Тра-ла-ла, тра-ла-ла... ЮЛЧЕТАТА на една!

• 10 392
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Леле Оги как е нашашкал мама..... Добре, че е било фалшива тревога!
А тези в Бодимед и Цибалаб... #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Целувки за здравичкия Ого-фого!

Зайо! Честито!!!!
Прочетох темата в Искам бебе и много се зарадвах за теб!!! Хайде сега лека бременност и много радости и с второто бебче!!!

# 226
Благодаря ви за пожеланията  Hug да ви се връща  Wink
Дано всичко бъде наред!

# 227
...Леле Оги как е нашашкал мама.....Д
По-скоро -Галето е нашашкала Огото  Sunglasses
Аз много и се карах,ама майката си е майка-стресът е голям.

# 228
  • welcome to the Jungle
Оххх - повярвайте ми, такъв стрес е, че още не съм на себе си.
През тези 48 часа търсих съвети от всички докторя, които имах близки и всеки ми говореше, че резултатите показват някаква анемия. А най-страшното е, че чичото на оги е починал от онкохематологично заболяване... и аз съм все на тръни.
Обаче  - разликите са УБИЙСТВЕНИ ПРОСТО:
 - ХЕМОГЛОБИН -
 Бодимед - 91
 Цибалаб - 111
 ОНКОХЕМАТОЛОГИЯ - 109

- ТРОМБОЦИТИ -
 БОДИМЕД - 448
 ЦИБАЛАБ - 395
 ОНКОХЕМ - 217

Нека, да не задълбавам поста, но има още Фрапиращи разлики!!!
питам се - как е възможно това?
Как е възможно кръвта на едно дете в рамките на 1 изследване - както бе в БОДИМЕд, в няколко часа - както бе в Цибалаб и Онкохематологията - да даде такива фрапиращи резултати!!!
Най-добрите и истински резултати са в Онкохематологията - там докторът ми обясни, че калиброват машината всеки ден, а генерално - всеки понеделник. Каза - ВИЕ  СТЕ ТЪКМО С НАЙ-ИСТИНСИКТЕ РЕЗУЛТАТИ!!!
Обяснте ми, моля, защо съществува БОДИМЕД?? #2gunfire #2gunfire #2gunfire
За да имитират дейност?
Мисля да се обяда в ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА!

Това, което преживях..този ад, през който преминах...мъките, на които подложих милото ми дете - да го влача по лаборатории и по болници, да му дупчат пръстчето и то да реве неистово - МОЛЯ! НЕ ИСКАМ НА ДРУГА МАМА ДА СЕ СЛУЧВАТ!
Отделно - на никого не пожелавам ужаса, който изпита цялото ми семейство - мъжи ми, баби, дядовци, близки, приятели и кой ли не ...
И защо - заради некви некадърници!!!
Простете ми за меоциите, ама още не смея да се усмихна истински...още кошмара е пред мен.

# 229
  • Пловдив
Zayo ЧЕСТИТООО! Леко бременеене и едно здраво и усмихнато човече на пролет.
Скоро се питах, коя ли от нас ще е първата и ето. Laughing

Гале ужасен кошмар си преживяла  Shocked Не мога да си обясня как е възможно на три различни места да се получават различни резултати. Ако всичко е наред - приемаш го и точка, но не дай си боже не е и се закъснее с лечението как ще се обясни. Ако първите изследвания са лоши отиваш другаде и преживяваш отново и отново. Това само не разбирам от лекарска немарливост(лаборантска) или лоши химикали или каква точно е причината  newsm78.
Нашия хемоглобин е 109 и педито каза да пием Молтифер. Четох, четох и това което намерих е че нормалното е 110 до 130 и сега не знам какво да правя. Само една единица под нормата - толкова ли е фатално  Thinking
И нас много ни хапят комарите и стават едни големи и червени пъпки (даже и на рождения ни ден бяхме на решето - вижда се на всички снимки   Sad) и аз мажа с Фенистил гел и доста помага.

# 230
Гале и аз съм за Господари на ефира.
И даже СЪД за гадовете. Това е гавра с пациента.Даже подай жалба в Здравната Каса,като приложиш резултатите.-Яко глоби за тези печалбари.
nadiagen,на 109 и Малтофер-вашия педю и той е за бой.Ние със 105 бяхме,но не съм си и помисляла да му давам,слава богу ,педю ми има доверие и каза че знам какво да правя(сиреч- повечко храни ,съдържащи желязо).Но до 100 се у нормално за нашата възраст.

