Модни консултации 42

• 47 251
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
Тази Бела, ако не беше тя, щях да си помисля, че снимките са правени към 1999-2003 година... Ужасно ретро изглежда, явно такъв си й е стила.

# 256
И местните и туристките, а туристките масово бяха европейски туристки!
Да взема все пак да проверя...
https://www.whowhatwear.com/no-bra-trend
https://www.thesun.co.uk/fabulous/6065072/kendall-jenner-and-nic … -to-wear-it-well/

Simple Smile Добре де, защо ви учудва, нали точно това си говорим тук, че цялата индустрия възроди и върна на мода и 90-тте и ужасните 80-тте, а точно преди това и абсолютно визуално кошмарните за мен лично 70-тте. Защо ви изненадва, че млада и популярна личност, облечена в нова дизайнерска рокля изглежда "ретро" след като ретрото е на мода!?

И не само младите:

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 15:59 от Agent Provocateur

# 257
  • София
Защото в България модата трудно идва. Тук масово се носят къси бодикон рокли и анцузи (за свободното време) и туй то!
Тук - там само може да се види някоя дама с по-друг вкус.
Моля, не ме нападайте сега. Огледайте се по модните местенца в София примерно и ще видите за какво говоря.

# 258
  • Street of Dreams
Не се учудвам, просто контатирам контраста със смелата рокля - нищо друго.

Аз съм в центъра на Европа и около мен без сутиен ходят само крайни феминистки, които са много далеч от тази гледка - за мое съжаление и съжаление на всички околни. Grinning Ама това е друга тема.

# 259
Реално погледнато по цял свят "нормалните" хора са си по-консервативни. Модните залитания са по-присъщи на много младите, много богатите и много известните и то не задължително.

Изчезвам, надявам се да не съм засегнала без да искам някой със сутрешните си модни дитирамби Simple Smile

# 260
И с косми под мишниците и краката Stuck Out Tongue Winking Eye На мен на младите момичета ме впечатлява.

# 261
# 262
  • Някъде там
Колебая се между двата цвята,кой е по лесно съчетаем според вас.

И първия цвят на снимка

# 263
Какви цветове носите по принцип? При мен вишната е по-лесно съчетаема, но зависи от гардероба Ви.

# 264
  • някъде под слънцето...
Вече видях няколко дами с подобни обувки(не са чорапи, те  бяха в употреба преди година две).Като нещо ново ми се виждат странни, не мога да ги възприема за  официални, за ежедневни (виждам ги а поли и якета по улиците) също ми изглеждат странно.
Вероятно защото съм консерва, но знае ли човек  Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 23:28 от sl

# 265
  • Бургас
Обувките в бургунди ми харесват повече.

# 266
  • Бургас
И аз съм за обувките в бургунди.

# 267
Колебая се между двата цвята,кой е по лесно съчетаем според вас.
Скрит текст:

И първия цвят на снимка
[/spoiler]

Няма как да се каже, ако е въпрос на цвят. Няма хубави и грозни цветове. Въпрос на съчетаемост, по-скоро и на лично предпочитание.

# 268
Тези с нюд органзата ми се струват относително лесно съчетаеми, с черното... хммм малко по-трудно. Виждам ги повече като вечерни, макар че с тази органза отдалеч изглеждат като боти.
Гледахте ли новите модели на Ботега Венета? Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 22:54 от killpop

# 269
  • Street of Dreams
Вторите дори ми харесват, само че тези вени ми вадят очите...

Общи условия

Активация на акаунт