Фермата 5 тема 2

• 30 344
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Аз мисля, че Венци ще е първи дуелист тази седмица и ще си ходи.

Чудя се защо Красимир и Паулина "не би трябвало" да бъдат разделяни според останалите фермери.Аз пък ако бях там,точно това щях да направя

# 211
Сравнение между Ивайло и Георги не може да има, виж между Митко и Георги да, първия се опитва да спечели зрителите със сватба, втория със сдобряването, с баща си.

Боже, боже, какво виждат очите ми, на богаташите не им действа добре липсата на условия. 😂😂
Напротив. Точно си е сравнението между Ивайло и Георги. И двамата искаха последната дума да е тяхна, и двамата бяха яхнали вълната на псевдо патриотизъм и двамата се чудеха как да накълват и злепоставят участника от който най много се страхуват. И при двамата има една зле прикрита агресия.

# 212
  • Варна
Същото мога да кажа за Митко ИТ, малко по-прикрит е или "дипломатичен".😂

# 213
А аз сравнявам по-тънко манипулиращия и завоалирания играч, и по-директния, агресивния.

За разлика от Георги миналата година, когото изобщо не харесвахме, ние пък харесваме Ивайло.

Ако не намила, не следи другите и не се заяжда, той е работлив, хваща се и върши нещата без отлагане, инициативен е, изобретателен, предприемчив.
Жалко, сам си вкарва автоголове многократно.

Последна редакция: чт, 10 окт 2019, 00:13 от Tahiti

# 214
  • Варна
А за аудиокнигите, аз не чух Митко да казва, че са по-добри, а просто, че са добър вариант за хора, които нямат толкова време да отделят за четене.

И не е само до лиапса на време, понякога такъв вид "разсейване" е за предпочитане пред заспиване. Wink Мъжът ми го съсипват от дълги преходи, и до Сърбия, и до Румъния, и до Словакия, само за наистина прекалено далеките дестинации полет му уреждат. Той книги не чете, но умишлено си подбира метъл албуми, концептуални с изключително тежки дори понякога двусмислени текстове. Колкото и да натоварва това оная част от мозъка ти, която за тълкуванието отговаря, а не за чисто първосигнални почти животински реакции и рефлекси си е за предпоаачитане понеже те държи БУДЕН. Много го знаем Митко какви книги слуша, може да са на Стивън Кинг, а не приказки за Лека Нощ и въобще да не му пречат на шофирането..

# 215
O,не съм съгласна.
Според мен,Ивайло има големи шансове да спечели дуелите,може би само срещу Сами и Краси ще се запъне.Освен,че е мн умел в коване,рязане и всякакви такива елементи от един дуел,Алманаха му е силна страна и отделно,чисто физически го намирам за силен.Дори повече от началото,защото сега загуби доста сланина(видимо мн е отслабнал) и ще е по-пъргав.
Въпреки,че е ужасно мрънкало и провокатор за скандали,не искам да отпада на този етап и има мн такива(Сашко,Венци,Дана и Вана,Елизабет,Поли,Силвия),които просто нямат място там и тр да си заминат преди него.

Митко ИТ го провокира,сигурна съм.Включването му с електронните книги беше излишно.Злобен е,уж тих и балансиран,пък нещо прикрито нехубаво усещам в него.

Митко 2 е голямо лекенце ми се струва.Едни такива злобни подмятания,аз къде съм,ти къде си.Много успял в бизнес начинанието му и не бил виждал лесни пари,но спестява факта,че има солиден финансов гръб от семейството си.И акъл дава на тези,които наистина са тръгнали от Нула(Веселка) и коментира с едно пренебрежение.Ако не беше тати с пачките и връзките,дали щеше да е толкова наперен "бизнесмен"?

Високомерна е и Мариана,с нелепи,грозни коментари за бедните,ще кажеш,че цял живот расла в дворец.Жени като Веселка/Маргарита са много по-стойностни,отколкото курвентии като Мариана.

