Модни консултации 42

• 47 184
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
Всичките дрехи се носят и от двата пола е посочено. Мъжките ще се свършат първи. Аз също ще се боря първо за тях.
Инстаграм е пълен със събития и демонстрации на моделите.

# 301
Кои ботуши ви харесват повече?
Скрит текст:

# 302
На мен такива нагъванки много ми убиват и предпочитам максимално прави.

# 303
На мен първите ми харесват повече.

# 304
И на мен ми харесват повече първите. Зависи с какво ще се носят, по-широките не стоят добре на слаби крака, ако ще се носят с по къси поли и рокли.

# 305
А аз си харесах цял шал Simple Smile

Има и други симпатични неща, които категорично не се вписват в моя личен стил, за съжаление. За капак такива цени за Х§М качество, та било и то с GBV дизайн бих си помислила преди да платя - мое лично мнение, с което не задължавам никого, въпреки, че дори той самият се опитва да разсее тези съмнения в публиката Wink
"“I’m used to intense and exacting atelier work, and I have very high standards when it comes to the quality of my creations, which I always personally check; but I have to admit I was the first to be surprised when we received samples for the fittings. H&M was able to get the same effect. They did everything wonderfully, even my signature multi-tier tulle gowns,” he says."

Палтата ми харесват също!

# 306
  • някъде под слънцето...
Момичета, какво мислите за новата колаборация на H&M с Giambattista Valli? Мислите ли да купувате нещо?
Не.
След големите реклами и трепетно очакване на първата дизайнерса колекция(Тази на Лагерфелф) за H&M  последва неописуемо разочарование.
Последвалите колeкции го затвъдиха.Тук публиката отдавна загуби интерес към тях и се продават само.в есин два магазина на центъра.
Совите не са това което са Simple Smile

# 307
  • Бургас
Харесват ми и двата вида ботуши.

# 308
Много от работите са ми някак прекалени и ги виждам само на подиума или за снимки Wink
Има няколко артикула, които имат потенциал и ще ги разгледам отблизо да видя дали си заслужава.

# 309
Колекцията определено не е в моя стил. Харесвам изчистени кройки и едноцветни модели. Не бих купила нищо.

Първите ботуши ми харесват повече.

# 310
не очаквах да ми хареса нещо от тази колекция, която коментирате в ХМ, обаче я отворих и ооо Хюстън имаме проблем Satisfied харесах няколко неща...Като цяло няма да купувам нищо понеже напоследък много държа на материята с която е изработена дадена дреха.Но, да допаднаха ми няколко модела Simple Smile

# 311
Здравейте, надявам се това да да е правилната тема. Вчера си купих една  синя рокля до коленете , но не знам с каквъв модел и цвят обувки биха седяли добре?
Снимка на роклята:

Скрит текст:

# 312
  • Бургас
Нюд според мен и възможно най-изчистени.

# 313
Сребърни стилето - за ориентир

# 314
Според мен също сребристи обувки.

Общи условия

Активация на акаунт