Тра-ла-ла, тра-ла-ла... ЮЛЧЕТАТА на една!

• 10 387
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
newsm59ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН newsm59

НА МЪЖЛЕТАТА:

baloniЖОРКАТА НА БУБКА  Flowers Rose
 baloniДАНИ НА ФЛИИ Flowers Rose
 baloniРУЕН НА ДЕСИДА Flowers Rose

party002 ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА ИМАТ ЕДНО БЕЗГРИЖНО И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!  party002

Gigi, много е сладък Стефчо! Много ме кефи на снимката "Их, че смешно". Heart Eyes
Lioness, ние с нашият тати по същият начин си припомняхме всичко минута по минута на ден- дена на Кая. Даже в 14:55, аз казах, че точно по това време е изплакала, а Въс ми предложи да отиде да я събуди и пак щяла да се разплаче.  Joy

# 61
  • Пловдив
Аз също днес (т.е. вчера) цял ден си припомнях какво съм правила миналата година на този ден. Горе долу по това време си легнах след като изгледах филма с Брат Пит и Анджелина Джоли "Мистър и Мисис Смит"  Wink. В 2,45 ми изтекоха водите, и тръгнах към болницата (също много спокойна и уверена), доста си полежах и помъчих, но в 14,15 ч проплака Ванката - най-страхотното чувство изпитвано досега ... Спирам, че се просълзих  Embarassed.
Лека нощ на всички  smile3524

# 62
bdbaloniЧестит първи рожден ден на Виржиния baloni, Ема baloni, Огнян baloni, Бора baloni и Иван baloni! Да растат много здрави, умни, щастливи и много да радват мама и татко!

# 63
  • welcome to the Jungle

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

НА ОГИ

НА ВАНКАТА
НА БОРА
НА ВИРЖИНИЯ
НА ЕМА

ДА СА НИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ПРЕКРАСНИТЕ РОЖБИЧКИ!

# 64
  • В средата на времето

TadaЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЦЯЛАТА ДРУЖИНКА  Tada - ЕМА, ВИРЖИНИЯ, БОРА, ОГИ И ВАНКАТА!

baloni baloni baloni baloni baloni baloni baloni
 TadaПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ, НЕВЕРОЯТНО ДЕТСТВО, ДА РАСТАТ УМНИ, ДОБРИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ! Tada

bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni

Ние днес празнуваме годишнина от сватбата - цели 4 години!  Grinning Черпим всички с по нещо:)

# 65
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА
ОГИ
ВЕРЖИ
ВАНКАТА
ЕМА И
БОРА
ЖЕЛАЕМ ИМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ МНОООООГО ЗДРАВЕ, ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ, И МНОГО ВЕСЕЛИ ДЕЦА. ВСИЧКИ ЦЕЛИ КОИТО СИ ПОСТАВЯТ В ЖИВОТА ДА ИМ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА
.

Ами да и аз в деня на рожденния ден цял ден си припомнях онзи ден преди 1 година, и точно периода от 14 до 17ч.  много си мислех за тогавашния ден и ми се просълзиха очите на няколко пъти. Много странно чувство, и хубаво, вече след като е отминала болката, а виждаш прекрасното създание което е до теб, чувството е уникално.

# 66
Tada baloni Tada baloni Tada baloni Tada baloni Tada baloni
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ОГО newsm38 smile3525, ВЕРЖИ newsm38 newsm51,ВАНКАТА newsm38 smile3525,ЕМА newsm38 newsm51 И БОРА
 newsm38 newsm51
Tada baloni Tada baloni Tada baloni Tada baloni Tada baloni
 TadaБъдете здрави, щастливи, палаво-послушни, безгрижни и умни дечица  Tada

Izida , Честита ви Годишнина  married

Благодарим за комплиментите  Hug Heart Eyes

# 67
Честит рожден ден на Ванката, Оги, Бора и Вержи!!!

newsm59  bigdance2 newsm67 Tada  ura

Вчера на Вики му забелиха пишката, плака много, после вечерта пак го боля, но през нощта спа спокойно. Лошото е, че всеки ден трябва да се прави, а това се оказва много трудна задачка... Кожата, която трябва да се дръпне, за да се види главичката е ужано много. За първи път се чувствам толкова безпомощна по отношение на бебо. Днес пак лекарката ще го прави, но от утре...

# 68
Честито  РД на Оги `Ванката`Вержи`Бора``Ема
Да растат умни и послушни. Hug Heart Eyes  bouquet

# 69
Ей това с пишката и аз трябва да го направя и да го заведа при един доктор, който ни каза преди време като навърши 1 годинка да го заведеме, ама нещо не ми стиска. Ще видиме след морето трябва .....

Исках да ви попитам давате ли на децата белтъците на яйцата. Аз уж още не давам белтъка, но онзи ден се сетих, че като правя супа топчета, без да искам по навик при направата на топчетата слагам белтъка, та един вид съм му дала вече, но така варено яйце например не му го давам никога цялото.
А с прясно мляко вече се захранихме и слава Богу без отрицателни реакции. Правих му кремче с мляко яйце, брашно, захар и масло и много му хареса. Вчера пък му дадох мляко с ориз, и също много го хареса и го излапа за нула време.
Ние в понеделник заминаваме на море, и ще оставям малкия при майка ми, и май още от утре трябва да започна с приготовлението на неговия багаж, чеи като се сетя колко багаж трябва да пренесеме ми се изправя косата. А после и нашия багаж, и въобще от утре започвам да складирам нещата едно по едно.

# 70
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ, ЙОРДАН, РУЕН! РАСТЕ ЗДРАВИ, УМНИ И ЩАСТКИВИ ДЕЦА!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ОГНЯН, ВИРЖИНИЯ, ЕМА, БОРА, ИВАН! МНОГО РАДОСТ И УСПЕХИ, ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ, МИЛИ ДЕЧИЦА!

baloni bdbaloni baloni bdbaloni baloni

# 71
Честит рожден ден на патерица на всички, които пропуснахме! baloni
Спряха ни нета, щяхме да се бием... #2gunfire

Честит рожден ден на днешните рожденици - ОГИ, ВИРЖИНИЯ, ЕМА, БОРА и ИВАН!  bdbaloni

Исках да питам - понеже в събота ще се кръщаваме, нужно ли е да се носи някакъв документ, акт за раждане например?

# 72
  • welcome to the Jungle
БЛАГОДАРИМ ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА!!!

Яна, в църквата се носи КРЪЩЕЛНОТО на кръстника, за да се удостовери, че може да бъде кръстник.
В нашата църква искаха ние да си напишем на листче всички останали данни. Сестра ми се кръщава в друга църква и там искаха повече документи. Провери си в конкретната църква какви са изискванията - явно всичкое "според зависи"  Flutter

# 73
  • в шоки-land
Честит рожден ден на  ОГО-ФОГО, ВИРЖИНИЯ, ЕМА, БОРА и ИВАН!!!!!
Пожелавам ви щастливо детство с много усмивки !!!
,

който има малко време и му се гледат снимки  Wink

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=50128
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=50122

хубав ден на всички малки и големи  Hug Heart Eyes

# 74
Честит Първи Рожден Ден на Бора, Виржиния, Ема, Иван и Оги  baloni bdbaloni baloni

Да са живи и здрави малките палавници и много много усмихнати и игриви newsm51 smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт