Фермата 5 тема 2

• 30 364
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Предполагам, че Мариана ще е дуелист, може би ще избере Силвия.

# 241
Ивайло май не е толкова добър. Доста бързо се отказа и така беше оплезил език че не можеше дума да каже. То и от злоба де. Ама не е толкова добре физическо.

# 242
Малее, вие сте брутални бре!

Която е първа красавица - първа да хвърли камъка!
Аз ще си трая, щото не съм. Нямам клюн, но съм средно статистическа.
О, не. Не сме първи красавици. Но нея я представят като - Мис.... Ами айде сега? Толкова по-красиви дами има,без да са миски.

# 243
  • ново
Ивайло ще избере Сашето, няма смелост за Станислав, макар че много му се точеше.
Мариянчето пак е недоволна милата.

# 244
Аз нещо не разбрах защо Мариана се сърди. Толкова ли искаше да е на дуел.
И аз мисля, че ще викне Сашко и.... Сашето отече.
А сега си представете Сашето да бие Шопски

# 245
  • България
Не мога да следя в последно време, но много се радвам, че Ивайло ще иде на дуел и най-накрая ще го видим колко чини и как ще извика най-слабия противник. Не съм фен и на Сашо, но Ивайло ми е крайно неприятен и дразни всички свои съотборници. Не вярвам продукцията да махне толкова рано такъв дразнител, още повече, че са дружки с Андрей.

# 246
Въъъ,  ма Бетката била потомствен княжевски дизастър, ти да видиш!  Flushed Mask

# 247
  • Разпиляна във въображението
Митака го раздава много важен. Какво от изброеното и посоченото е измайсторено и измислено от него?
Почувствах се тъпо заради сиромасите.

# 248
  • София
Чудо! Видяхме Венци усмихнат!!!
Марияна се ядоса, защото беше решила да избере Дана. Смята, че ще я победи. Това е бил намекът и на Красимира, но Димитър - щото не е тъп, ако го питате - не можа да разбере какво му казват.

# 249
Красимира пък като е искала да изгони Дана и дъщеря й да ги беше пратила ратаи и на дуел. Защо чака други да й свършат работата?

# 250
  • Буркина Фасо
Красимира пък като е искала да изгони Дана и дъщеря й да ги беше пратила ратаи и на дуел. Защо чака други да й свършат работата?
защото иска да са втори , избрани от другия ратай за противник.

# 251
  • London
Изненадах се от Венци или по-скоро от Ивайло..... Аз не бих била толко сигурна за Дана....

# 252
Защото ако те са ратай и евентуално първи дуелист, те решават коя от двете да иде на дуел и съответно ще иде дъщерята, която е доста силна и по млада. Но ако трябва да ги избират за втори дуелист, то този който ги избира решава срещу коя от двете да се изправи и това както каза и Мариана ще е майката.

# 253
  • ВАРНА
Този епизод ме накара да се почувствам доста тъжно,слушайки разсъжденията на Митко 2 и Бети ... Да са живи и здрави да си живеят в лукса,но някак снизхождението,с което говориха за другите ми дойде в повече. Сетих се за една мисъл :

Скрит текст:

# 254
  • ново
А Марияна и днес не пропусна да отбележи, че бедните едва ли са виждали басейн друг път. Но както се казва сит на гладен не вярва.

Общи условия

Активация на акаунт