Фермата 5 тема 2

• 30 344
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
На мен току що ми хрумна нещо. Възможно ли е, ако Ивайло победи да му предложат да отиде и да стане Фермер на седмицата на сиромасите. Така хем ще може да се изправи по-скоро срещу Митко ИТ , хем при сиромасите ще стане по-леко за мъжете.

# 481
На мен току що ми хрумна нещо. Възможно ли е, ако Ивайло победи да му предложат да отиде и да стане Фермер на седмицата на сиромасите. Така хем ще може да се изправи по-скоро срещу Митко ИТ , хем при сиромасите ще стане по-леко за мъжете.

Ако не са се сетили Иван и Андрей, в момента умират от яд 😄. Страхотна идея, щеше да има скандали, сърдити, недоволни ... Ама то не е късно де, ще видим довечера

# 482
И аз си мислих за това. Там те го приеха по-добре, той се почувства в свои води, а и по-лесно ще могат да се изправят с Митко ИТ един срещу друг.
И според мен, който реди битките той ще спечели играта.
Хората много подценяват огромното предимство да си втори дуелист.

# 483
Няма ли някой спойлер за днешният дуел? То почти е ясно де, но все пак.

# 484
Хора,моля ако някой има време да ми обясни тази странна и "нездрава" връзка между Велислава и Венцислав!На какво се базира: на възраст,общи интереси ,общи виждания..... на какво?

# 485
Освен, че той е неудачник, а тя кандидат за неудачник друго не знам какво би ги свързало. Изключително антипатични и двамата с ограничено мислене и умстврн багаж.

# 486
  • Разпиляна във въображението
Представете си как Ивайло бие, обединят ги и той им става фермер Simple Smile

# 487
Дай Боже 😊, че ако отпадне спирам да гледам фермата. На елизабета куткудякането не ми се слуша, а и другите участници се поизчерпаха като цяло - ни с ум блестят, ни с умения, ни с физика.

# 488
Щото  пък Ивко така е засиял, че чок заслепява 😎

# 489
  • София
Аз съм приятно изненадана от Сами - работлив е, не се изтъква, доста неща казва на място.

# 490
  • София
И на мен Сами ми харесва, добро момче е. Днес съм против Иво, видях достатъчно от него, сръчен е, обаче с тия скандали само върти предаването около себе си. На мен скандалите са ми ужасно неприятни и започнах да го превъртам, излишно напрежение вкарва и ме напряга. Не ми е интересно това. Откакто го няма видяхме повече от взаимоотношенията и на другите.

# 491
Аз не знам за кой съм. Сашето е добряк, ама и за нищо не става. Само лежи и клюкари. Сега довечера ако вземе да изригне на арената...
Иво пък не го понасям. Има умения, сръчен е ама много залив, чак агресира на моменти. Дребна душица е
Май ще е по добре без него, а и богатите го намекнаха.
Абе за Сашето ще съм

# 492
Ами честно казано съм раздвоена. Не е лошо Сашо, ама е тотален лешпер. Иво пък е работар , ако не е той да ги ръчка не знам дали щяха да се справят толкова добре чорбаджиите.

# 493
За нито един от двамата не съм. Сашо е супер мързелив, само гледа да полегне, да хапне, мързи го да гледа. А Ивайло има кофти характер, може да е много сръчен, способен и интелигентен, но не е ок като човек. Който и да отпадне, за мен е все тая.

# 494
Аз съм за Сашко, дано да му минат петичките😆. Не е асобено работлив и полезен за фермата,  ама не го понасям Ивко. Той много надъхан го раздава ; чак си направи лост да тренира. Палячо.
Много са ми смешни като се хванат първо за храната в къщата на дуелистите. То бива глад, бива,  ама те като невидели.

Общи условия

Активация на акаунт