Фермата 5 тема 2

• 30 362
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
Силвия и Веселка чуват ли се какво говорят...нали парите от държавата идват точно от джобовете на данъкоплатците..

# 466
  • София
А според мен би трябвало да плащат по-високи данъци, но и да имат право да кажат къде да бъдат насочени тези пари - болни деца, пенсионери, инвалиди, деца без родители, метро, пожарна, полиция, болници, училища, градини, библиотеки и т.н.

# 467
Това изтипосване на документи и данни, било то и от ТР на мен ми изглежда като специално изпълнение - някой с лично отношение към Митко 2 или баща му. За мен е грозно, много грозно. Тук няма фен клуб на Митко 2, четем клюки за Марияна,  но това изпълнение е неприемливо
.
Дам, платиха ми две дамаджани с ракия и един бидон с джибри... Поръчкови са джибрите ...
Просто не ми допада как го представят и изкарват нещо повече от една Веселка примерно, която живее много семпло и е в пъти по-работна от #Митко2. Най-обичам някое такова татино синче да каже, какво трудно има да си направиш бизнес или "щото сте тъпи хххх ние направихме това и това", а всъщност няма никакви заслуги.

# 468
Това за плащането са си твои думи. Но въпросът е принципен. Така изложени данни във форуми, социални мрежи, не е ок. Митко  може да е всякакъв, всеки  може да каже мнение,но така изтипосани лични неща, ами много агресивен пост, не е ок.

# 469
  • София

Фермата - Сезон 5, Епизод 30 (11.10.2019)

ЛИНК

ЛИНК

ЛИНК

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 23:34 от Mari_Mar

# 470
  • България
Днес попаднах на радио "Зора". И кого мислите чух да говори? Вашият любимец Ивайло. Говореше за княз Александър с най-равната интонация на света, без грам патос или емоция. Чувах му всичките говорни дефекти. Какъв журналист е с това звучене, не знам? Рубриката му продължи 2 минути и след него започна псевдонародна музика. Та по такива медии се изживява вашият патрЕот.
Днес за първи път видях проява на мисъл и мнение от страна на Сами, браво, за което. Наистина е много готин!
Колко са щастливи чробаджиите без Иво, не е истина. Митко 2 може и да е леке, но според мен много му сече пилето. Не съм съгласна с по-високите данъци да бъдат облагодетелствани бедните. Защо да бъде наказван заможният и успешният за сметка на хора, които не знаят как да използват тези финанси? По този начин бизнесът бива провокиран да се изнесе в друга държава.

# 471
  • Вестерос
Скрий го, спойлер е.

# 472
Е те предаванията не са ли по-назад? Какво като е бил по радиото Иво? Може по нататък да е отпаднал. Не точно след дуела в събота. Е поне знаем, че не е той крайния победител Simple Smile

# 473
  • Вестерос
Да, но значи , че не е вътре сега, а то се снима още!

# 474
Иван каза 2 пъти, че Иво КАТО се върне ще стане много интересно. Това значи, че или ще се върне, или няма, но той съзнателно подвежда зрителя. Изобщо не разбрах защо му беше това.

# 475
….Това значи, че или ще се върне, или няма, ….….

Е то каква друга опция има Simple Smile

# 476
Ми никаква. Затова се чудя що му трябваше да ги говори такива

# 477
  • London
Радио предаването също може да е запис, тия разказчета не е казано, че са на живо... освен, ако не е имало отворена линия със зрители, но не останах с това убеждение от прочетеното.

А според мен трябва да има прогресивен данък, плоският данък в развитите държави го няма. Нормално е колкото повече печелиш, повече и да внасяш в хазната....не може да се очаква наравно с бедния да внасяш. А и донякъде съм съгласна с Велислава.....за какво са му на човек милиони и още и още и още. Много несправедливо се разпределят благата един задник а 100 яхти самолета, имоти? Защо питам аз? Няма никаква идея и смисъл в това да богатееш до безкрай, да няма таван....когато след едно положение нещата просто си висят, а би могло да ги разпредели надолу в системата човек. В крайна сметна накрая пак в дървени костюм ще се облече и под Земята, за мен е безпредметно да трупаш, трупаш, трупаш...… до безкрай. Тук визирам милионери, а не нашите чорбаджии дето са средна класа реално.

# 478
Е тя идеята за трупането на милиони на милионерите уж да дават възможност на бедните някаква - заетост, работни места и т.н. Ето Веселка жив пример - иска да спечели едни пари да си купи къща. И до там. Докато Мити уж ще ги инвестира. Аз така го разбирам поне. Не че претендирам, че съм права Simple Smile

# 479
  • Варна
Е,то се иска мозък за тея неща, ама бебетата сьомга друго "мислят" 😂😂

Общи условия

Активация на акаунт