💪"Игри на волята: България" - Тема 6 /06.10. - 13.10. 2019/

• 33 252
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 1 020
  • SF
Ами нищо не са ни показали от тях, защото няма какво толкова да ни показват.
В индивидуални битки не са се включвали напоследък. В заговори и измислени флиртове не са участвали, храна не са крали, не са яли, скандали не са заформяли... Какво да ни покажат - как седят и си говорят неща, които не ни интересуват? - Абе, няма ли да се изкъпем най-накрая... Миришем на порове... Ти ква музика слушаш? Къде ходиш? Скъпо ли е там? Познаваш ли Пецата...
100 ПРО има такива разговори между тях, които не ни интересуват и няма нужда да ни ги показват.
Телевизионното време е скъпо. По-забавен е "флиртът" между Юлиян и Роберта.
И се чудят как да го извъртят, за да заприлича на флирт. Защото и те вероятно се закачат много повече, когато ги няма камерите. А като им кажат "Хайде, покажете си отношенията и как си говорихте днес.", те се спичат и млъкват.

Когато Стоян написа табелката Р-то вече беше поправяно на В и беше трито.
Когато я е писал, екипът не е счел за интересно да покаже дъска с име. Когато, обаче се завъртя ситуация около това име, написано на дъска, решиха, че трябва да "преснимат" момента и да покажат отначало как се е развила случката - идея с това да не напише името, защо да се напише името, какви са подбудите му, какво се случва после...
И ние видяхме как табелката с изтритото В, направено на Р, отива горе на шкафа. И първото, което си помислих беше "тоя какъв е тъп - объркал се е и е преправял. Едно име не може да изпише без грешка..."
Всъщност, друга е била причината.

# 1 021
Ами нищо не са ни показали от тях, защото няма какво толкова да ни показват.
В индивидуални битки не са се включвали напоследък. В заговори и измислени флиртове не са участвали, храна не са крали, не са яли, скандали не са заформяли... Какво да ни покажат - как седят и си говорят неща, които не ни интересуват? - Абе, няма ли да се изкъпем най-накрая... Миришем на порове... Ти ква музика слушаш? Къде ходиш? Скъпо ли е там? Познаваш ли Пецата...
100 ПРО има такива разговори между тях, които не ни интересуват и няма нужда да ни ги показват.
Телевизионното време е скъпо. По-забавен е "флиртът" между Юлиян и Роберта.
И се чудят как да го извъртят, за да заприлича на флирт. Защото и те вероятно се закачат много повече, когато ги няма камерите. А като им кажат "Хайде, покажете си отношенията и как си говорихте днес.", те се спичат и млъкват.

Когато Стоян написа табелката Р-то вече беше поправяно на В и беше трито.
Когато я е писал, екипът не е счел за интересно да покаже дъска с име. Когато, обаче се завъртя ситуация около това име, написано на дъска, решиха, че трябва да "преснимат" момента и да покажат отначало как се е развила случката - идея с това да не напише името, защо да се напише името, какви са подбудите му, какво се случва после...
И ние видяхме как табелката с изтритото В, направено на Р, отива горе на шкафа. И първото, което си помислих беше "тоя какъв е тъп - объркал се е и е преправял. Едно име не може да изпише без грешка..."
Всъщност, друга е била причината.
Дадоха го като пише първоначално името на табелката, после дадоха Юлиан как го поправя, после Стоян го чисти, стърже и най накрая как повтаря буквата Р и пак нарежда табелката върху кубчетата.

# 1 022
  • Испания
Бояна в "Събуди се".

Не успяла да покаже всичко, на което е способна.

Нищо не сме видели ние!

# 1 023
Това нова тенденция ли е,при прическите Simple Smile Simple Smile Simple Smile ?

# 1 024
  • Испания
Игри на волята - Бояна след елиминацията

https://play.nova.bg/video/na-fokus/season-0/na-fokus-2019-10-13-igri

# 1 025
  • ВАРНА
Понеделник след края на битките май вече събират племената.
Доколкото може да се разбере от краткото промо.

