Фермата 5 тема 2

• 30 380
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
И мен Сами и Митко2 ме издразниха с парадирането си. Хубаво, направили-направили (по-скоро Иво направи, а Митко2 лежа през повечето време от кадрите, ама айде), но това хвалене и изтъкване ми разваля хубавото впечатление, още повече пък, че ако не беше Ивайло, те едва ли щяха да са направили и половината от нещата. И на мен щеше да ми стане тъпо, ако двама "курортисти" ми кажат, че нищо не съм свършила при условията на сиромасите, докато те отначало си разполагат с чисто и топло място за сън и хранене, електричество, вода и инструменти. Не са равни условията, кой каквото иска да разправя и това изтъъкване е излишно според мен. Разбира се, не пренебрегвам и това, че сиромасите не са толкова инициативни, по-скоро мъжете им, тъй като изобретяването на разни "уреди" по принцип мъжете го правят в това предаване.

Радвам се, че Ивайло е на дуел, сигурна съм, че ще избере Сашо и по всяка вероятност ще го победи, а след това мисля че е крайно време за обединение (все пак чорбаджиите няма да стоят в мизерията повече от седмица).

Бетиту много ме издразни с тези обяснения за лукса, имотите и пр. Няма лошо, да е жива и здрава и да се наслаждава на лукса, но начинът, по който го обясняваше ми прозвуча отвратителен. Не съм обикаляла софийските квартали и не знам каква толкова ще да е тази мизерия, може би визираше панелките, в които живеят средностатисическите българи? Но ми прозвуча много грозно. И си спомням как с Криси апелираха да имало повече млади хора като тях в България. Че за какво, като Бети специално си гледа кефа и живота и не иска въобще да се сблъсква с реалността, даже и по улицата. Scream Да, принципно не е длъжна, ама нали общество, ала-бала...

# 271
Ивайло се тупаше в гърдите че е по по най, ама верно ще дръпне Сашко, който вече се спече, а и е в много лоша форма. На Шопски фукните и заканите му стигнаха до тук. Искал бил Венци. Ми то и Венци го би.
И май наистина е време за обединение, защото ако Сашко падне от Шопски, сиромасите остават с двама мъже от който единият ще е ратай. Хептен ще го за късат с работата

# 272
  • Калгари, Канада
Ивайло е на дуел. От кога го чакам. 😃

Митко 2 има причини да избере Ивайло:
1. За да се отърве от мъж
2. Защото Ивайло сам искаше и щеше да мрънка, ако не беше го избрал.
Да не мислите, че на Митко 2 му се разправя с кравите, а и с Мариана.

Краси си мисли, че той ще й прави услуги само щот му се усмихнала на оградата. Не вярвам да не е загрял, просто той си гледа за него как е по-добре да постъпи.

Ивайло пък може да е решил да си ходи вече. Той видя, че има вътре млади силни момчета като Сами , способни като Краси и добре с алманаха като Митака. Може да е решил, че няма смисъл да си губи времето вътре. А може и да му е стратегия да мине през дуел докато има слаб мъж за съперник, пък после ще се оправдава, че той на дуел вече е бил.

Радвам се за него, че поне при бедните си получи 5 минути слава. Гледаха го в захлас, Дана много очарована. Богатите не му засвидетелстваха такова уважение за автобусчето.

Мариана също може да е решила да си ходи и затова да се цупи, щот си е представяла как ще си отиде в къщи на меко и удобно.

Не им разбирам на разкрасителните операции, но може ли Паулинка да се хили така заради новия нос, пък Мариана да не се усмихва за да не изглежда набръчкана или нещо?

Митко 2 е бащино синче, ама Бети се оказа по-по и от него, като бащино момиче. Само си я представям да я накарат да мине през Факултето през деня, даже не й трябва да е през ноща. Сега се разбра защо реагира така при влизане в бедната ферма. Горката, ми ако я бяха пуснали отначало с бедните там.

Последна редакция: чт, 10 окт 2019, 07:05 от mamamia

# 273
Не съм убедена, че Ивайло ще бие на 100 % Сашо. Зависи от битките, може да има изненади. Мариана изобщо не ми е красива, най-красива за мен е Маргото, много й отива очна линия, и Краса.
Бета Инглиша какво да я коментирам, свикнала цял живот на баницата мекото, както и Митко 2, то с парите на мама и тате всеки може.

