Тра-ла-ла, тра-ла-ла... ЮЛЧЕТАТА на една!

• 10 390
  • 288
  •   2
Отговори
# 240
Днес и ние имаме рожден ден.Аз направих сама торта за Стилян. Ето да ви почерпя: Grinning
http://bgphoto.net/photos/10698/o632900734657812500.JPG

# 241

cook newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67 newsm67

честит рожден ден на стилян!да порасне умен и добър !

# 242
Честит рожден ден на Стилян на адашката Миши!!! Да ви е живо и здраво детенцето!!!

# 243
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на СТИЛЯН И ОГНЯН!
И ЧЕСТИТ НА ПАТЕРИЦИ НА ИНА! ДА СА ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦА!

# 244
  • София
Днес и ние имаме рожден ден.Аз направих сама торта за Стилян. Ето да ви почерпя: Grinning
http://bgphoto.net/photos/10698/o632900734657812500.JPG

Честит празник!  newsm59 А тортата е невероятна!  smile3501

# 245

Честит Рожден Ден на Стилян и от нас. Да расте здраво и умно детенце.

/тортата е страхотна, браво Миши/

# 246
Честит рожден ден на Стилян и Огнян!!! Да са живи, здрави и да радват много мама и тате. Весел празник!!!

# 247

nbirthdayЧестит рожден ден на Стилян и Огнян! Да растат здрави, щастливи и с много късмет!  bigdance2

# 248
Честит рожден ден на ГАЛЕТОООО!!!!

От тук насетне -само хубави неща да те спохождат!!!

# 249
  • София
Хей, пораснали дечица - не сме ви забравили!
ЧРД на ИНА, СТИЛЯН и ОГНЯН! Радвайте родителите си много, много години!!!

Lioness, честит рожден ден и на теб!

Миши, подобна грешка с кръвната група беше станала при раждането на племенника ми в Свети Лазар #2gunfire Даже не само резус фактора, ами и самата група... И едната баба се загледала, че с тези родителски кръвни групи не може детето да е с написаната... Само чукаме на дърво, че не се е налагало преливане на бебо за нещо, че белята щеше да е голяма #2gunfire
А резус конфликта не крие опасност за майката, нито за първото бебе. Риска е за бебето, но при следваща бременност. Затова е много важно на мами с Rh (-) да се правят редовно изследвания и да се сложи тази инжекция след раждането (или аборта недай боже)

# 250
  ГАЛЕ, bigdance2 Цялата тайфа те поздравява
здраве и любов ти пожелава!!!
А пък две и осма (2008) с първото кокиче
и на Огънче едно сестриче!!!

Момичета, да отида днес да уговоря общия рожден ден? Или утре да я свърша тая работа? Само дайте да уточним кой е тук?

06.08.2006 - в градината на Ментов носорог!!! И кажете да поръчвам ли нещо? Торта-морта, соленки, сладки... давайте, че не остана Hug

# 251
  • welcome to the Jungle

МАМИ, БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ!!!

Само дето на мен не ми се празнува... Имам чувството, че някой ме е проклел жестоко Tired
С Огън притесненията и стресът продължават с пълна сила.
Снощи сме седнали цялото семейство над вора, а аз люшкам Оги на ето тази люлка:

В един момент Оги се наведе напред и се обърна с главата надолу  Shocked...детенцето ми пищи, крачетата, които все още го задържаха да не падне,  се изхлузват...а надолу висяща главичка, вратле и цимента ги чака.... #Crazy Sick Sick Sick. За части от секундата скочих - няма гипс, няма нищо, което да ме спре....и успях да го хвана, без да е паднал....УЖАС

Днес, преди малко, пак за секунда успя да дръпне подпряната на стената маса за гладене и тя падна на милиметри от главата му (а знаете как тежи това чудо). След нея падна и сушката, която леко го удари по картунката....баси Cry, поредния ужас  Shocked Sick Tired

Та, аз се моля, само ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ и ДА СВЪРШИ ТАЯ ПРОКЛЕТИЯ, защото съм с нормални, а не желязни нерви и скоро може да ми се разхлопат дъските Tired

Отивам в църквата, за да си намеря отец ВАЛЕНТИН, който ни кръсти и да говоря с него какво да правим! Praynig

Чак след това ще мисля за празник  Crazy

# 252
  • welcome to the Jungle
06.08.2006 - в градината на Ментов носорог!!! И кажете да поръчвам ли нещо? Торта-морта, соленки, сладки... давайте, че не остана Hug

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ

ВСЯКА МАМА ДА КУПИ ПОДАРЪЧЕ НА ДРУГО БЕБЕ за сума до 5 лв.
И ДА СЪБЕРЕМ ПО ОЩЕ 5 лв. ЗА НЯКАКВИ ВКУСНОТИИКИ - МОРТИ, СОЛЕНКИ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА Crazy

# 253
Гале, Честит Рожден Ден!!!И по-спокойно бе човек! Не се навивай, че те преследват гадости! Тези ситуации са си съвсем нормални при порастването на детенце  Hug! Сигурно повечето майки от тук са преживявали подобни стресове и със сигурност не се дължат на някакви надвиснали проклятия  Naughty  ! Успокой се и се радвай дори и на тези кофти моменти, че са само кофти, а не фатални и идват само като урок, а не като наказание  Hug !
Ара, не знаех, че опастността е за детенце, не за мен ( което е по-лошо даже!). Аз имам аборт, при който не е бита АнтиД - и сега съм 100 пъти по-благодарна на съдбата, че грешката е била открита навреме!

# 254
  • София

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ

ВСЯКА МАМА ДА КУПИ ПОДАРЪЧЕ НА ДРУГО БЕБЕ за сума до 5 лв.
И ДА СЪБЕРЕМ ПО ОЩЕ 5 лв. ЗА НЯКАКВИ ВКУСНОТИИКИ - МОРТИ, СОЛЕНКИ ИЛИ НЕЩО ТАКОВА Crazy

Подкрепям! Бройте ни и нас с Ели. А от колко часа?

Гале, ЧРД!   newsm59Сигурна съм, че сега ще излезеш от дупката, както и че Ого, както и всичките ни юлчета, ще растат здравички и весели... И аз все нещо се притеснявам за Ади, но какво да се прави - това май си е част от майчинството.

Общи условия

Активация на акаунт