Фермата 5 тема 2

• 30 383
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Сами ми изглежда искрен в задявките си с Бети. Възможно ли е според вас или се лигави Laughing Thinking
Лигави се яко и според мен започна, след като тя му каза, че е твърде малък за нея. Никак не ми се вярва той да се държи така от седмица, както Бети го представи пред Митко и да не ни покажат нищо. Опосумите не биха изпуснали такава възможност.

# 421
Това изтипосване на документи и данни, било то и от ТР на мен ми изглежда като специално изпълнение - някой с лично отношение към Митко 2 или баща му. За мен е грозно, много грозно. Тук няма фен клуб на Митко 2, четем клюки за Марияна,  но това изпълнение е неприемливо

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 13:43 от mrav4ica

# 422
Иска й се на Бети Сами да я сваля. Simple Smile По-скоро реши да задейства Митака да започне да й обръща внимание най-накрая. Simple Smile

# 423
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Иска й се на Бети Сами да я сваля. Simple Smile По-скоро реши да задейства Митака да започне да й обръща внимание най-накрая. Simple Smile
А, exactly!  Laughing

# 424
Ако трябва да обясняваш на другите каква мръсница си, значи не си никаква. Сами не я харесва, тя не му е на level-a.

# 425
  • London
Сами да не остане назад от камерата не за нещо друго е това задяване….

# 426
И ще стане интересно ако ЕлизабетА си повярва наистина, че е задявана Scream

# 427
А бе много е кухо това Бети бе..Нямам думи. Такава мания да привлече внимание, че чак се олива. От ден 1 му подвиква на Самито колко е секси и не знам си кво си, после бил я бил свалял.. прекалено ѝ било. Има поведение на тотална фльорца. От тия най-евтините. Дето се слагат на всеки втори мъж за малко внимание и после..погрешно разчетени сигнали.
Паулина може и да е такава, ама на нея някак ѝ отива, сексапилна е. А Бети е една смешница.
Сами в момента според мен се опитва да си докаже това, което ѝ каза. Че много други са му казвали, че е малък пък са изгорели. Той е амбициозен и загуби не търпи. На това се дължи според мен засиления интерес на Сами последните няколко часа, защото дълбоки се съмнявам да са 6-7 дни както се фука Бета.

# 428

Започва някъде към 01.08 и свършва в края на Октомври .

Е, значи все пак откарват три месеца.

Хм, малкият Митко на 15.09 е бил в студиото на Тази неделя по бтв - след първото напускане. Но после пак го връщат във Фермата. Интересно ми е по време на предаването вече втори път ли е бил напуснал или са го докарали само за снимките?!

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/dimitar- … rija-sebe-si.html

Последна редакция: пт, 11 окт 2019, 15:31 от ilenkata

# 429
  • Sunshine state
Бетито ми е много далеч от сексапилна жена. А как го заяви вчера, че била хипер селсуална?! Много иска някой да я забележи, горката, чак става смешна. И после била вярна, дала обет, ала бала. Като я гледам как се овърта на Сами и Митко..
Сами се закача, а тя сигурно си е помислила, че я задяват. Горката..
Не знам за изтипосванвто на данни, ама като си се лепнал в едно шоу тип риалити, направо си го просиш, дето се вика.
Снощи като дадоха петите на Сашко ние точно вечеряхме.. 🤢

# 430
А, Сашко се оплака от петичките си като го  викнаха на дуел. Щото си знае че е яко зле и като/ако падне нали щото петите.
Пък за пръв път виждам от лежане да ти се напускат петите.

# 431
  • Вестерос
Сложете в спойлер данните от ТР от кумова срама поне. Така да се изпльоскат егн е тъпо, да , да в ТР са си публични и който не си ги е скрил лъсва, но все пак...

# 432
Тежка дилема е тази седмица с дуела. Не знам кой да подкрепя, двамата са еднакво неприятни. Все пак ще съм за Иво, защото показва знания, умения. Сашо е такава скатавка, абсолютно безполезен е вътре.
Митко Малкия е такава злобичка. Колкото и да проповядва семейни ценности, на лицето му е изписано какъв интригант и злобар е.

# 433
Само на мен ли снощи излиянията на Бетката, че никой не си е развалял семейството и не си е прекратявал дългогодишната връзка заради нея, ми прозвучаха като намек към Митака🤔?  Отделно се обяснява колко е hot, сексуална и дъра- бъра тн. После пък отиде да му се жалва как Сами я задява / колко ретро звучи😆/, пък тя идея си няма защо, тя е сериозна , обвързана и тн. Май колсото и да се прави на ощипана,  ако Митака прояви интерес, няма много да се дърпа🙄

# 434
Никой ли не забеляза фейла в един от кадрите, когато Краси говореше за шишкото? Зад нея имаше, това как се казваше, а да смартфон Grinning Иначе Бети и Митко ИТ много готини бяха като бяха легнали двамата да лафят за Сами.

Общи условия

Активация на акаунт