Тра-ла-ла, тра-ла-ла... ЮЛЧЕТАТА на една!

• 10 384
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Честито на рождениците от 15.07. - Ирка и Георги!!!
Честито на рождениците от 16.07. - Ивет и Кая!!!
Честито на днешните рожденици - Веселин, Мартин и Денис!!!
Растете здрави и умни дечица!!!!

# 16
Честит рожден ден на Марти, Веселин и Денис. Да бъдат здрави и послушни момчета.
Емчо пак има Т. Сега заспа и след това ще го заведа до докторката. Сега е 37,5. И е малко умърлушен и отпаднал. Едвам гледа. Явно че и от Т е омаломощен. А за капак и сутринта падна от спалнята за 2-ри път и сега има и цицинка на главата. Повърна леко, и аз да се обърна да взема салфетка и той задно салто ли направи незнам - неможах да го видя, но чух "туп-ването" на земята и след това "реееееев". К`во да се прави. Само дано бързо да мине всичко, че от това да ти е болно детето по-гадно няма, макар, че сега (да чукам на дърво) не е кой знае какво, даже почти нищо освен Т няма, но пак е гадно .... Cry
Хайде после пак ще пиша като отидеме до докторката.
Чао и приятен ден.

# 17
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕННИЦИ ОТ ПЕТЪК ДО ДНЕС!!! ДА СА УМНИ, ЗДРАВИ, ТАЛАНТЛИВИ..., ДА СПИНКАТ, ПАПКАТ И СЛУШКАТ с двете ушета  bouquet

Момичета, днес заминавам за Бургас. Живот и здраве се връщам другата събота. До тогава искам да ви помоля нещо - айде да се преброим колко кърмачки останахме, че ще има няколко инициативи по повод ССК (световна седмица на кърменето) от 1- 7 август. Освен мен Изидка и Ара някой друг кърми ли още? Не, че другите ще са излишни в похода за кърмене, който ще се организира, но все пак да знам, кои са действащите Wink в млекопреработвателния бизнес Mr. Green

# 18
Честит рожден ден на Веселин, Мартин и Денис!!!

Асе, аз кърмя все още. Но съм в Пловдив  Mr. Green Вики снощи ми изкара акъла. Като се събуди около 40 минути плака без нищо да може да го успокои, без да си отвори очите и напълно отпуснат. Направо няма да казвам какво си помислих, но си изкарахме акъла... Но днес се показа резултата - второ зъбче!

# 19
Тонинче, то и в Пловдив ще има - оглеждай се и се ослушвай, а аз като подразбера нщо ще свиркам Hug Иначе снощи Сияна ми направи нещо подобно на това, което описваш, но аз от два дни следя последния резец, който трябва да избие и вече аха, аха да се подаде. Разбирам те напълно какъв стрес си преживяла. На мен като ми се случи гледам първо да я събудя, за да засуче поне, защото иначе само пищи и нито биба, нито цица, нито нищо не захапва Confused много е страшно и неприятно особено посред нощ Sad Но да са здрави, другото ще се оправи Praynig Аз първия път като ми го направи това Сияна помислих, че нещо апендисит я боли... ей, много ме е страх, че не може да каже ако точно такава болка изпитва Confused та всеки път изчаквам да се успокои и натискам долу в дясно ако не изпищи пронизително - няма страшно... ама голяма параноя ме гони Embarassed

# 20
Ох, Асенце явно всеки си има някаква параноя Sad Ти да не би да си правила перитонит, че имаш такъв страх от апендисит ?

Иначе и ние чакаме зъби, последният резец и мисля че и кътниците здраво я мъчат. Ходим от 2-3 дни самостоятелно, като аз само я придържам за презрамките на гащеризона да не пада лошо Simple Smile

Вчера много жестоко и се зачервиха очите на Майчето, та звънях на Асето Sad Баща и я мятка и подхвърля нагоре-надолу преди това, но явно не е от това. Предположенията ми са че или е от пясъка в който игра или от мокрите кърпички които смених преди известно време и които ползвам за ръчичките.

Абе, луда работа  Sunglasses

# 21
Честит Първи Рожден Ден на всички пораснали дечица  nbirthday  bigdance2 baloni

Да са живи и здрави, много усмихнати и много игриви  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 22
Здравейте момичета, днес ние черпим cheers
Честито и на всички пораснали дечица които пропуснахме, но не ми остава време изобщо да пиша. Влизам отвреме на време да чета какво сте изписали.
Иначе както при всички има и при нас нови неща. Имаме много зъби, десетия сега ни пробива. На консултацията в петък пак бяхме -100гр. но каза лекаря че не е страшно, той Марти не се спира. От няколко дена прави сам по няколко крачки, скоро ще месим питка.
Рожденния ден ще си го правим в къщи с малко роднини и приятели. Пък от догодина само с деца, та да разбере и детенце от рожденния ден.
Асе и аз кърмя все още, не че разбрах какво ще се прави.
Чао на всички за сега, утре ще сложа и малко снимки.
 Hug и целувки

