Фермата 5 тема 2

• 30 360
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Мариана ме натъжава , толкова болка е преживяла, толкова пари е дала за да си подобри външния вид и в резултат аз виждам надменна, не чаровна , не щастлива , хаплива и изискваща женица .
Не е женска злоба от моя страна, смятам , че с толкова корекции всяка от нас ще стане супер мацка.
 Грам елегантност или благородство не видах в нея . Или добро сърце. Цигарки да има, това и е важно.

# 256
Сега виждате ли що ви викам, че за надменни и дребнави душици няма кой да гласува?Митко все повече си показва противния характер,един Сами остана с нормален имидж,ама и той ако продължава да подскача около Митко 2 ще си го развали.Доста се влияе с цел да угоди и да се хареса. Красимира не беше права да иска Митко 2 да и върши мръсната работа.Като искаш нещо свърши си го сам не лицемерничи.

# 257
Марияна я видях за пръв път в клипа на Слави и Криско измежду заобикалящите ги "класни" жени.

А освен Красимира, също много красива ми е Маргарита ли беше даскалицата. Не говоря колко е изтрещяла или за някакви нейни качества. Просто чисто физически ми е много симпатична.

# 258
  • I Love You 3000
Този епизод ме накара да се почувствам доста тъжно,слушайки разсъжденията на Митко 2 и Бети ... Да са живи и здрави да си живеят в лукса,но някак снизхождението,с което говориха за другите ми дойде в повече. Сетих се за една мисъл :

Скрит текст:

То само Бетито ги плямпаше за лукса. Той само я слушаше иказа , че се е върнал в Димитровград да е близо до семейството си и защото там ще му е по - лесно да гради свое. Тя каза , че не ползва публичен транспорт и се движи само по тузарските шосета, за да не гледа мизерията по кварталите. А човека просто мълча и броя звездите Simple Smile

Харесвам го много, но наистина е стратег. Много ми стана смешно как всички нахъсаха Ивайло да избере Сашо и хич да не му пука, важното е да върви напред. И Иво тъкмо се успокой , че няма да го съдят , защото си е взел слаб играч , пък се дуе , че може да опуха войника. И в този миг мина Митко и пътьом му каза да следва принципите си и си замина.  Laughing Laughing Laughing Сиреч да си избира войника и да си ходи.  hahaha hahaha hahaha Ама пътешката мина и му вика "Чух, че те съветват, аз пук те съветвам да си следваш принципите" и го подмина. А Иво си глътна граматиката , че този няма как да го излъже.  Laughing Laughing Laughing

За Красимира като разбрах , че избра Маргарита веднага се усетих , че това й е тактиката и мислех , че затова си висяха с Митко по оградите. Ама този хич не се е усетил  ooooh!Laughing Laughing

# 259
Красимира и на мен ми е много красива.

# 260
  • Вестерос
Като най-красива в лице за мен е Маги, след това Бети и Красимира. Красимира обаче трупа в мен негативи, както и Митко Ай ти. Станислав пада също надолу с разни изказвания.

На този етап единствен фаворит ми е Самито.

# 261
  • София
Сега виждате ли що ви викам, че за надменни и дребнави душици няма кой да гласува?Митко все повече си показва противния характер,един Сами остана с нормален имидж,ама и той ако продължава да подскача около Митко 2 ще си го развали.Доста се влияе с цел да угоди и да се хареса. Красимира не беше права да иска Митко 2 да и върши мръсната работа.Като искаш нещо свърши си го сам не лицемерничи.
Красимира няма как да си свърши сама работата с двете, защото Вили би отнесла повечето/всички от богаташките, шансът й е да са втори избрани, за да ходи Дана на дуел.

В разговора на Бети и Митко не чух нещо скандално от неговите уста, а не се впечатлих и от нейните приказки, общо взето държи линия, нищо ново.
Не ми хареса обаче гласът зад кадър как се опитва да манипулира. Преди сценката с игрите на филми, Надя каза как сега ще видим как Митко забавлявал всички, станал цвнтър на внимание и всичко е от радост, че го няма Иво. А като дадоха кадрите, чухме, че играят пореден филм, казаха й резултата и сега просто беше редът на Митко да обяснява.
Сигурна съм, че се радва, че го няма, но такива скалъпени доказателства "дразнят".

# 262
Ама  Митко 2 трябваше да избере Марияна. А Иво може да отпадне сега, а все още имат нужда от него.

# 263
  • I Love You 3000
На Красимира тактиката е много правилна, защото не търпи тези двете. Но ако тя ги сложи ратайки и дуелистки , те ще имат право да избират коя да се сръжава. А малката нали това й е страха, че не тя , а майка й да иде на дуел. Красимира правилно ги нареди и подшушна на онзи да пратят Марияна , че да може да избере майката и да си ходят по - бързо. Ама той бавно загря.

Сега ще им дадат едни биткитки да пият ракии , че и Иво и Сашо ги няма хич. Ще стрелят по собстените си макети и това е. Няма да има Трудност тип Сами. Има риск на втората битка някой да колабира ако им дадат такива битки.

# 264
  • Вестерос
Може пък Митко 2 да е загрял, ама нарочно да е направил така, на пък на Красимира.

# 265
  • София
Според мен Митко 2 е загрял, ама него го устройва там да се карат, а и са жени, не са му конкуренция. Единствено го е мислил, че ако Сашо отпадне, а Венци е фермер, ще трябва пак срещу Станислав. Но то сигурно скоро ще е обединението и да може да избира от всички.

# 266
Що пък да му е противен характера на Митака, не мога да разбера. Ама щото няма конкретно за какво да му се хване човек, та просто така, да се намираме на приказка.

# 267
И аз се чудя с какво толкова дразни някои от пишещите? Мен например Шопски най-много ме дразни и много се радвам, че отива на дуел.

# 268
Аз също се радвам, че Шопски отива на дуел, ама той ще дръпне Сашко и ще го отстрани, после ще стане фермер и ако Митака не вземе имунитет е ратай и дуелист. То рано или съсно е ясно, че това ще стане, ама не ми се искаше точно тоя плужек да го прати. И аз не мога да разбера с какво толкова се е проявил в негативна насока Димитър, ама айде, да кажем,  аз  не съм   обективна.

# 269
  • Sunshine state
Както и предполагах, Ивайло веднага даде заден и се отвърна от заканите си да извика Станислав. Като мишка ще избере Сашко, сигурна съм.
 А Краси е много хитра, ама ако има кой да разчете мисълта й.  Митко и Сами с парадирането какво били направили малко ме издразника, макар и донякъде да бяха прави. Елизабет сега от сой се извъди. Все повече започва да ме дразни. 🙄

Последна редакция: чт, 10 окт 2019, 02:06 от Pupitka

Общи условия

Активация на акаунт