Тра-ла-ла, тра-ла-ла... ЮЛЧЕТАТА на една!

• 10 393
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Хипо, по принцип избягвам разните му там лекарствени мазила, но ако много го мъчат гадните пъпки можеш да го мацнеш с фенистил гел - много бързо минават с него и успокоява сърбежа - педката ни го изписа за Явото, че и ние имахме подобен проблем

# 211
Хипо, по принцип избягвам разните му там лекарствени мазила, но ако много го мъчат гадните пъпки можеш да го мацнеш с фенистил гел - много бързо минават с него и успокоява сърбежа - педката ни го изписа за Явото, че и ние имахме подобен проблем
Мерси, Съни! то и аз съм против лекарствените мазила, но тази нощ наистина имах нужда от някакъв лек...Имам чевството даже, че мартин направи алергична реакция на мазилото за след ухапване на Чико, защото след него още повече се зачервиха плюските.

# 212
Здравейте на всички.
Включвам се да ви кажа, че здраве и живот с помоща на Господ през март ще ставам пак мама.
Много съм щастлива, днес бях на лекар и се видя туптящо сърчице.
Имам още мляко и незнам кога и дали ще спре, а нищо не мога да предприемам.
Лошото е че ми казаха да не вдигам много тежко, но аз просто не мога да не вдигам Деница, а тя си е 10 кг вече Sad

Специални благодарностти на РИТКА за моралната подкрепа  Wink

Честит рожден ден на всички които съм пропуснала а те не са малко! Да се здрави, весели палавници!

# 213
zayo , Честито! Стискаме палци всичко да мине много гладко и безпроблемно!   bouquet
Еййй, като ви чета с тези бебчета...  направо и на мен ми се приисква второ Joy

# 214
Здравейте на всички.
Включвам се да ви кажа, че здраве и живот с помоща на Господ през март ще ставам пак мама.
Много съм щастлива, днес бях на лекар и се видя туптящо сърчице.
Имам още мляко и незнам кога и дали ще спре, а нищо не мога да предприемам.
Лошото е че ми казаха да не вдигам много тежко, но аз просто не мога да не вдигам Деница, а тя си е 10 кг вече Sad

Специални благодарностти на РИТКА за моралната подкрепа  Wink

Честит рожден ден на всички които съм пропуснала а те не са малко! Да се здрави, весели палавници!

Heart EyesHug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 215
Браво Зайо и поздравления за прекрасната лентичка - стана ми толкова хубаво все едно аз съм пак бременна  Hug Пожелавам ти леко и безброблемно бременееене, а пролетта е чудесно време да станеш пак Мама  Heart Eyes

# 216
  • София
zayo, честито! Пази се, гледай да почиваш и на пролет един син щъркел да ви посети!

Лана, и нас можеш да почерпиш за снимката в любимата ви кошница  Mr. Green

Черпя, даже без да съм ги видяла!Виж какво доверие ти имам Simple Smile

Ааа, забравих да се похваля - имаме кътник. Още не са ни излезли хубаво резците, а с кътник се обзаведохме  Joy

ПП Жестока е снимката! Имаш една бира, или к'вото си избереш!

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 14:10 от Lana

# 217
zayo,честито!!!
То и аз знаех,ама  smile3505,чаках ти да си кажеш   bouquet

# 218
Цитат
То и аз знаех,ама  ,чаках ти да си кажеш 
Може, може, ама понеже не си писала, иначе предполагах че има наши мами, които са го прочели от Искам бебе  Simple Smile
Цитат
на пролет един син щъркел да ви посети
И син и розов важното е да ни посети Simple Smile Абсолютно ми е все едно какъв ще бъде Simple Smile

# 219
  • София
Зайо, честито pregnant и от мен! Пожелавам ти леко бременеене и ти се възхищавам на смелостта.

# 220
По принцип тия мазила против комари и след ухапване на Чико всъщност хич не струват за разлика от цената им  Crazy дори един ментолов спирт ще свърши по-добра работа при ухапване и сърбеж

# 221
  • welcome to the Jungle
Zayo ЧЕСТИТООООО  Flutter Flutter Flutter!
 Благородно ти завиждам   bouquet! ЛЕко бременеене и на пролет да станеш мама на едно чудесно здраво ...(момченце мисля да кажа) БЕБЕНЦЕ!!!

Мами, чакайте да ви разкажа за преживения от мен КОШМАР този уикенд.