# 23
Ами ще има някои инициативи, но подробности като се прибера Hug Иначе Сияна за два месеца е качила 300 гр. но аз се чудя как и толкова е качила hahaha
 Ритко, не съм правила перитонит, ама много ме е страх Confused

# 24
Ние пък качихме последният месец 480 грама срещу 250 миналият  Crazy

Асинко, ти още ли не си хванала пътя към морето, какво чакаш  Hug

Днес очичките са ни малко по-добре, но вече съм издала забрана за игра в пясъчници  newsm78

# 25
  • Пловдив
newsm59 newsm38ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕНИС, МАРТИН И ВЕСЕЛИН. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И СЛЪНЧЕВИ ДЕЦА  bigdance2

# 26
bdbaloniЧестит рожден ден на празнувалите вчера принцеси Ивет newsm18 и Кая newsm18, както и на днешните юнаци Мартин  ura, Веселин   ura и Денис  ura! Да растат много здрави, щастливи, усмихнати и игриви! bdbaloni

Краси, миналата седмица и Вики така вдигна температура 38,8. Като дадохме Панадол й спадна и после пак я вдигна и пак Панадол....та така общо 2 дена. Отидохме и на доктор, но гърлото и гърдичките й бяха чисти. Само едното ушенце беше малко зачервено и ни предписа капки за уши и каза, че ако вдигне Т над 38 тогава да даваме Панадола. Най-интересното беше, че за разлика от Емчо не беше отпаднала, а само драпаше да обикаля апартамента....та в крайна сметка и аз не разбрах от ушенцето ли е било или от нещо друго Thinking

# 27
Краси, как е Емчо, ходихте ли на доктор  Sad

Момичета, ние днес ще водим малката на очен лекар заради проблеми с очичките. Стискайте палци всичко да е наред  Crossing Arms

# 28
10 дни не съм стигала до форума и за това:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
НА:
baloniМИХАИЛ на мама Рикол  Flowers Rose
 baloniВИКТОР на мама Мики Flowers Rose
 baloniКАТЕРИНА на мама Мери Flowers Rose
 baloniИВАЙЛА на мама nana_ts Flowers Rose
 baloniВИКТОР на мама Verjil Flowers Rose
 baloniВЕЛИНА на мама Елена Flowers Rose
 baloniСИЯНА на мама Assinka Flowers Rose
 baloniмомиченцето на мама Рут Flowers Rose
 baloniДАНИ на мама Тутти Flowers Rose
 baloniВИКТОРИЯ на мама vanda Flowers Rose
 baloniЕМИЛИЯН на мама krasy-alex Flowers Rose
 baloniДЕНИЦА на мама zayo Flowers Rose
 baloniАЛКСАНДРА на мама Мишел Flowers Rose
 baloniСТЕФАН на мама Джиджи Flowers Rose
 baloniДАРА на мама Galli Flowers Rose
 baloniВИКТОР на мама tonina Flowers Rose
 baloniГАБРИЕЛА на мама Ди15 Flowers Rose
 baloniИРИНА на мама Mira_D Flowers Rose
 baloniмомиченцето на мама daisy Flowers Rose
 baloniГЕОРГИ и СТОЯН на мама ДесиславаДим Flowers Rose Flowers Rose
 baloniИВЕТ на мама Аделина  Flowers Rose
 baloniМоята КАЛИНА Flowers Rose
 baloniВЕСЕЛИН на мама Nini  Flowers Rose
 baloniМАРТИН на мама Kloue Flowers Rose
 baloniДЕНИС на мама Денито Flowers Rose

ДА ПОРАСТНАТ ЩАСТЛИВИ И ЗДРАВИ ДЕЦА, ОБГРАДЕНИ ОТ МНОГО ЛЮБОВ И УСМИХНАТИ ЛИЦА, ПОСТИГАЩИ ЛЕСНО МЕЧТИТЕ СИ!
НЕКА МАМА И ТАТИ ВИНАГИ ДА СЕ ГОРДЕЯТ С ПОСТИЖЕНИЯТА И ПОСТЪПКИТЕ ИМ!
ЧЕРПЯ ВИ ВИРТУАЛНО С:
Съжалявам за дългия постинг, но не искам да пропускна да честитя този важен рожден ден на порастналите ни дечица!
Иначе, нашият рожден ден мина просто превъзходно. Бяхме на кръчма с баби, дядовци и близки. Кая се държа брилянтно и купона приключи чак към 24ч.
Ето и празнично- рожденските ни снимките photohttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=49500
Целувам всички мами и дечица! lovekiss

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 14:15 от dezrycho

# 29
Едно бързо включване за да нацелуваме и нагушкаме всички рожденници  Hug

Честит рожден ден на принцеските Ивет  и Кая , както и на юнаците Мартин , Веселин   и Денис ! Да растат много здрави, щастливи и игриви!  newsm59

Освен това да се преброя като мама кърмачка  smile3521  breastfeeding - не само се кърмим още, но и още го правим по мноооооооого пъти на ден  Mr. Green Асе да ме отметнеш  списъка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт