взето от скрина
на дядо ми... и т.н.
Разбира се, има и няколко много красиви и идейни
костюма, но можеха всичките да са по-добре
измислени и направени, ама така е като се прави
 всичко на конвейр и един човек трябва да "огрее'' навсякъде.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 11:59 от Millan

# 524
  • SF
Да, точно от тук ще ги подбират...
Те известните ще се наредят в редица и ще им казват "Ти да, ти не."
Това е въпрос на дълъг подбор, предложения и откази, подписване на договори. Ангажимент за цял сезон. Разболявания, пътувания, лични отношения, служебни отношения... - всичко е тема на подбора.
Кой знае за още колко други казуси не се сещам, за да ги изброя.

Още първият сезон показва, че в малка България всички сме братовчеди и щом персонаж като Бате Енчо беше разконспириран при първата си поява, какво остава за останалите.
Интересът е със затихващ характер. Героите се знаеха още на първото предаване, оставаше да се напаснат по маски: принцесата е Алисия, пеперудата е Прея... Както вече предположихте, трудно е да се намерят 16 неразпознаваеми образи, които да запазят интригата до края и когато последната маска падне, да бъде УААААУ каква изненада! Никой не предполагаше!

Ако на Кремена й се родят нови идеи за маски и й се дошият нови костюми, може и да има втори сезон. Но гледайки първия, айденеманужда. По-добре с Биг Брадър да се занимаваме.

Но, че Магърдич няма идеи и ще преписва от бг мама, ми изглежда малко като хранене на самочувствието на пишещите стратези в бг мама. Ако бяхме толкова добри и идейни, щяхме да сме продуценти и ние да размахваме договори за работа.

Общи условия

Активация на акаунт