Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 61

• 41 067
  • 747
  •   1
Отговори
# 330
Остатъците от глобулите са с твърди частици, точно като разтворено лекарство и може бельото да е мокро от тях. Тапата е слуз, която може да има кафяви или розови нишки, или да е безцветна. Двете неща са съвсем различни и няма как да се сбъркат.

# 331
има ли бъдещи мами от Пловдив? търся мнение за Борис Стоилов за ФМ ... и ако не е добър, да препоръчате някой

# 332
  • Пловдив
има ли бъдещи мами от Пловдив? търся мнение за Борис Стоилов за ФМ ... и ако не е добър, да препоръчате някой

Лично аз останах доволна от него.

# 333
Аз се следя при него и правих и двете ФМ при него. Мисля че няма нужда от много коментари - само прочетете биографията му и вижте стажа, който има при “бащата” на ФМ - това говори достатъчно.

# 334

Аз миналата година бях при Апостолова в Селена и съм много доволна, хвана проблем, който беше много сериозен.

Тази година ще правя 2рата ФМ при Борислав Иванов.

# 335
  • Пловдив
newmomma, Борис Стоилов в Селена ли работи?

# 336
в сайта му е посочен само този контакт - Адрес: гр. Пловдив
ул. "Д-р. Рашко Петров" №3
етаж 1, кабинет 2

# 337
  • Пловдив
етаж 1, кабинет 2

Да,там е кабинета за ФМ. Но не знам в коя болница работи

# 338
Добър вечер, момичета! Искам да Ви попитам нещо, което много ме притеснява. Днес правих секс и след оргазъм усещам матката си много твърда, като топка, като тежест. Това нещо вече продължава над 7-8 часа. Пих Но-шпа, но продължава. В 8-ма седмица съм и според вас има ли място за притеснение? Предварително Ви благодаря! Simple Smile

# 339
Сексът може да предизвика контракции и да се усети свиване на матката. Може за всеки случай да отидеш да те прегледат.

# 340
Кабинетът му е до св. Петка ( на посочения адрес ). За момента мисля че работи само на частно и изражда в Селената.

етаж 1, кабинет 2

Да,там е кабинета за ФМ. Но не знам в коя болница работи

# 341
Здравейте, в момента тръгвам да се разболявам, но не знам при АГто ли се ходи илк при личния. Не съм сигурна дали личния е запознат с лекарствата за бременни.

# 342
  • София
Здравейте, в момента тръгвам да се разболявам, но не знам при АГто ли се ходи илк при личния. Не съм сигурна дали личния е запознат с лекарствата за бременни.
Със сигурност личния е по-запознат с лекарствата, отколокото АГ-то с инфекциите на ГДП

# 343
Със сигурност личния е по-запознат с лекарствата, отколокото АГ-то с инфекциите на ГДП
Моята лична ми каза да не ходя при нея повече, докато съм бременна, че не знаела какво да ми дава....
АГ каза, че не преглежда гърла и при такива ситуации може да ми даде направление за УНГ. Така че явно си зависи от лекарите...

# 344
  • София
Смени си личната.
Не може бременните да ходят за всичко на АГ... от пръст до г@з.
Естествено, че АГ не преглежда гърла. А ако и УНГ е бягал от лекции и той не е запознат с лекарствата за бременни, какво правим?
Нали за това е ЛЛ, не може бременни жени да обикалят като луди, че и болни....

Общи условия

Активация на акаунт