Тра-ла-ла, тра-ла-ла... ЮЛЧЕТАТА на една!

• 10 375
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Ами ходихме на доктор - и нищо. Нито гърдите, нито нослето, нито гърлото. Явно си е от зъбките. Каза само ако вдигне пак висока Т да редувам панадола с нурофен, защото нурофен досега не му бях давала, а тя каза, че той повече успокоява при болка, та така.
Иначе Емчо е много весел, и просто нищо друго му няма, но дано скоро да пробие проклетия зъб и да се успокои напълно. На обяд нямаше Т, сега също. ДАно и да не вдига повече, ще го следя.

А като стана въпрос за очите, вчера като ми влезна нещо в окото - песъчинка или мушичка незнам, но 30 мин немога да го извадя. Търках го, в чаша с вода мигах, какво ли не и немога и немога да го извадя, въобще не можех да видя какво има вътре, но полудях. След 30 мвин мъчение успях да го изкарам нещото, но окото ми беше все едно съм заварвала. Егаси и ужаса беше.

# 31
Mомичета, връщам се от очния преглед.

Първо да ви кажа че има задължителен очен преглед, който ние сме пропуснали (както винаги педито не е казало). Гледат се очни дъна, ретина и кривогледство. Преглед на табло се прави при деца на 3 годишна възраст (за късогледство, далекогледство и т.н.)

Иначе при нас се оказа алергия Sad Предписаха ни сега едни капки, за да се изчистят очичките, че просто е някакъв ужас Sad

Ходихме във Вита, много съм доволна Simple Smile

Хайде цунки  Heart Eyes

# 32
  • София
newsm59
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА ЧАРОВНИТЕ ГОСПОЖИЦИ ИВЕТ И КАЛИНА!
ЧРД И НА ЮНАЦИТЕ ВЕСЕЛИН, МАРТИН И ДЕНИС!!!

newsm59

Хей, нещо се очертва нова серия с болни дечица и това хич не ми харесва! Стягайте се малки юначета и не се давайте на вируси, алергии и други гадости!!!

Тези дни нашия тати напълни апартамента с .... фитнес уреди....
И сега докато още имам мерак вечер правя добро на тялото си newsm39, а сутрин то ми го връща със зверска мускулна треска. След няколко години мързел... така се получава.

Асе, знаеш си ни че още се къмим Mr. Green Майка ми само подпитва докога така, но ние не се даваме лесно Mr. Green
А за похода - ако сме в Сф тогава сме на линия!!! че на мен пак на море ми се е приходило

# 33
Честито на малката Кая и другите малки рожденници  Heart Eyes  bouquet

ИзидкаЗа пишкането още неказва тя ами аз я дебна.От няколко дена и слагам обикновени гащички без памперса и сега тя доби представа за нещата горе долу.Интересно е че щом я сложа на кукото и веднага не се ли изпишка значи няма да го направи.Днес дори излезнахме на разходка по гащички без памперс и нямахме аварии.Следобед ми даваше знаци че ще има пиш ама аз не се осетих и пишнахме на земята.Общо взето постепенно вървим към разбирането на това какво трябва да се прави в кукото.В момента съм свела памперсите до 2 на ден и до 1 максимум 2 напикавания извън кукото.Неполагам кой знае какви усилия .Но нещата сами си се случват и общо взето Габи бързо се оринетира в обстановката.На  мнение съм че едва сега взе да се усеща за какво иде реч след като почнах да махам памперса за по дълго време през деня.

Ех дано да няма болни бебоци че в това време е адски гадно да имат темпретаура децата Praynig

Вчера Габи яде кочанче с варена царевица и се бореше като едно кученце с кокал но си го изяде и явно ще имам сериозна конкуренция по хапването на царевица  Wink Laughing

Heart Eyes Hug лека нощ

# 34
Относно очите, при нас имаше подобен проблем - червени вътре от ириса към началото на окото. Ходихме също във ВИТА, също казаха алергия от слънцето и ни дадоха капки с кортикостероиди - оправихме се. Но това е нещо много срещано при малките деца. Особено както ние ходехме без шапка с козирка в началото, без чадър. Като порастне бебка ще се нормализират нещата.

На мама Светли - поздравления за гърнето Simple Smile

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ СТАНАЛИ НА 1 В ПОСЛЕДНИТЕ 4 ДНИ! 
ГАБРИЕЛА, ИРИНА, ГЕОРГИ, КАЛИНА, ИВЕТ, ВЕСЕЛИН, МАРТИН, ДЕНИС, КОНСТАНТИН

bouquet

# 35
Честит рожден ден на Константин - да е жив и здрав.
Хайде и ние да почерпиме пак - днес е св. Емилиян Доростолски и Емчо има имен ден.
На Емчо му мина Т, но зъбче още няма. Дано не вдига повече и зъба бързо да избива.
Сега ще ходиме да си подадеме молбата за яслата за догодина, че при нас се чака един ред, едно чудо, ужас направо.
Хайде приятен ден от нас.

