🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Тема 4 /06.10. - 20.10.19 г./

• 37 156
  • 710
  •   1
Отговори
# 315
Нямало покани ooooh! Къде са ги раздавали тези покани - по училища и градини ли? Тази вечер публиката беше предимно от деца newsm78

Пазят местата за децата на участниците, че няма кой да ги гледа вкъщи 😆

# 316
Стефан на Гала винаги е там. Операторите държат да го покажат по няколко пъти. Две места да има, едното ще е за него.

# 317
  • Испания
А защо смятате, че от продукцията нямат право да раздават покани на когото намерят за добре? И всички да дадат на свои приятели, роднини, познати, това е тяхно право.

# 318
Стефан на Гала винаги е там. Операторите държат да го покажат по няколко пъти. Две места да има, едното ще е за него.
Поне е сигурно, че не е зад някоя от маските. tooth

# 319
  • ВАРНА

И децата винаги ги дават на всеки 5 минути - защото вдигат врява за 150 възрастни пък са 8-9.

Това рекламиране че нямало покани до декември е малоумно.   
То първо че са по 4 предавания на месец. И с това пълнене на залата с роднини и много силно викащи деца на първият ред да вдигат врява до оглушаване....тъпотия до шия.

# 320
Дивна катастрофира на 12 март, прави благотворителен концерт на 12 юни, а цената на билета е 12 лв.

# 321
  • Sofia
На колко години беше,когато започна да пее с Миро в предаването,което спечелиха?

# 322
  • Испания
На колко години беше,когато започна да пее с Миро в предаването,което спечелиха?

Дивна на 12 години участва в "Пей с мен".

Крисия в момента е на 15 години.

# 323
Залата не е кой знае колко голяма. Не е като да се напълни Зала 1 на НДК и да се хвалиш, че местата са заети до декември.

# 324
  • Испания
Не се хвали. Отговаря на въпроси.

# 325
Според мен Розата е Койна Русева.

# 326

Дивна на 12 години участва в "Пей с мен".

Крисия в момента е на 15 години.
Дивна беше на 10 г. , когато се яви на кастинг в "Пей с мен".

# 327
Хубав беше костюма на тореадор(бик) на Ф. Аврамов, ама снощи много му описваше едни части. Имах чувството, че са го довели за разплод. Joy То какви работи гледам и аз, ама само на мен ли това ми направи впечатление. Чак ме хвана срам да го гледам. Май и той се усети и си сложи ръцете отпред по някое време. Иначе нямаше изненади, звучеше като Филип и беше Филип. Досега най ми хареса изненадата с Рицаря и Димо Алексиев.

# 328
  • ГО
Ох и аз в междукрачието го гледах 😳 Сори, ама... Филип не ми е любимец, ама Бикът ме кефеше.

# 329
  • in Wonderland
Ох, мискех, че само аЗ гледам това биче в междукрачието 😂

Койна е със супер характерен тембър, няма да е тя Розата.

Общи условия

Активация на акаунт