🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 4 /06.10. - 20.10.19 г./

• 37 643
  • 710
  •   1
Отговори
# 60
Има явно.. Вижте в капките като имитатор на Тодор Колев, е колкото Рачков.

# 61
  • Испания
...с шапка.

# 62
Мислих,че Шапката е Рафи - добър имитатор беше и е нисък. Но останалите улики не се навързват някак
И аз си мислех за Рафи, но не се връзват останалите улики. А си мисля, че той участва, но зад коя маска може да е?

# 63
Рафи е много нисък. От тези, които останаха май няма толкова нисък участник който да е мъж.

# 64
  • Испания
Рафи е 1,62. Няма такъв обявен ръст.

# 65
Благодаря за темата.

Фаворити са ми кукера и пчелата.

# 66
  • ГО
Интересни, от тази осмица, са ми Шапката, Пчелата и Гарванът. Другите - не. От предната осмица - Розата, Принцесата и Рицарят, който разкриха.

# 67
Гарванът, Розата и Пчелата останаха най-мистериозни. Михаела Маринова 100% е зад някоя маска, толкова много пъти показа, че пее и продължават да я ръгат из предавания. Постоянно някои хора са из между риалитата, както и Ненчо Балабанов.

# 68
# 69
  • Sofia
Ако Бухълът е Михов на  какви билборди говори че бил?

# 70
Гарванът, Розата и Пчелата останаха най-мистериозни. Михаела Маринова 100% е зад някоя маска, толкова много пъти показа, че пее и продължават да я ръгат из предавания. Постоянно някои хора са из между риалитата, както и Ненчо Балабанов.

По-добре талантливи момичета като нея, отколкото разни Джулки и Златки.

# 71
Ако Бухълът е Михов на  какви билборди говори че бил?

# 72
Аз си пуснах първата песен за Гарвана и също съм на мнение, че е Вики Петрова.

# 73
Трябва да отпадат разгаданите и скучните,дано тази събота отпадне кукера, а другата бухала.

# 74
Аз пък тъкмо се бях съгласила след първото изпълнение и бях мирясала, че Гарванът е Християна Лоизу и сега отново съм в чуденка. Втората песен сякаш я изпя напълно различен човек. На места дори ми звучеше като дете. Чудя се дали наистина може да е Крисия?

Общи условия

Активация на акаунт