# 36
  • В средата на времето
newsm44ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЦЕЛИЯТ МЪЖКИ ОТБОР:   newsm44

ВЕСКО  bdbaloni
МАРТИ  bdbaloni
ДЕНИС  bdbaloni
КОНСТАНТИН  bdbaloni

baloniДА РАСТАТ ЗДРАВИ, СИЛНИ, СМЕЛИ УМНИ И ДОБРИ ДЕЧИЦА!  baloni

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕМЧО-БАДЕМЧО! Heart Eyes ДА МУ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО И ДА МУ НОСИ МНОГО КЪСМЕТ!  baloni

Днес ходихме на консултация - 11450 и 82см. Качил е цяло кило за един месец..или миналия път не са ни измерили като хората.. Thinking..като знам как не се спира на едно място..
Ей, Светле..това с Габка и гърнето е супер! newsm10 Аз в събота взех едно гърне на Криско, но за сега само се запознаваме с него Laughing Слагах го два пъти с памерса, да свикне просто да седи там, но за сега нямам много успех...седи точно 10 сек и тръгва да лази..
Пожелаваме много здраве на всички  мъници , които ги мъчат разни болежки   bouquet

# 37
Tada baloni Tada baloni Tada baloni Tada baloni
Честит първи рожден ден на ВЕСКО,МАРТИ,ДЕНИС,КОНСТАНТИН 
 Tada baloni Tada baloni Tada baloni Tada baloni

dezrycho , малката Кая е страхотна, местенчеко където сте празнували е приказно, а толтата прекрасна (от къде я поръчахте ако не е тайна?)

Асе, хубава работа, та ти половината си ни пропуснала като кърмачки  Sunglasses
И аз съм все още в този списък, за инициативата четох някъде и подочух, ама точно в този период няма да съм тук  Wink

# 38
честит първи рожден ден на
веско, марти, денис и константин
 newsm51 newsm67 Tada newsm67 Tada newsm67 Tada newsm67 newsm51
да растат живи и здрави!късмет и сполука в живота!

само за инфо- и ние сме майка кърмачка Mr. Green
за шок и ужас на обкръжението Grinning само тези , които си ме познават от времето с вики не се учудват.

иви наваксва бързо-бързо със зъбките . имаме си три нови за три дни -общо четири .
така че положението е ревливо и сърдито!

# 39
  • Пловдив
newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОНСТАНТИН

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕМЧО  newsm67

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА

# 40
  • Варна.
nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday
Честити рождени дни на дечицата, които празнуваха тези дни! Честит рожден ден на съименичката ни КАЯ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КОНСТАНТИН
  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕМЧО 
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕМ МНОГО СЛЪНЦЕ, РАЗХОДКИ И УСМИВКИ ПРЕЗ ЦЯЛАТА ГОДИНА!

# 41
baloniЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА КОНСТАНТИН! baloni

ukliam1 #MiltiЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕМЧО! #Milti ukliam1
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА, ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!

Докато не съм влизала видях, че и от мамите ни е имало рожденички  smile3521 -
Flowers RoseДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ. НЕКА ВСЯКА СУТРИН СЕ СЪБУЖДАТ ВИЖДАЙКИ ЩАСТЛИВА ДЕТСКА УСМИВКА! Flowers Rose
Момичета, благодаря на всички за пожеланията, по случай рожденият ден на Кая! newsm51
Gigi, след много чудене и ровене в нета  newsm78 се спряхме на следкарница "Теа". Само за нея не видях отрицателни мнения и да си кажа честно не съжалявам. Тортата беше много вкусна и красива.
mama Svetli, браво на малката- голяма вече Габи. То си личи, че сте ни каки. fingerscrossed Все така добре да се развивате.
krasy_alex, много хубаво, че Емчо няма вече температура, дано да не ви се случват често такива гадости.
А що се отнася до очните прегледи, по принцип е задължителна провеката на зрението и слуха на 6 месеца и след това на 1 годинка. Ако всичко е наред другият задължителен преглед е на 3 годинки.
Е това е за сега от мен.
Лека нощ! Heart Eyes

# 42
Честит рожден ден на:

ГЕОРГИ
ЙОРДАН,
и  РУЕН

Ето подаръци от нас с Бобсъна (да ви издам една тайна-той още спи  newsm68)

# 43
Честит първи рожден ден на Жорко на мама Бубка (Бубка къде се изгуби бе? Не си писала от цяла вечност), на Данчо - калпазанчо на мама Флий, който си пече дупето на морето, и на Руен на мама Десида!!!
Да растат здрави и добри деца, и да бъдат много щастливи и те и техните семейства. Честит празник!!!
[/glow]

# 44
  • в шоки-land
Честит рожден ден на всички пораснали юлчета, на които не сме честитили с Алекс !!!
Нека растат 3драви, щастливи и много палави, 3а радост на мама и тати !!!
, ,

Общи условия

Активация на акаунт