# 231
Ей Гале, ама напоследък само гадости ти се натрупаха - то изгаряне на Оги, счупен крак, сега пък фалшивите изследвания - айде стига  само хубави работи вече да ви се случват. Обади се на Господарите - трябва да им се натрие носа на тези лаборатории. Не стига че лапат като слонове от болни хора, които разчитат на тях, ами и на всичкото от горе не можеш да получиш надеждни резултати. Представям си какъв ужас и какви мисли са ти минали през главата, но нали всичко е наред, това е по-важното сега.

Зайо ЧЕСТИТО!!! И аз ти се възхищавам на смелостта за второ. Аз също много искам още 1 дете, но все още ми се струва твърде рано и не съм сигурна, че ще се справя, и още по-малко сигурна, че ще издържа психически. За по-сигурно ще изчакам още 2-3 години.

# 232
  • Варна.
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ КОИТО  ОЩЕ НЕ СМЕ ПОЗДРАВИЛИ, РОЖДЕННИЦИ, ПРОХОДИЛИ КРАЧЕТА, ОЗДРАВЕЛИ ИИИИИИИИИИИИ ЧЕСТИТИ ДВЕТЕ ЧЕРТИЧКИ НА ЗАЙО!!!

на гризнатия марти да оздравява  Hug, днес по бтв-то хванах някакъв доктор да препоръчва хомеопатични препарати за деца при ухапвания, за по-леко минаване, иначе и аз използвам фенистил.
ние направихме още една палатка но този път детенцето го гледа баба му, общо взето слушала, само по време на едно от обажданията ми явно е чула гласа ми и после много плакала. понеже ходим по разни диви места да палаткуваме нося всякакви репеленти, но за сега не виждам идеално нещо да предпазва, все пак на аутан нещата са най-добри.
поканиха ни на детски рожден ден, 5год момченце, викам си - играчка ще търся, отивам тука в един голям магазин, какво да видя саааамо китайски играчки и то с високи цени за по-хващащите окото, та реших да потърся лего, обиколих града но намерих един рицар. не бях се заглеждала до сега много по играчките, нали ги събираме от подаръци в къщи, веднъж бях купила едно свирещо телефонче на което изядохме 3 бутончета. много боклуци бе! а на рождения ден, който беше в макдоналдс калина яде с голяма охота картофки, не ми се даваше, но като вижда децата да ядат, не можах да не и дам. то баща и и аз толкова сме против тия храни, че май само ще си остане с опитването.
вече не позволявам спане преди обед, разсънвам я и аз ако я видя да дреме, баламосвам я и минава съня, така после в 1 я приспивам и спи до към 3-3.30. проявява капризи относно храната, мята с ръце, пази си устата и разсипва лъжиците. забелязвам някакъв стремеж към нашата храна. днес ходихме с майка ми да се почерпим в една пицария където калина яде пилешка супа и крайчетата на нашите пици - голямо ядене падна.
за лабораториите - твърдо  #2gunfire

# 233
Ъъъх че гадно ви се е случило Гале  ooooh!, радвам се че накрая всичко е наред, но определено и аз мисля да не оставяш така случая. Тези гадове ни вземат пари за какво ли не, а в резултат получаваме тази изумяваща точност  #2gunfire #Cussing out доколкото знам дейноста на лабораторийте се контролира и те поллучават лиценз, за да осъществяват своята дейност само ако са изрядни - при сигнал и то с доказателствения материал дето сте събрали съм сигурна че това може сериозно да ги затрудни.
Нацелувай от нас милото Огънче и непременно идете си запалете по свещичка за здраве  Heart Eyes

# 234
Зайо голяма ЧЕСТИТКА и от нас  bouquet Нали знаеш, че няма проблем да кърмиш Wink Стига да се чувстваш добре и да не те боли. Някъде към 6-тия месец на бременността, когато кърмата става отново коластра по-големите кърмачета се самоотбиват, заради променения вкус, но на някои им харесва. Пък и кой ти дава два пъти в живота коластра Wink трябва да се използва рационално Wink
Ако имаш питания погледни в библиотеката на кърмаческия има статии за кърмене по време на бременност и кърмене в тандем. има и темичка на мами - бременушки - кърмачки, като най-много са от майските. Пиши им ще има какво да ти споделят, при това са и в по-напреднала бременност Grinning

# 235
Асе, Дени вече се отказа от 2 месеца и не я кърмя..но млякото си стои...незнам как може да съм такава ама...дано новото бебе да сучи така добре както беше тя, че иначе съм загинала с промишлени количества мляко до 6тия месец Sad
А за смелостта - незнам. Аз си мисля, че като минат 2-3 години и изобщо няма да се навия пак на безсънни нощи, памперси, пюрета и т.н. С Деница изживях кошмарни нощи 3 месеца заради зъби. Колкото повече остарявам, толкова по-трудни ми стават безсънните нощи.
Иначе и аз съм уморена и ме е страх малко как ще се справям сама с две, че и работя в къщи на пълен работен ден освен това..ама Деница ще я пратя на ясла и пак ще се справим...