# 274
  • Варна
Видя се, колко струва ИТ, нищо, само изчака да замине Ивайло и почна да обсъжда. Говори се в очите, не зад гърба, ама той няма как да го знае. Бетка-Кокетка се чудя, щом е толкова хай, какво дири там във Фермата. Парцал, възмутена съм от тези двамата, ужас.

# 275
Митко ИТ и Сами са най свестните участници от мъжете.
И да прав беше Митко като каза че е настъпила тишина след онова плямпало Шопски. И другите  бяха съгласни.
Не мога изобщо да ги сравнявам с Бети. Човека е здраво стъпил на земята, не лети в облаците, не парадира с нищо.

# 276
Каквото и да говорите- Шопски е време да се отдаде на призванията си. Получи своите 5 минути слава и се видя, че е тюфлек, което писах тук отдавна. На игра с повече движение по арената не може да издържи, това са много килограми, които тежат.

# 277
  • Вестерос
Що пък да му е противен характера на Митака, не мога да разбера. Ама щото няма конкретно за какво да му се хване човек, та просто така, да се намираме на приказка.
Първо за кой Митко пишеш, второ кой е казал, че на някой от Митковците му е противен характерът?

Сиромасите имаха инструменти, тесли , пирони и т.н., да, не на ток, но си имаха!

Мен ме дразни постоянното натякване и оправдание за каквото и да е бурята от първата вечер, все едно ураган Катрина със седмици..

# 278
И аз съм доволна, че Ивайло отива на дуел. Не само защото много ме дразни с опитите си да предизвика Митко ИТ по доста агресивен начин, но главно защото сега ще трябва да избира дали да следва заканите и да продължи да се прави на велик /сам каза, че при възможност ще предизвика войника и ще го победи/ или ще избере по-лесен противник, за да остане в играта.
И според мен ще избере второто и по този начин ще плюе на всичко, което е казвал досега. А накрая може да отпадне от Сашко.
Не казвам, че това не е правилно, но човек трябва да стои на думите си.
Ето Красимир директно си казва, че на дуел ще избере по-лесен противник, за да продължи колкото може по-напред. Казва си човекът и ще го направи.
Но да се правиш на велик на думи, а на действия да те е страх и да се отмяташ, не смятам, че е достойно за уважение.

# 279
Аз казах че на Митака му е противен характера.Не че Ивайло не си го заслужава,но е дребнаво 2 дена мълча на новото място и изведнъж реши да защити бедняците и условията им.Ивайло изчезна и веднага се почна с плюенето срещу него.Елизабета кво да я коментирам да си живее префърцунения и изчанчен живот,на всички е ясно че се подмазва на Митко с надеждата да стигне по далеко.А на него не му прави чест че и мълчи на снобарските изказвания и простотии.За мен е скрит и подмолен и тепърва ще си разкрива лицемерието.

# 280
  • ново
Ивайло изчезна и веднага се почна с плюенето срещу него.
Можеш ли да ми цитираш конкретни реплики, защото снощи гледах в движение и явно съм изпуснала. Сигурна съм, че Митака прикрива лошите черти от характера си, но поне е успешно.

# 281
  • Разпиляна във въображението
Видя се разликата в работата с ел. инструменти и с обикновени чукове и пирони. То пак ще стане, но времето и усилията са различни. Сиромасите изградиха къщите и покривите с пирони и чукове, а другите сглобиха само едни икейски мебели.

# 282
Не си правя труда да помня реплики и да си пълня главата с глупости.Цялостното му държане,че е тихо щото го няма Ивайло,подхилкването Елизабета като го плю че от нам си кой ден го мрази и не може да търпи и на Митко 2 некви пак такива неща,мисля и Марияна се включи.Хич не ми беше приятно държанието им към един от тях и злобата и лицемерието на цялата група беше отвратително.

# 283
  • ново
Ясно, не го е оплюл изобщо. Казал е истината, че без него е тихо. Аз ако бях, сигурно няма да се изразя като него 🤐
Сега прочетох някаква жълта "новина", че Красимир имал годеница в Испания.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Grandiozna-izmama-vuv-F … v-Ispaniya-904368

# 284
  • Варна
А бе плюят, ама без него са за никъде.

Общи условия

Активация на акаунт