Фермата 5 тема 2

• 30 275
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз предлагам всеки отбор да си избере по един играч от другата група, когото смятат за най-полезен за тяхната ферма, както и да си изберат един от своите, от когото да се отърват като най-безполезен.

# 106
Според мен богатите се сработиха по-добре, защото нямаха битови проблеми. Иначе се видя колко разправии имаха само за една баня и мандрата. Паолина и Сами само дето не се сбориха, а на Саня й се вдигна кръвното.
Богатите също спяха на земята и чистиха стаите си. Караниците бяха заради скатаване от работа. Сами  направи забележка на Паолина, тя му се озъби като докер и от тогава си го мрази. Шопски редовно се заяждаше със Саня и я местеха от едно място на друго. Ту обърквала фугите, ту плочките и били криви... До сега не ми е ясно защо се беше вторачил в нея до последно. Богатите градиха, мазаха, шпакловаха ...  не беше само сглобяване на шкафове от Икея.

# 107
Забелязахте ли, че когато "богатите" седнаха на масата, освен, че беше почистена имаше и чаша с някакви цветя. Ето такива дребнички неща, правят живота уютен и хубав. Може и те да се скарат заради битовизми, но повече ми допадат. Между другото, когато си бяха в тяхната ферма, освен поставените им задачи, винаги си правеха допълнителни нещица, които да ги улесняват - рафтчета, резенца

# 108
Мисля, че чух, че за 1 седмица са разменени, но не съм сигурна.
И аз така разбрах.

# 109
  • София
Аз пак да попитам- какво стана с оная руса дама, която щеше да участва в отбора на чорбаджиите? Дали е платила неустойка за рекламата дето и направиха, а след това не влезе във фермата?

# 110
Е, при форс мажорни обстоятелства едва ли дължи неустойка.

# 111
Големи мизерници са сиромасите, и не е като сега да ни е станало ясно. Просто не бачкат, а си губят времето в мърморене и сплетни. Нищо умно не са казали, една сериозна тема не са захванали. Изключително елементарни и посредствени са всичките там от А до Я.  Кой нормален човек си изхвърля фаса до леглото, дуи при неизчистен обор, видяхте ли им кухнята каква мизерия беше, а остатъците от дъски навън, никой не ги е разкарал. Абсолютни мърлячи....

# 112
  • ново
Гледах промото за довечера, но не разбрах Венци ли казва "Такива мърлячи не съм виждАл". Струва ми се, че е неговия глас и ако е така съм направо изумена как има наглостта да го каже.

# 113
Успях най-накрая да изгледам снощния епизод и съм потресена от изказването на Красимира за мръсотията във фермерската стая. Целата сиромашка ферма е от мизерзна по-мизерна,  тя се хванала да се заяжда със Сами. Много ми падна в очите и заради почерпката, която е избрала. Колко трябва да си злобен, че да се изгавриш така с гладни хора. И да го маскираш с уж добри намерения...
А това за неотстъпването по отношение на Дана и Велислава е капапкът.
Може да е силна физически жена, ама е с дребна душица..

# 114
  • London
Скрит текст:
Гледам сте се вързали на позьорщината на богаташите в кавички. Та те много добре знаят какво се очаква от тях влизайки в сиромашката ферма, нима някой очаква, че няма да се направят за пред камери/зрители и тн на много работни, възмутени, от това, от онова....??? Пълни позьори, театро. Ама това ще е 1-2 дни, на третия ще потънат в скандали и мрънкане, първа ще е Мариянка ха-ха.... после по ред на номерата. Ще се наложи и нещо да заколят и сигурно ще има почти бой между Айтито и Ивайло, като на Ивайло му огладнее съвсем задника.... Кадърни били, не знам какви били, вие сериозно ли? Явно аз нещо не схващам с какво Митко 2 или Мариянка са особено кадърни.... с папане на парите на някой богат чичко или на тате....!!!!

Мен ме издразни Иван за синьото сирене, все пак, ако искаше някой от бедните да не е опитвал синьо сирене да беше посетил някоя ромска махала и оттам да си събере участниците. Подозирам обаче, че и те са опитвали. Той съвсем взема хората за крепостни селяни.....

Аз пък не съм съгласна, да може да е имало поза, но не изцяло. Марияна може да е пресолила, но си е факт, че повечето от  сиромасите са мърлячи. Да припомня ли за фаса до леглото? Била съм пушач, НО никога в помещението където се спи и никога няма да си хвърля фаса, където ми скимне, дори като съм на палатка БЕЗ течаща вода. Най-елементарното една метла ще удариш. За клоните , които гориха и махаха, за тях аз се чудя от първата седмица защо аджеба не поизчистят. Имам чувството, че сиромасите чакат само задачи и си ги изпълняват, без да измислят нещо странично и градивно. Ако не им е казано изчисти еди къде си, не пипат. Не е ок това в моите очи. Знам , че има харесвани от сиромасите, аз харесвам двама примерно, повече ми допадат като цяло богаташите.

Kрасимира почва да не ми харесва и не е заради джанки и леща, за мен това беше шега, заигравка повече, отколкото заяждане, но цялостното й поведение не ме кефи, почва да лъсва, иначе има за сега качества да стигне напред.

Ивайло може да е много злобен и човек, с който ще съм вечно в конфликт, но отново показа, че е сръчен, за което евала, пък нека да си е поза.

Нека съм от болшинството Grinning
Не знам защо се хванахте за един фас. Първо, ако ти си в сиромашката ферма и Сашко си е изхвърлил фаса до кревата това прави ли те мърлява? Ми това е действие на един човек, защо обвиняваме цялата група? Отделно без вода и ток е логично домакинската част и чистотата да не е както трябва. Не ми харесва как продукцията внушава неща както й е угодно и се получава сравнително лесно.....

Колкото за лещата, подозирам, че сиромасите ще я откажат след Фермата до живот хах.
Фасът е пример. Ако има такъв, аз ще измета. Говорим цялостно. Затова уточних, че дори и без вода на палатка за една седмица си е чистичко в палатката, около палатката и т.н. Водата пречи на прането и на миенето на съдовете. Маса може да се забърше от трохи и без вода. На метлата вода не й трябва. Под небе спяха първата седмица някъде. Не е извинение обаче това. Смекчаване може да е, но не е и извинение. Вода не трябва за много други неща, а желание.
[/quote]

Ще изметеш фаса, ако го видиш.... , а и идва един момент в който  си казваш, че не си там да чистиш по гъза на Сашко примерно. Отделно ги свариха на 2 на 3.... не знаем дали масата нон стоп е мръсна, аз изобщо не съм убедена, че нещата са толкова крайни колкото внушават, че са.

Отделно богаташите изсякоха джанките сякаш са боклук и ги запалиха, аз не го считам за нормално това.

# 115
Аз не разбрах тази седмица ратаи има ли? Май не. Жалко. Мисля, че и от двете ферми не са успели да си почистят, защото Иван и Андрей ги накараха набързо да се разменят. Има една приказка "каквото повикало, такова се и обадило". След приказките на Марияна колко било мръсно при сиромасите, последва отговор от Красимира. Същото и по отношение на майката и дъщерята.

# 116
  • Вестерос
Да, никой не е длъжен да върви зад друг, но аз не мога да живея на мръсно. Най-малкото ще направя забележка, ще се сложат условия да не се пуши еди къде си и т.н. Опции много. Не знаем на кого е фасът, но съм виждала Красимира да пуши и лежи.
Станислав се оправдаваше само с вода, затова наблегнах, че водата не е оправдание. Колкото до мръсната маса след като се яде се почиства, а не след часове. Иван като отиде сякаш не ядяха.

# 117
  • Разпиляна във въображението
Забелязахте ли, че когато "богатите" седнаха на масата, освен, че беше почистена имаше и чаша с някакви цветя. Ето такива дребнички неща, правят живота уютен и хубав. Може и те да се скарат заради битовизми, но повече ми допадат. Между другото, когато си бяха в тяхната ферма, освен поставените им задачи, винаги си правеха допълнителни нещица, които да ги улесняват - рафтчета, резенца

Цветята, мисля че е дива мента, си бяха на сиромасите. Имаше си ги на масата още от вечерта, а може и преди това.

# 118
Венци бил отслабнал с 10 кг и искал да яде.Хей браво на бившата,че се е усетила и избягала на време.😂😂Браво и на баща и 😂

# 119
  • София
То не знам колко време би им останало за креативност при условие, че едвам си доставят водата, едвам се къпят, готвят на огън, замръзват и са гладни. От другата страна чорбаджиите имат течаща топла вода в модерна баня, постоянна вода от чешмата за миене на съдовете, печка и т.н.

Не вярвам да останат в това разпределение месец колкото бяха сиромасите, за да видим какво ще се случи. Но пак не тръгват с еднакъв старт.
Така е и в живота...
Но защо поне градината не им е била равностойна, все пак няма как тепърва да садят... много тъпо от страна на организаторите...

Общи условия

Активация на акаунт