А тези в Бодимед и Цибалаб...

Целувки за здравичкия Ого-фого!
Зайо! Честито!!!!
Прочетох темата в Искам бебе и много се зарадвах за теб!!! Хайде сега лека бременност и много радости и с второто бебче!!!

.
) и аз мажа с Фенистил гел и доста помага.
, днес по бтв-то хванах някакъв доктор да препоръчва хомеопатични препарати за деца при ухапвания, за по-леко минаване, иначе и аз използвам фенистил.
, радвам се че накрая всичко е наред, но определено и аз мисля да не оставяш така случая. Тези гадове ни вземат пари за какво ли не, а в резултат получаваме тази изумяваща точност
доколкото знам дейноста на лабораторийте се контролира и те поллучават лиценз, за да осъществяват своята дейност само ако са изрядни - при сигнал и то с доказателствения материал дето сте събрали съм сигурна че това може сериозно да ги затрудни.
Нали знаеш, че няма проблем да кърмиш
Стига да се чувстваш добре и да не те боли. Някъде към 6-тия месец на бременността, когато кърмата става отново коластра по-големите кърмачета се самоотбиват, заради променения вкус, но на някои им харесва. Пък и кой ти дава два пъти в живота коластра
трябва да се използва рационално 

...мога да сьм само бе3крайно благодарна, че тук няма подобни неща....на Алекс до сега не са му правени НИКАКВИ и3следвания.....бити са му само ваксините, които не са 3адьлжителни, ако А3 реша се слагат.....дано бьр3о 3абравиш...а мое мнение е да не се 3анимаваш повече с тях...само ще им направиш реклама ( то и лошата е от пол3а
)
!!!
справедливо е да потърсиш сметка!
/ и сега повечето снимки са на чуждите фотоапарати - иначе доста се снимаха, особено децата с Вики. Затова когато си взема снимките, ще пусна линк.
Честит рожден ден на Ина - много здраве, щастие и късмет в живота! 

След това спи около час към 10 и нещо-11 часа. Ако не е навън спи и 2 часа. Следобед си откарва по 2 часа и половина - 3 и вечер към 9.30-10 заспива.
И тя не възприема парченца и ги плюе и всичко се яде пасирано. Плодове също не обича да яде, а пие само сокове от тях. Също така хич не се и интересува да опита нещо ново за хапване - кара си на познатите неща и любими са й солетите 
Препоръчани теми