Парфюмни размисли и страсти - 231

• 65 022
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Чудя се защо никой парфюм не е траен върху мен.

Напръсках се с "бялото кубче" и го усещах само час- два. Около мен никой не го усеща.

# 436
Днес съм изкарала Сантал Роял и ми е страхотно,още не е студено,но сутринта беше опияняващ,сега в топлото ми мъжкарее,ама му прощавам.

# 437
  • Балчик
Скрит текст:
Днес извадих еликсира, нали се очаква застудяване Simple Smile
cabochard завид, колежката с която делим офис не го понася, но си позволявам, когато я няма и не съм на работа.

Ужасно е, когато заради определен колега не можеш да носиш любимия си парфюм. Имам такъв случай с колежка - когато веднъж в офиса дойде дама ухаеща на Coco - Chanel /според мен беше ЕДП/, аз се "размазах" от кеф, а колежка часове след това говореше колко ужасен бил този парфюм, как й станало лошо и как я "блъснала" глава от него. От тогава дори не смея да си помисля да пробвам и да видя как би реагирала, ако аз съм с него /може пък на моята кожа да й хареса.../. Disappointed
Сякаш описа мен. Бях си фъснала 2 пъти зад ушите Coco EDT, толкова го харесвам, а колежката влизайки в стаята каза, че мирише ужасно. Повече не съм го носила там.

# 438
Аз да ви се оплача, че се разделям с Кристал Ноар. Давах много шансове, но не. Не мога и не мога да го нося. Интересното е, че в началото го обожавах,беше ми много приятен, много го исках, но колкото пъти го нося, толкова повече не ми понася. Мирише ми на кокосово масло. Като си направя маска на косата точно така мириша. Освен това джинджифила и сандаловота дърво изежда ми идват в повече, една мръсна миризма някаква, абе не ме радва. Само от сантименталност и от инат го държах,и защото брат ми ми го подари. Няма смисъл да ми стои с години,по-добре друг да му се радва.
Сега съм се засилила за Rush Gucci,защото много много ми харесва и свързвам миризмата с определен пелиод от живота ми и много ми се носи. Но повече никога същата грешка-ще тествам обстойно и ще разносвам няколко дни и тогава ще решавам.

# 439
А аз пък отгърмях на сляпо Violet Blonde Tom Ford поради няколко причини 😁 1) Във фрагрантика едно ревю казваше, че почитателите на Prada Candy и Infusion d'Iris(супер любими) ще го харесат. 2) Спрян е. 3) Името му много ми харесва- обичам виолетки и съм руса 😁 (макар че никога не купувам парфюм само заради име му )
Много съм любопитна да го тествам, но мисля, че ще ми пасне Bowtie

Някой има ли го?

# 440
  • Бургас
....запознай се при желание с това изкушение-https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Honour-Woman-12762.html Един от най-красивите белоцветни аромати,които аз съм помирисвала.
А къде може да се пробва или може ли да се поръча проба от някъде?

Може да се пробва в магазина на Нотино, в МОЛ Парадайз.

Не се подвеждайте по всеки хвалебствен пост. Аз например си знам от темата с кои съфорумки нямаме съвпадение, а с кои (две-три са) от тях - мога с чисто сърце да тествам препоръчания парфюм (за съжаление, по-често стрелям, но те не са виновни, че ми е такъв характера).
И съвпадения да имаш никога не ти е сигурно,че ароматът ще ти допадне на 100%.Тя никъде не е писала,че ще купува бутилка от Онър на сляпо,че да я подвежда в случая моя пост,просто търси проба аз не виждам нищо лошо в това!В Нотино има проба от него.Heart Аз пък и с тези съфорумки с които вкусовете ни се разминават ако похвалят нещо пак търся проби.Така че нека всеки да си решава какво да прави,всеки си е свободен.

# 441
Аз, и то в пълен размер - 100 мл. Харесвам го, но за съжаление рядко стигам до него, все нещо излиза на по-преден план. И не зная защо, но след 2 часа спирам да го усещам /в оригиналността съм сигурна, явно проблема е в мен/. Flowers Hibiscus

# 442
  • До сърцето...
И съвпадения да имаш никога не ти е сигурно,че ароматът ще ти допадне на 100%.Тя никъде не е писала,че ще купува бутилка от Онър на сляпо,че да я подвежда в случая моя пост,просто търси проба аз не виждам нищо лошо в това!

