Фермата 5 тема 2

• 30 346
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Според мен Ивайло изобщо не е слаб. Много е малък шанса да отпадне. За хората, които гледат от 2ри сезон фермата - помните ли Финци, дето се вика мъж, който си тежи на мястото и не беше по-малко от 100 кила ама ги отвя и отиде на финал. За Митко ИТ какво да кажа, типичен нърд си е за мен/като сме почнали и с английски думи/ Grinning Няма какво да кажа. Пак ще се повторя, неговите думи са нещо от сорта - "Аз не съм дошъл за парите"/нищо, че бизнесът му не е за милиони, гаранция/ и междувременно гледал всички ферми по 1000 пъти, разучил всички възможни ситуации и т.н. Без такива. Това пък постоянно като се изненадва, че печели. Отново се повтарям, типичен нърд, все едно да питаш отличника знаеш ли нещо за теста, той да ти каже не и прави теста за 6,00 и самия той се изненадва. Силно се надявам да отпадне от Ивайло, ще се изкефя.

# 226
  • Вестерос
Аз нищо наистина не се сещам за Георги, пак го споменавате, сега като прочетох се сетих, че го събираха с баща му иии до там.

Гугълнах го и го разпознах, обаче как забравя човек... някакви схеми май правеше

# 227
Много ми си иска Маргарита да отиде на дуел срещу Паулина и последната да си ходи.
Става ми все по неприятно да я гледам.
да бе, да ... цяла България чака да види ще се случи ли нещо м/у тях двамата. не е за гонене на този етап.
Нищо няма да се случи. Паолина е свикнала някой да й прави стандарта на живот висок, а Краси не се вписва в тази категория. Ще се забавлява с него докато е във фермата за да има кой да й печели битките за имунитет, да й бере букетчета и да й прави дървени сърчица, но тези неща навън не й вършат работа, а респективно и Краси. Тя е като бръшляна - увива се и паразитира, докато й е кеф. Много бързо ще намери причина да разкара после.

# 228
Аз Марияна за първи път я чух и видях. И само аз ли не я намирам за хубава? Баш тъжна и провиснала. Каква мис? Средно статистическа жена, нищо особено. Поне според мен. И респективно, самочувствието и високомерието й ми идат в повече.

# 229
  • London
Тия всичките хубавици природата им дала клюнове бе.... Ужасна е Мариянка, грознее ми преди, сега е по-добре сякаш.

# 230
Не ми харесва Мариана и преди и сега. Набучила е огромни цици, подплатила е и задника, та и той бая голям ми се вижда,, устните и те не ми харесват как са направени. Ми не я харесвам

# 231
Този изкуствен задник на Мариана хич не й отива,защото е дребничка и прави краката й още по-късички.
За мен е симпатична жена без да е чаровна,ако махне грозните устни,ще е по-добре.
За мен Красимира е най-хубава от всички с правилни черти.Представете си я с рокля със сандали и грим.

# 232
Малее, вие сте брутални бре!

Която е първа красавица - първа да хвърли камъка!
Аз ще си трая, щото не съм. Нямам клюн, но съм средно статистическа.

# 233
Преди години гледах Мариана в едно предаване  " Размяна на съпруги " мисля , че беше по тв 7 . Коренна промяна има от тогава като поведение , сега определено ми харесва много повече . Външността няма да я коментирам , всичко е въпрос на вкус .

# 234
Не мога да повярвам, че доброволно си е монтирала тази възглавница отзад.

# 235
  • ново
За мен Красимира е най-хубава от всички с правилни черти.Представете си я с рокля със сандали и грим.
Тия дни гледах нейни снимки. На едната е с дълга рокля, прическа, грим...ами изглежда чудесно.

# 236
Имам спойлер, но не толкова важен. Знам за един участник, който още стои във фермата със сигурност и за момента са 9-10 участника останали.

Който иска да знае тоя участник останал да пише на ЛС.

# 237
Хехе, спойлерите се слагат в скрит текст.

# 238
  • Вестерос
Дай спойлера де!

# 239
  • ново
Всемогъщият Ивайло Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт