Модни консултации 42

• 47 249
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
Да,за още по-елегантна визия,индиго и боровинка също ще е разкошно и много изискано.

# 241
Aз си представих нещо съвсем друго под корал. Ето това:

В случая с това мекото, познато мисля в Бг като "диня", наистина си отива с нюд. Затова е хубаво да се уточнява какъв точно цвят се визира.

На моя монитор това е чист оранж. То е и въпрос на монитор.
Коралът е оранж с розов примес, който леко отнема от яркостта на първото. Но си има и нюанси, разбира се, като всеки цвят.

# 242
Момичета, с какъв цвят обувки си подхожда рокля цвят корал?

Според мен с този:

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 23:54 от Sweta

# 243
С лилаво също.

# 244
  • София
За лятото и пролетта - с различни нюанси на лилаво, зелено, светлосиньо. И бяло, разбира се.
За есента и зимата - с по-землисти цветове: бежово, кафяво, войнишко зелено, каки, бордо, сиво

# 245
Или пък нещо от животинския принт.

# 246
И от мен няколко визуализации на коралов цвят:

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 14:55 от Agent Provocateur

# 247
  • Street of Dreams
Падна ми ченето на прилично закопчаната до горе рокля без сутиен, на 4-та снимка! Grinning

# 248
Падна ми ченето на прилично закопчаната до горе рокля без сутиен, на 4-та снимка! Grinning
Шъ мъ извинявате, ама до това води Евро влиянието - приличните американски момичета никога не ходят така вкъщи, виж, кaто почнат да работят в Европа... Grinning

Но в интерес на истината този тренд без сутиени да се ходи е актуален май има-няма вече 3-та година... макар, че си има градове, където винаги е актуален, една Будапеща например Grinning
Скрит текст:
Не съм ли ви разказвала как преди години ще ходим на Евро ваканция и аз - млада майка, зомбирана от недоспиване си купувам 2-3 рокли по интернет. Пристигаме в Будапеща, шляем се, никой не ни взима за нещо различно от туристи, но вечерта вадя аз една от новите рокли и се оказвам с деколте до (под) слънчевия сплит. Иначе с много благоприлична дължина Grinning Излизаме да вечеряме и всички келнери цяла нощ поголовно се обръщаха към мен директно на унгарски Wink MM още ме кодоши по въпроса!

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 15:03 от Agent Provocateur

# 249
  • Somewhere far away
Е тя самата материя на тази рокля е някаква лигава , прилепнала и всичко прозира. това е главния проблем. Изобщо не ми харесват такъв тип материи.  Особено когато жената е с големи гърди - големи гърди без сутиен е много грозно - лично мнение.

Позволявала съм си да  ходя без сутиен само зимата, с тениска /топ и над тях  пуловер / дебела жилетка.

# 250
  • Street of Dreams
Не съм го забелязала в Будапеща, обаче роклята е много Уау! Grinning

Развалихме консервативните американски момичета, значи... (която и да е дамата на снимката).

На кое казвате вие евровлияние? Нещо феминистко ли трябва да е? (те ходят без сутиени, за съжаление нямат такива тела).

# 251
Дами, благоприличната американска маненкенка Бела Хадид е в рокля на безизвестния Емилио Пучи, излизаща от скромен френски хотел на конкретната снимка... мда!
https://www.harpersbazaar.com/fashion/street-style/news/g7905/be … t-style/?slide=22

Лятото на 2017  беше пълно с цици без сутиени (Сев. Европа - Норвегия)... останах с впечатление, че е повсеместно, всяка втора туристка също беше без и не говоря само за млади момичета!

# 252
  • София
Лято 2019 трендът продължава стабилно. И аз не говоря за млади момичета.

# 253
PS Дори си изкопах моята ретро чанта Simple Smile

Супер ти е тази ретро чанта!

А имаш ли представа чантата, която показах от кое десетилетие е интерпретация  на първообраза? Търсих, търсих, но не намерих нещо конкретно...клоня към 1999, по времето на Том Форд, но може и да греша...
Мерси!
Хмм, на първо четене не успях да намеря инфо, освен че тази май се води "Nailhead Jackie", съжалявам! Както казах за не съм разбирач...

https://www.lxrco.com/en-US/gucci/shoulder-bags/gucci-nailhead-j … nvas-shoulder-bag

Лято 2019 трендът продължава стабилно. И аз не говоря за млади момичета.
Знаех си аз Grinning
Извън зоната ми на комфорт е, въпреки, че с моите мини размери я някой забелязал, я не... тук (Нова Англия) - аПсурТ!

PS Допивам си кафето и се давя със идеите как да си поосвежим офисния гардероб тази зима Grinning
https://www.harpersbazaar.com/fashion/street-style/g6768/winter- … ice-outfit-ideas/

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 15:33 от Agent Provocateur

# 254
  • Street of Dreams
E, ако са били туристки, значи не са местни.

Роклята без бельо е мега, само не ми се връзва с това лице (дамата изглежда възрастна) и тази ретро прическа. Но пък пасват на закопчаването, така че може би е търсен контраст.

Общи условия

Активация на акаунт