Модни консултации 42

• 47 179
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
И аз съм за сребристо. Може и сребрист брокат - не мога да преценя добре декорацията.
Ако ще я носите в топло време, ще стои страхотно с изчистен сребърен сандал на много тънък ток. Heart

# 316
Да, коланът на роклята и мен ме навежда на мисълта за сребристо.
Maeve, зависи за какви цели ще ползваш ботуша. Да си призная с тази височина на тока не съм сигурна какво приложение имат. За официален повод не ми се връзват, а за ежедневието ми идват малко в повече тези 12 см. Иначе, ако си по-висока - първите. Нищо, че са по-широки. Харесвам такъв ботуш на тънък крак. Аз съм ниска и определено не изглеждам добре с широк ботуш.
НМ ще ги пропусна на 07. Далеч съм от този стил. Един копринен шал ми привлече окото все пак:smile:

# 317
  • Бургас/Пз
Няколко неща харесах от колекцията на НМ. Чорапите особено много, но са ми слабост всякакви такива, въпреки че имам и такива, които дори не съм ги обувала.

Според вас рокля с дълъг ръкав, до коляното цвят фуксия с какви чорапи - графит или телесен?? Обувките ще са черни.

# 318
Според мен телесен. Ако обувките бяха графит или фуксия, можеха да се правят комбинации.

# 319
  • Бургас/Пз
Според мен телесен. Ако обувките бяха графит или фуксия, можеха да се правят комбинации.
Какви имаш предвид? Имам и обувки фуксия, но си мислех, че ще е прекалено с роклята

# 320
Ако са същия нюанс като роклята, може и да стои добре.
Все пак вече се счита за нормално дори да сте облечена цялата във фуксия, така че защо не. Графитът ще омекоти комбинацията, но разбира се, зависи от аксесоари, връхна дреха и т.н.

# 321
  • в Кошера
Скрит текст:
Кои ботуши ви харесват повече?
Скрит текст:

Първите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Здравейте, надявам се това да да е правилната тема. Вчера си купих една  синя рокля до коленете , но не знам с каквъв модел и цвят обувки биха седяли добре?
Снимка на роклята:

Скрит текст:

Стилето, в сребро, ако коланът е такъв. Ако липсва - в нюд.
С такъв тип сандали би стояла най-добре.

Според вас рокля с дълъг ръкав, до коляното цвят фуксия с какви чорапи - графит или телесен?? Обувките ще са черни.

Бих сложила черни плътни чорапи/чорапогащник (мразя я тази дума!) + черни обувки.
Скрит текст:

Или рокля и обувки във фуксия, чорапи - нюд.
Скрит текст:

# 322
  • Бургас/Пз
Бих сложила черни плътни чорапи/чорапогащник (мразя я тази дума!) + черни обувки.
Скрит текст:

Или рокля и обувки във фуксия, чорапи - нюд.
Скрит текст:

Тайра, мноого ми харесаха и двете комбинации. Благодаря ти, право в 10-ката  Hug Hug Моята рокля е подобна на първата  Peace

# 323
Харесвам и аз този цвят. И понеже е много ярък, винаги добавките ми към него са неутрални - също нюд, шампанско или черно.
Идеите в снимки по-горе са чудесни.

# 324
Благодаря за съветите! Heart Роклята я взех за бала ми тази година през май, обаче се чудя дали не избързвах и изобщо е подходяща ли е  за бал...

# 325
Благодаря за съветите! Heart Роклята я взех за бала ми тази година през май, обаче се чудя дали не избързвах и изобщо е подходяща ли е  за бал...
Роклята е страхотна. Нищо, че е рано, да и се порадваш. Освен това изобщо не харесвам момичета на 19 с рокли до земята. Тази рокля е феерична, нежна и момичешка. Супер избор.

# 326
Една жена на 44 год на която съвсем случайно попаднах преди час (търсех си видео за поставяне на магнитни мигли)
http://beautyreinvented.com/lookbook/
https://www.instagram.com/freshbeautystudio/

# 327
Ох, попадала съм на нея в ютюб. Много ми е сложно да я гледам, хем не е никак възрастна, хем този цвят на косата... Не знам, разсейва ме.

Последна редакция: ср, 06 ное 2019, 17:55 от killpop

# 328
  • в Кошера
Една жена на 44 год на която съвсем случайно попаднах преди час (търсех си видео за поставяне на магнитни мигли)
http://beautyreinvented.com/lookbook/
https://www.instagram.com/freshbeautystudio/

Не мога да се пречупя.
За дама на 60+ - да, харесва ми; има доста стилни попадения, дори тук, по нашите ширини (срещам периодично една прекрасна дама, в златна възраст, с прошарен long bob, ярки червила, кежу отвсякъде и винаги с една широоока усмивка Heart Eyes), но за 40+ не ми е ОК...

# 329
Косата й я състарява.

Общи условия

Активация на акаунт