Тра-ла-ла, тра-ла-ла... ЮЛЧЕТАТА на една!

• 10 384
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
newsm59ЧЕСТИТ ПЪРВИ  newsm38РОЖДЕН ДЕН НА ДАНЧО, ГЕОРГИ И РУЕН newsm59
baloni baloni baloniБЪДЕТЕ СИЛНИ, ЗДАРВИ И ПОСЛУШНИ ДЕЦА  baloni baloni baloni

# 46
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ - ДАНЧО, ГЕОРГИ И РУЕН!

newsm67 newsm38  ura

Браво и на майките кърмачки все още. Ние с Дари по взаимно съгласие приключихме с кърменето от около две седмици. Аз вече успявам да се наспивам нощно време и да съм по адекватна през деня. А Дари учудващо бързо свикна с шишето и нямам никакви проблеми с пиенето на мляко. Joy

# 47
Честит Първи Рожден Ден на Константин, Георги, Данчо и Руен  newsm59 nbirthday newsm59
Бъдете живи и здрави, вече пораснали юнаци, много игриви и много щастливи  smile3525 smile3521 newsm51

# 48

Честит Първи Рожден Дена на
                                 Данчо,
                                              Георги,
                                                           Руен!!!

Честит имен ден на Емчо!!! на патерици
И ние се кърмим още  Laughing ! От снощи се опитвам обаче да му премахна вечерно-приспивното сукане и имаше доста рев! Тази вечер дано е по-добре  Praynig.
С гърнето и Марто има напредък. Имаме си ние сутрешен ритуал - със събуждането в банята, той на гърне, аз на чинията  Mr. Green, после мием зъбите пак заедно и т.н. Винаги го слагам след ядене и след сън и намалихме пампите на 1-2 през деня и 1 нощен.
Обаче имам проблем с изпотяването му. Много се поти това дете! Спим постоянно на отворена балконска врата, облечен е само с тениска с къс ръкав, постоянно е отвит и пак е мокър! Даже и крачетата му, дето са голи!
Трябва да питам педито дали не е признак за нещо...

# 49
Честит Първи Рожден Ден на порасналите юнаци Константин, Георги, Данчо и Руен

love001 newsm59  love001 newsm59  love001 newsm59

# 50
  newsm59

Честит първи рожден ден на Константин, Георги, Руен и Данчо! Да растат здрави, силни, игриви и много щастливи!

happy bd hbday happy bd

# 51
# 52
  • София
Хайде да изпълним мисията към рождениците от последните дни:
  bigdance2 ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА КОНСТАНТИН, ГЕОРГИ, ЙОРДАН И  РУЕН!!!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДЪЛГИ ГОДИНИ РАДОСТ ЗА МАМИТЕ И ТАТКОВЦИТЕ!!!
newsm59

Джиджи, голям е смешко Стефанаки!!! А чичо му е голям мъж  smile3521 май ще ходят заедно по дискотеки!

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 21:00 от ara75

# 53
Честит първи рожден ден на Данчо, Гого и Румен!

Да растат весели и здрави дечица!

# 54
  • Варна.
 Tada Tada Tada Tada Tada Tada
Честит рожден ден на Данчо, на Гого и на Руен!!!
бъдете живи и здрави сладки дечица, радвайте мамите и татковците и растете щастливи!
newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 55
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ, ГОГО И РУМЕН
МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ
newsm59

# 56
  • В средата на времето
  bdbaloniЧестит 1-ви рожден ден на Дани, Жорко и Руен! bdbaloni

Да растат здрави, доволни и щастливи деца!

baloni Tada baloni Tada baloni Tada baloni Tada baloni Tada baloni Tada baloni

# 57
Ние с Лили се присъединяваме към всички добри пожелания към рождениците от последните няколко дни  bouquet Да растат здрави и добрички! Снимките от рождените дни на Кая и Стефан са страхотни, браво на майчетата за организацията.

Ние пък успяхме да се видим с Diki и Калина, така че вече познавам останалите три мами и госпожици от варненската агитка Wink

Имам да пиша и още, ама вече затрих веднъж написаното и не ми се мъдри пак, затова лека вечер на всички Simple Smile

# 58
  • welcome to the Jungle
на
ИВЕТ
КАЛИНА
ВЕСЕЛИН
МАРТИН
ДЕНИС
ЙОРДАН
РУЕН
КОНСТАНТИН
[/glow]

ДА са живи, здрави, усмихнати, щастливи и мнооооого безгрижни!

# 59
  • welcome to the Jungle
А аз по точно това време миналата година прекрачвах прага на Св.София. И не ме беше страх, чувствах се спокойна и някак щастлива. НЕ отивах да раждам, а все едно на купон, въпреки, че докторът беше до мен и гарантирано нямаше да ме остави с подут корем и контрахираща матка още много  Hug А следо коло 15 минутки щеше да е минала клизмата, бръсненето,   ГАДНИЯТ ПРЕГЛЕД, целящ 3 см разкритие и щях да полегна в предродилна зала  Hug
В 2:15, т.е. след има-няма 300 минутки онова сладко създание, което спинка блаженно в кошарката си, щеше да се появи на бял свят. И се появи, де  Flutter Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт