Тра-ла-ла, тра-ла-ла... ЮЛЧЕТАТА на една!

• 10 382
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАЛЕ, МНОГО ЗДРАВЕ И ЛОШОТО ДА ВИ ЗАБРАВИ. 

# 256
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАЛЕ- ПРЕГРЪЩАМЕ ТЕ СИЛНО И ТИ ПОЖЕЛАВАМЕ САМО И НАЙ-ПРЕКРАСНИТЕ НЕЩА НА ЗЕМЯТА ДА ВИ СЕ СЛУЧВАТ ОТ ТУК НА ТАТЪК И МНОООООГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ

# 257
Гале честит рожден ден. Да си жива и здрава най-вече - ти и цялото ви семейство, и лошите моменти да отминат толкова бързо, колкото бързо са дошли. И недей да се вторачваш и да мислиш, че нещо годно ви преследва, това наистина са кофти моменти, но просто са се насъбрали наведнъж и ваистина са ти дошли в повече, но по-бодро и си отпразнувай рожденния ден както трябва, позабавлявай се, и се радвай на хубавите моменти. Целувки  Hug.
А такава люлка и ние имаме, и все си мислех, че е супер устойчива и няма как да се обърне с нея, но явно трябва вече да съм на щрек и с нея. Ей няма спокойствие никъде, където и да го оставиш все опастност има.
Майка ми вчера води Емчо за ръка, и както обикновенно той решава, че тръгва нанякъде, и се огъва и си извива ръчичката, тя се опитва да го задържи, и явно му се е извъртяла ръчичката, и го заболя - такъв рев беше, че откакто се е родил той не е плакал почти никога, може да се размрънка, но от тези ревове, където обикновенно съм чувала бебетата да плачат , нашия човек никога не е плакал, а вчера се одра да плаче сигурно 10-15 мин немога да го успокоя. Какво ли не ми мина през ъкъла. Майка ми се притесни ужасно много, аз се опитвам да не я шашкам допълнително , а Емчо с нищо неможеме да го успокоиме. И вече мислех да го караме в болница, да не му се е извадила ръчичката, или да се изкълчила - УЖАСИИИИ. Но след малко спря да плаче и започна пак да се хили, и забрави за случката. Но такива изпълнения си има при всички, и ще продължават, нооооооооооо нали така казват, че ще остарееме, иначе няма да ни е интересен живота.
За рожденния ден довечера ще ви пиша, че аз както бях сигурна че ще дойда този път със сигурност, май пак ще ми пропаднат плановете, но ще видиме де. Ако може довечера да си кажа със сигурност, ако не .......  Cry. Още от преди да тръгнеме на морето се бяхме уговорили с едни приятели, че ще ходиме на нашата вила, и сега с мъжа ми са говорили, че в събота ще отидеме, и в неделя ще се върнеме, само да видиме от колко часа ще е партито, и може и да се добереме.

# 258

честит рожден ден Lioness ! на теб и семейството ти пожелавам здраве и късмет!

ние се приготвяме за отпътуване към морето Laughing Laughing Laughing
това така желано море най-сетне ще се сбъдне след няколко годишна пауза!

най-вероятно ще пътуваме на шести Cry едва ли ще се осъществи това мое желание да дойда на наша среща Sad

но макар и виртуално на всички пожелавам всичко най-най- хубаво  bouquet Hug

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНАТА ЛЪВИЦА В НАШИЯ ОТБОР!!!

Пожелавам ти от тук насетне само хубави мигове със семейството, много любов и здраве.

newsm59 newsm67 nbirthday

# 260
  • София
Ние този уикенд ще сме на морето.... много ме е яд, че ще изпуснем общия РД... Close

Lioness, преди няколко години в семейството ни имаше една поредица неприятности... Та тогава бяхме питали свещеник какво да направим. Спомням си, че за курбана каза, че е езически ритуал и ако го правим да се раздаде на други хора (бедни и нуждаещи се). А това което е по християнски обичай- молитва, праведен живот и милосърдие.
Сподели какво е казал вашия отец, след като се видите.

# 261
bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Честит рожден ден Lioness! Да си жива, здрава и много обичана!
[/color][/size]

baloni baloni baloni baloni baloni

bigdance2Честит първи рожден ден на Стилян на патерица!
[/size][/color]

Миши, тортата е страхотна.

# 262
  • welcome to the Jungle

Момичета, трогнахте ме истински ! МНОГО ВИ ОБИЧАМ ВСИЧКИТЕ!

# 263
  • София
Галенце, Галенце, зло да те забрави и теб и всичките ти близки! С новата година, която започваш, да започнат най-хубавите мигове в живота ти!

# 264
  • Варна.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛЯ! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО РАДОСТ В СЕМЕЙСТВОТО!

Гале, не знам какво ще те посъветва свещеника, но аз така съм чувала, че трябва да раздадеш нещо, да почерпиш.

# 265
  • София
Гале, не знам какво ще те посъветва свещеника, но аз така съм чувала, че трябва да раздадеш нещо, да почерпиш.

Гале, то няма лошо, ако тръгнеш да черпиш, знаеш, че сме на линия!  Laughing

# 266
Утре кой ще ходи на похода за кърмене - да се оглеждам за познати лица и да се видим  Grinning

# 267
  • София
Здравейте момичета!
Не съм писала от мноооого време, защото пътувахме, пък и моренцето посетихме и така.
Аз също още съм кърмеща майка - сутрин и вечер, обаче мисля вече да се отбиваме. Дечко започна да ми дърпа блузката като седне на коленете ми и ми се струва, че вече е време.. Rolling Eyes
Иначе да споделя малко опит за пътуването до морето и обратно с едногодишен бебок. Плик с играчки - дават се една по една, защото бързо му омръзва, касетка с детски песнички (по възможност пеете  и вие) - поне моят юнак се залисваше от нея, спиране за кратка разходка и разтъпкване, ранно тръгване - 4-5 часа сутринта (за да спи възможно най-дълго в колата. В общи линии това е. Ние се справихме доста добре на отиване - той си спа през по-голямата част от пътя. На връщане имахме няколко часов престой в Пловдив - хем за разнообразие, хем да видим стария град - Бебока беше малко кисел, но като го качихме после пак в колата и си спа до София Laughing Ако ви предстои моренце с бебчо, да знаете че повечето доста си играят в малките надуваеми басейнчета и с мидички - такива са ми наблюденията от плажа. Целувки и поздрави на всички ви!

# 268
Честит рожден ден на Крис на мама Изида. Да ти е жив и здрав малкия юнак. Да слушка много, и да е много щастливо дете.Честит празник и на вас.

# 269
  честит първи рожден ден на крис                     

бъди много здравичко и щастливо дете!                                   

Последна редакция: пт, 04 авг 2006, 12:45 от ade-lina

Общи условия

Активация на акаунт