Трябваше да правим кръвните и уринните изследвания на Ого. В петък не мжахме да го хванем да пишка в колекторчето за урина, но в събота - Успех. Викам му на моя - "отиваме в Бодимед, защото работят със Здравната каса, много са се похвалили в страницата си и т.н.". НЕ исках да ходя в КАНДИЛАРОВ, защото на изследванията преди 6 месеца бяха завишили Тромбоцитите с 200 единици и тогава се бях ошашкала много, а търчахме до детксата онкохематология за консултация.

Та, да се върна - отиваме в БОДИМЕД, пуснах си и аз ПКК, за което от обявените 8 лв по телефона, ми взеха 11, но нейсе! Отива Любо да взима резултатите в 11:00, при което му викат - ААА- изчакайте 40 минутки (нищо, че ни бяха потвърдили, че в 11 ще са готови). В 11:40 "докторът" му подава листечто с на Оги резултатите и се спира в последния момент с думите - ""АААА, не! Тези резултати не ми харесват! Изчакайте да направим още 1 " Shocked Shocked Shocked
Пристига Любо при мен към 12:00 и доста притеснен ми дава кръвната картина :

Хематология и хемостаза
Хемоглобин – 91
Хематокрит – 0,26 – 0.4-0.54
Еритроцити – 3,19
Левкоцити – 7,9  - 3,5-10,5
Тромбоцити – 448,1 140-440
МСН - 28,5     26,5-31,5
МСНС – 350    295-345
MCV – 81,25   85-89

УРИНА
Ph – 7.5  4,5-6,5
Специфично тегло – 1005  1010-1025
Белтък – отрицателен
Билирубин в урината – отрицателен
Уробилиноген – неувеличен
Глюкоза в урината – отрицателен
Кетони отрицателен
Кръв – отрицателен
Седимент – 3-4 левк
Левкоцити в урината – отрицателен
Нитрити в урината – отрицателен

Всичко в червено е извън нормите. Като ги видях - щях да полудея! Предполагам, че се сещате какво ми мина през главата. Със сълзи на очи, събудихме заспал Ого и газ към ЦИБАЛАБ - да пуснем още едни изследвания.
Там - резултатите бяха доста по-приемливи и въпреки всичко - 6 показателя говореха за АНЕМИЯ.
Е, казвам ви, ревях си тихо и кротко в къщи, не хапнах нищо през това време. Неделята как я преживях - само аз си знам как. В главата ми бяха само страшни онкохематологични заболявания, изстрадалите образи на дечица, които съм виждала в Онкохематологията и т.н. И в този АД - мой Ого. Пръскаше ми се сърцето, не желаех да видя никой....
Едва изтраях снощи и днес рано сутринта - отпрашихме отново в Детската Онкохематология при ИСУЛ. Там - суперотзивчиви доктори и сестри, веднага пуснаха 3ти изследвания на Огънчето, при което се оказа - ЧЕ НА ОГЪН НИЩО МУ НЯМА!!
Докторът ми вика: Имате едно прекрасно здраво и добре гледано дете.
Разплаках се, защото бях топка нерви. Нищо друго не ме интересуваше....
Баси! още незнам къде се намирам...
Донякъде от щастие, донякъде, че лошото не е за нас...
Имам чувството, че още не съм се отърсила съвсем.

ЧЕРПЯ ВСИЧКИ ВИ, ЧЕ СМЕ ЗДРАВИ!

# 222
  • София
Абе, Гале, тоя твой пусти "късмет"  #Cussing out
Някой има ли обяснение за това? Питам съвсем сериозно.
Открай време правя изследвания в Цибалаб, щото ми е най-удобно да ги видя онлайн. Скоро обаче имаше и за тях тема, че лъжели в резултатите.
Каква може да е причината за подобни резултати?

# 223
Zayo, ЧЕСТИТО МИЛА. ЖИВО И ЗДРАВО БЕБЕНЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ. И ЛЕКА БРЕМЕННОСТ.

# 224
Галя, мила, това което си писала ми прилича на кошмара, който аз преживях около нова година Close. Беше ужасно, но най-важното е че на ОГЪНЧЕТО нищо му няма  Hug
Аз също не мога да си обясня как така вземат пари, уж са лицензирани лаборатории, а едни изследвания не могат да направят, или могат, но не ги правят Confused В такива моменти ми идва да гръмна някого.
Радвам се че всичко е ОК, прегръщам те и целувам малкия МЪЖ.

Общи условия

Активация на акаунт