# 216
Аз бих искала Венци да си ходи, изключително дразнещ тип е, постоянно мърмори, големите неща не можели да го съборят, но малките - да. Не разбрах какво има предвид, това, че е ратай и ще спи в обора ли, що ли? Доста нелепи изказвания има алфа мъжкарят.
Тази Мариана за първи път тук я видях и всеки път като я дадат ми дожалява за нея, има изключително тъжен и провиснал вид. Не я знам как е изглеждала преди, но не намирам да се е подобрило състоянието й особено. А пък като я дадат отзад... мале мила...
Другата хубавица, за която писах одеве, Паулина, според мен много, ама много я мързи, милата. И доста изкуствени ми изглеждат целувките между нея и Красимир.

# 217
  • ново
Днес питах един колега, който се познава с Шопски дали е излязъл. По реакцията му разбрах, че не му е фен. Каза, че въобще не се интересува от него, пробутал се е в тяхната компания нахално и по мероприятия все се бутал да дава интервюта. Та не успях да разбера дали е вън (за което искрено се надявам).

# 218
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
O,не съм съгласна.
Според мен,Ивайло има големи шансове да спечели дуелите,може би само срещу Сами и Краси ще се запъне.Освен,че е мн умел в коване,рязане и всякакви такива елементи от един дуел,Алманаха му е силна страна и отделно,чисто физически го намирам за силен.Дори повече от началото,защото сега загуби доста сланина(видимо мн е отслабнал) и ще е по-пъргав.
толкова наперен "бизнесмен"?
И аз виждам Ивайло като доста силен дуелист - и физически, и като знания и умения. На първата ратайска битка направо отвя Станислав и Велислава на играта с въртенето на лост.
Много ми се иска Венцислав да си ходи, мисля, че него всеки може да го бие с лекота. Никак не обича да си дава зор и да се напъва, не изглежда бърз и пъргав, а и никакви кой знае какви умения не е показал. Силен е само в мрънкането и оплакването. Вярно, че бедните имат нужда от мъжка ръка, но с него или без - разлика според мен няма.

# 219
Гугъл е сила.Стана ми интересно как е изглеждала преди операциите Марияна.Разликата е огромна.

# 220
  • ново
Ако е малко по-мургава ми прилича на Софка 😀 Това е преди грозните джуки иначе гърди си е сложила.
Сега ми прилича на изстрадала и тъжна мома. Рядко се смее, все кусури намира. Изглежда ми неудовлетворена.

# 221
А, и преди процедурите е изглеждала тъжна значи Grinning

# 222
Значи, когато Шопски провокира Митко ежедневно, ежечасно и ежеминутно всичко е точно, но когато Митко провокира Ивайло: "Ау какъв подлец!". Защо така? Отделно, че не знаем дали това с книгите беше провокация, тъй като не знаем нито Митко колко книги " чете" годишно, нито колко шофира. Wink А и честно казано, като го виждам какво рядко ***** е Ивайло, ако бях във Фермата на мястото на Митко, аз също нямаше да го пропусна досадникът му с досадник.

# 223
  • Варна
Каквото почукало. 😉

# 224
  • Вестерос
Мъжът ми слуша аудио книги в колата, но става въпрос за извънградско шофиране в Канада в провинция, която е с относително прави магистрали. Ако Митко шофира от София до Варна например не виждам нищо лошо да си слуша книга. Обикновено това се прави като си караш с разрешената скорост в лявата лентата и се наслаждаваш на пътуването, а не се състезаваш с останалите (и без деца или шумна компания в колата). Не мисля, че той имаше предвид да се кара в града. Но едва ли в България много хора слушат книги докато карат кола, пък за катастрофи (при положение, че дори не е разпространено в България) е силно преувеличено да се говори.

Аз също обаче съм привърженик на четенето на книга пред слушането, и то на хартиени. Радвам се, че и децата ми предпочитат хартиените.
В лявата лента? Митко живее в Димитровград, на какъв дълъг път да пътува, слушал по 50,100 книги на година. Това не е четене на книга, при слушане се и изключваш, ако пък внимаваш се разконцентрираш от карането. Но различни принципи. Нека ми е безсмислено изказването. Има и огромна разлика между музичка за фон в колата и бла бла на журналисти от това да си пусна Война и Мир.

Общи условия

Активация на акаунт