Фермата 5 тема 2

• 30 284
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Аууу Ивайло   умря от яд. Замръзна

# 136
Доживях! Ивайло не спечели имунитет. При това го победи врага му. Дори да е нагласация на продукцията , доволна съм.

# 137
Доживях! Ивайло не спечели имунитет. При това го победи врага му. Дори да е нагласация на продукцията , доволна съм.
И аз, и аз.
И за Венци ми е кеф. И на него му стана лошо

# 138
  • Sunshine state
Ха,Венци ратай! Супер! Хайде сега и дуелист и вън. Много хубава реакция на Маги, евала.

# 139
  • London
Да тази е от 2016г.Ето от 2017г.,ся и разрових профила.Промяната е огромна и явно наложителна. Има клипче как стреля по бутилки и е доста точна.

И аз категорично бих оперирала този нос. Добре е направила....

# 140
Хайде сега и Ивайло ратай

# 141
Според мен Бети ще е ратай..

# 142
  • Sunshine state
Според мен Бети ще е ратай..
Тя е с имунитет.

# 143
Ооо да, аз не се сетих за това 😁

# 144
  • Sunshine state
Йеее, Ивайло ратай! Паулина много гадно си опъва дънките.

# 145
Паулина се чуди как да се огъзи и разчекне пред другите.
Аз започвам да се притеснявам за Сашко. Той едвам ходи, влачи телеса. Как ще иде на дуел, как ще издържи
Ще му стане лошо на тоя тюфлек

# 146
  • DE
КуреЕшки  Shocked Laughing

# 147
  • Sunshine state
Мариана ми падна в очите с тия коментари от вчера насам. Доста високомерно. Много ясно, че всеки е виждал басейн, просто до сега са нямали и се кефят. Охо, подхванаха се Иво и тоя плужек Венци.

# 148
  • ново
Марияна и на мен ми е неприятна, вечно намръщена. Коментарите и също не ми харесват. Митко го каза с ирония, но е напълно прав, че човек с ниска заплата не може да си позволи да ходи на море повече от два пъти (някои и веднъж не успяват).

# 149
  • Sunshine state
На мен пък Мариана ми харесва като цяло, но тия коментари по повод бедните, че едва ли не са от гората хванати. Митака малкият да не сваля Краси? Хмм..

Общи условия

Активация на акаунт