# 236
  • в шоки-land
Честит рожден ден на всички пораснали юлчета  bouquet  bouquet  bouquet
Нека растат все така щастливи, усмихнати и бе3грижни Hug Hug Hug

Зайо, честито и на теб  bouquet  bouquet  bouquet
лека бременност и прекрасно бебче на финала

Гале, сьжалявам 3а "случката"....стресьт е наистина огромен Confused....не мога да ра3бера 3ащо подлагат майките и децата на това Shocked #Crazy...мога да сьм само бе3крайно благодарна, че тук няма подобни неща....на Алекс до сега не са му правени НИКАКВИ и3следвания.....бити са му само ваксините, които не са 3адьлжителни, ако А3 реша се слагат.....дано бьр3о 3абравиш...а мое мнение е да не се 3анимаваш повече с тях...само ще им направиш реклама ( то и лошата е от пол3а #2gunfire )

# 237
ЦИБАЛАБ преди една година бяхме решили да ги съдим до дупка  #Cussing out #2gunfire #2gunfire !!!
Заради тяхната немърливост и отказ да си признаят грешката щях да си предам богу дух като едното нищо след раждането! Добре, че по някакво стечение на обстоятелствата, в болницата са взели проба от плацентата та се разминах!!
Некадърниците ме изкараха 0(+) кръвна група - а аз си знам от много отдавна, че съм 0(-)! Отивам при тях и им казвам - хора, сбъркали сте, важно е, направете втори път! Следващия резултата пак 0(+) и ми обясняват, че явно преди, където са ми правили, са сбъркали! А с мъжа ми сме несъвместими кр. групи - той е (+), Марто също е (+) И ПОЗНАЙТЕ КАКВО СТАВА С МЕН, АКО НЕ МИ БИЯТ Анти Д Гамаглобулин  до 24 часа след раждането!!!
Та, Гале, искренно ти съчувствам и те разбирам!!! Ако имате сили и нерви - дайте им да се разбере!

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 13:37 от Миши

# 238
честит рожден ден на порасналите юлски  бебета
                                              йоана, виктория, ева, ина

честито на зайо! от сърце ти пожелавам да се радваш на много прекрасни  мигове през бремнността, а на пролет да гушкаш и цункаш твоя бебчо!

Lioness - съчуствам ти за тежките мигове на тревоги
 Hug  справедливо е да потърсиш сметка!

# 239
Привет от нас с Вики! Благодарим на всички за пожеланията за РД!

Аз, мисля че и Вики останахме много доволни от изкарването на празника. Единственото, за което съжалявам е, че никой не се сети да снима с нашия фотоапарат /аз бях заета с гостите  Simple Smile/ и сега повечето снимки са на чуждите фотоапарати - иначе доста се снимаха, особено децата с Вики. Затова когато си взема снимките, ще пусна линк.

bdbaloniЧестит рожден ден на Ина - много здраве, щастие и късмет в живота! baloni

Зайо, честито за добрата новина - леко бременеене и живот и здраве през март едно здраво бебче  ylinfant

Lioness, дано лошият период при теб да е отминал и от тук нататък само положителни емоции да те спохождат.

Понеже гледах, че сте писали за спането през деня и за яденето, да взема да се отчета и аз. Вики се буди многооооо рано - между 6 и 7 /за ужас на мама/  Embarassed - добре, че татко й я занимава докъм 8 преди да излезе за работа Heart Eyes След това спи около час към 10 и нещо-11 часа. Ако не е навън спи и 2 часа. Следобед си откарва по 2 часа и половина - 3 и вечер към 9.30-10 заспива.
Общо взето от съня й не се оплаквам, обаче и при мен проблемите са с яденето Sad И тя не възприема парченца и ги плюе и всичко се яде пасирано. Плодове също не обича да яде, а пие само сокове от тях. Също така хич не се и интересува да опита нещо ново за хапване - кара си на познатите неща и любими са й солетите Grinning

Тук има скромно количество снимки от РД : http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13548&AlbumId=61975

А тук по-нови снимки на Вики: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=13548&AlbumId=56688

Последна редакция: вт, 01 авг 2006, 15:49 от Ivyana

Общи условия

Активация на акаунт