Модни консултации 42

• 47 229
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Не харесвам  H&M ,но пък мнооого харесвам  Giambattista Valli .Две от роклите му много ми харесаха,както и палтото с бродерия.Ще купувам.

# 286
  • София
Имате ли инфо кога ще ги пускат в магазините?

# 287
Къде могат да се разгледат?

# 288
На сайта на H&M. Ще са в магазина в четвъртък в 10 часа и онлайн. В магазина бутаницата ще е страшна и има специален достъп, както на всяка дизайнерска колекция. Дано сайта им издържи.

# 289
  • Бургас
От 07.11. онлайн.

# 290
Благодаря, Densi, разгледах я! Определено ще пасувам.

# 291
Не ти ли харесват нещата? Или е скъпо?

# 292
Аз не знаех за колекцията, но сега разгледах и определено ме заинтригуваха някои неща! Благодаря, че споменахте, може да поръчам нещо, ако не са безумни цените.

# 293
Има цените в сайта. Най- скъпата рокля, която ще се продава само онлайн е 700 лв.

# 294

Къде?
На сайта успях да погледна един клип само, като дамските неща не ми допаднаха, но ако мога да разгледам фотоси на повече предложения, вероятно бих променила мнението си.

# 295

Къде?
На сайта успях да погледна един клип само, като дамските неща не ми допаднаха, но ако мога да разгледам фотоси на повече предложения, вероятно бих променила мнението си.

https://www2.hm.com/bg_bg/free-form-campaigns/giambattista-valli … ration.html#women

Не ти ли харесват нещата? Или е скъпо?
Не искам да обидя някой, но това е крайно неприемливо облекло за моя вкус. За цените дори няма да коментирам какви са.

# 296
О благодаря ти, ще ги разгледам подробно.
Скролнах до долу. Не, кичареят ми доста.
Няколко по-изчистени суичъра са ми симпатични, но трябва да се насиля.
НМ продължава да е марка, която не ме привлича. И с новото допълнение - пак така.

# 297
Роклите ми харесват много, но не за мен. Представям си ги на нежна и фина абитуриентка, с лек грим и непретенциозна прическа.

# 298
А имате ли инфо ,дали ще заредят нещата ,които бяха пуснали като pre order?

# 299
Чак сега видях, че ги има с цени на българския сайт. Малко скъпички ми идват, ще помисля. И полиестер Frowning1
Някои от дрехите, особено мъжките и разните суитчъри и палта, са ми ту мъч, но бродираните и дантелените рокли много ми допадат. Също мъжките палта с бродериите, ако имаха женски вариант щях сериозно да се замисля.

Общи условия

Активация на акаунт