И все повече ме навежда на мисълта че шоуто е към средата си - тоест до около 18-20 ноември ще приключи.  
Което ще рече доста по рано от конкуренцията -  14 декември!

# 1 026
  • Пловдив
Направо, като чета мненията на Печикамъков, имам чувството, че пада от луната. Grinning
Сто пъти се каза, че в понеделник племената ще станат две, той чак сега има такива подозрения. И все за това по-ранно свършване. Grinning

# 1 027
  • ВАРНА
Е не го гледам всеки път че и целият епизод стриктно да им следя репликите. 

# 1 028
  • Испания
Никаква връзка с кораба-майка.

Понеделник: Едно от племената изчезва

Понеделник ще е ключов за „Игри на волята: България“. Настъпи моментът, в който едно от племената ще изчезне и ще бъде погълнато от другите две. Всичко ще случи след битката за територия, която ще има ключова роля за решението. Дали умните Траки, които продължават да живеят в два лагера и с различни разбирания за играта? Дали красивите Славяни, които са най-задружни, но загубиха две от жените си в една седмица? Дали силните Прабългари, при които скандалите и виковете са част от ежедневието? Кое племе ще изчезне и кои две ще продължат битката ще разберем в понеделник от 20.00 часа по NOVA

https://nova.bg/accents/view/2019/10/11/265206/%D0%BF%D0%BE%D0%B … yCElVf9kxaM9FyTDk

# 1 029
  • Другата България
Бояна всъщност е доста красива жена сега като я гледам.
Предишните ѝ ТВ участия не съм следила, сега я видях за сефте, но на черното бяло не мога да кажа. Като прибавим и стегнатото тяло, абсолютно обяснимо е защо Март беше като хипнотизиран. И защо успя да им влезе под кожата на всички, както някой написа. На мен лично Амелия не ми харесва толкова, изкуствена красота някаква, мигли, джучки, екстеншъни /не знам така ли се пише тази екзистенциална дума Embarassed/...за майка на две деца позата и изкуственото поне на мен са ми в повече.
Може би затова харесвам близначките-естествено красиви, няма поза и превземане, мъжки момичета, които участват във всяка игра, не мрънкат, не крънкат, забавни и вечно усмихнати /на фона на постоянно нацупената Радостина са направо Офталмосептонекс за очите ми/, позитивни, и силни като физика. Ако не бяха в съюз с Наско според мен нямаше да изпростяват толкова на моменти, но той, а и преди Илиян просто предразполагат за простотии.

# 1 030
Това в Nova play някаква нова и постоянна идиотщина ли е, нямам ad blocker на телефона, но... няма пускане на това нещо! Как точно се маха?
Скрит текст:

# 1 031
  • София
Заради този адблокер да го анблокна не ползвам сайта на новаплей. Те губят.

# 1 032
  • София
Това в Nova play някаква нова и постоянна идиотщина ли е, нямам ad blocker на телефона, но... няма пускане на това нещо! Как точно се маха?
Скрит текст:
Имам същия проблем, от както си смениха плейъра, важи и за мобилната версия на Nova Play. Няма директно решение, в постовете на Мари Мар, в скритата в спойлър информация, е обяснено какво приложение ни е необходимо, за да работят линковете от Nova Play. На мен ми е по-лесно просто да гледам конкретния клип във vbox7:

Заради този адблокер да го анблокна не ползвам сайта на новаплей. Те губят.
Сайтът не работи дори и да нямаш приложението AdBlocker. Най-вероятно е засечен от Windows Firewall или стената на конкретна антивирусна програма и това го блокира.

# 1 033
  • София
Браво на уиндоуса и антивирусната тогава! Wink

# 1 034
  • Другата България
 newsm78 Аз не съм много наясно за какво говорите Embarassed, ама аз гледам само в Нова плей и на лаптопа, и на телефона веднъж само /когато Мари Мар се забави/ и нямам никакви проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт