Фермата 5 тема 2

• 30 367
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Тази Елизабет е изключително дразнещо момиче....

# 451
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Никой ли не забеляза фейла в един от кадрите, когато Краси говореше за шишкото? Зад нея имаше, това как се казваше, а да смартфон Grinning Иначе Бети и Митко ИТ много готини бяха като бяха легнали двамата да лафят за Сами.

Аз, даже писах, ама май само ние сме го видели. 😁
И аз го видях, но не знам какво да кажа. Пунт и пластика е всичко явно.  Rolling Eyes

# 452
  • Sunshine state
Дайте скрийншот, не съм обърнала внимание. Във вчерашния епизод ли е било? Хммм..
Наистина какъв врат вади Екимова.. 😳 Направо нереално ми се вижда. Който каза, че ще ходи до Фермата, да даде после инфо  в скрот текст. 😃

# 453
  • Разпиляна във въображението
За ел. устройството - вижте момента, когато Краси призовава да подкрепят Сашо. Зад гърба вляво на екрана.

# 454
Ето, точно зад Краси. До рулото с хартия.

# 455
  • Sunshine state
Благодаря за скрийшота. Може да в на човек от екипа. 🤔

# 456
Не знам Иво до колко товари, но Елизабета определено ме товари повече с нейното куткудякане на безсмилици. Понеже гледам на запис и където мога я превъртам. Едва се трае. Изключително противно същество, и май не я виждам и да блести с някакъв мозък, на всичкото отгоре и истеричка. За няма нищо и айде нерви я хванали, натоварила си. Че от какво? Каква ли работа върши на работното си място? Ако си пише бенефит употребата на чуждици, много се е объркала. Това е по-скоро отблъскващо...А повечето деца на днешно време се справят с поне един чужд език блестящо.

# 457
Toчно това си помислих.Вероятно е на някой от продукцията,заобиколени са от снимачен екип и като гледам под какъв ъгъл е снимана Краси,със сигурност не е снимано от страничните камери,закачени на стените.
Между другото,много повече бих повярвала в любовни симпатии между Краси и Митко2(сякаш има нещо закачливо между тях),отколкото нагласената Те Киеро сапунка на Красимир и Поли.

# 458
  • London
Е, това ще е голяма пародия, ако и телефоните им стоят там барабар с интернета и контактите със света....

# 459
Всички бачкат само Митко 2 лежи като бей.

# 460
Тия пък се скъсаха от рождени дни 😆
Сашо не харесвал фитнес, каква изненада!

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 21:13 от 20052018

# 461
Не мисля,че Краси би се излагала вътре все пак детето и я гледа.И да има никаква симпатия между тях ще остане за отвън,едва ли ще се държат като псевдо двойката.Женена е,а и той е колко по малък от нея 5-6 години?
Елизабета иска да е интересна в мъжките очи,според мен е пълно дърво във флирта и затова така грубо и недодялано се опитва да привлича вниманието им.

# 462
Всички бачкат само Митко 2 лежи като бей.
Как, жените казаха, че тази седмица работил, за разлика от предните. Сигурно смятат наглеждането на задачите за работа. 😁

# 463
Ама Митко 2 наистина здравата полягва. Понякога продукцията създава погрешна представа, но сега и Мариана и Поли го потвърждават. Не му ли е неудобно от останалите? Поне ходи да дои и рине на кравите.

# 464
Много лесно им дават кошниците , като знам как Бети и Ники гледаха всичко под лупа, и колко работа имаха фермерите, то не бяха зимнини , занаяти,произведения за пазара , обичаи.А тези са направо на курорт , по скоро като на лагер, къмпинг, нито в градината работят, животните са им по –малко , изобщо много са улеснени.

Общи условия

Активация на акаунт