Съжалявам, че го прие лично Flowers Rose Просто използвах поста ти, но всъщност ми е съвестно за моите похвали в темата. Виждам в "Размените" някои от тях и се чувствам малко виновна.

# 443
А аз пък отгърмях на сляпо Violet Blonde Tom Ford поради няколко причини 😁 1) Във фрагрантика едно ревю казваше, че почитателите на Prada Candy и Infusion d'Iris(супер любими) ще го харесат. 2) Спрян е. 3) Името му много ми харесва- обичам виолетки и съм руса 😁 (макар че никога не купувам парфюм само заради име му )
Много съм любопитна да го тествам, но мисля, че ще ми пасне Bowtie

Някой има ли го?
Аз. Simple Smile
С две думи - да и да .
Лесен за харесване, поне с моята кожа чудесно се сработи, а трайността е повече от прилична...
С радост да се носите Simple Smile

# 444
  • Пловдив
Е то всеки си има глава на раменете да преценя, дали да купува насляпо. Радика, Изобщо не трябва да се чувстваш виновна - ти си изразяваш твоите възприятия и емоции.
Аз много пъти съм купувала парфюми по прекрасните описания тук, но то е било по-скоро от любопитство.

Иначе например така хваленият Casablanca Swiss Arabian на мен изобщо не ми хареса. Поръчах го, но не го отворих, защото имах възможност да отида и да го тествам. Тествах го два поредни дни и не ме впечатли с нищо. Не знам къде е това уау. Поради тази причина го върнах. Ама това не значи, че трябва да обвинявам тези, които са го похвалили.

Друг пример, който наскоро ми се случи - купих Musky Garden Mancera. Аз малко съм скарана с розите в парфюм, но този наистина ми хареса. На следващия ден колежките в офиса щяха да ме изгонят.  Казаха ми никога повече да не идвам с този парфюм. А аз се бях пръснала дискретно.

Така че колкото хора, толкова различни възприятия.

# 445
  • Бургас
И съвпадения да имаш никога не ти е сигурно,че ароматът ще ти допадне на 100%.Тя никъде не е писала,че ще купува бутилка от Онър на сляпо,че да я подвежда в случая моя пост,просто търси проба аз не виждам нищо лошо в това!

Съжалявам, че го прие лично Flowers Rose Просто използвах поста ти, но всъщност ми е съвестно за моите похвали в темата. Виждам в "Размените" някои от тях и се чувствам малко виновна.
Не,споко:hibiscus: можеш да си хвалиш каквото пожелаеш без да се чувстваш виновна,аз поне не се чувствам така,хаха.Всеки да си решава какво да прави,дали да се доверява или не,аз принципно съм винаги за проби,предпочитам да дам 15 лв за проба,отколкото 200-300 лева за цяло бутилче и после да не ми хареса,но това си е моето виждане.Обожавам Муски.

# 446
  • Sofia
Друг пример, който наскоро ми се случи - купих Musky Garden Mancera. Аз малко съм скарана с розите в парфюм, но този наистина ми хареса. На следващия ден колежките в офиса щяха да ме изгонят.  Казаха ми никога повече да не идвам с този парфюм. А аз се бях пръснала дискретно.

Това пък е много грозно! Rage
Ако идеш пак с него, какво ще стане? Joy

Парфюм през целия ден - Муски Гардън Мансера. Bowtie

Моите съкилийници досега копче не са ми казали.....ама и те ме знаят каква съм.... Joy

# 447
  • Пловдив
Ааа, аз отидох пак, ама те пак ме надушиха.
Те са тотално парфюмнонезаинтересовани, даже май изобщо не използват парфюми.
А пък са съвременни жени на добри позиции.

Нищо, де, аз не се отказвам. Ще ги тормозя пак.

# 448
И на мен са ми странни тези отрицателни коментари за чуждите парфюми в офиса. Коментирам ги само ако ми харесват. В противен случай си мълча и оставям хората да носят това, което искат. Очаквам същото.
Парфюм е все пак, не мирише на развалено.
В такъв момент си казвам, че това е в пъти по-добре от някой, който не се къпе, яде чесън или е пушач (от тези, дето целите ухаят на фас от-до). И кротвам. Така преди години успях да се примиря с любимия Knowing Estee Lauder на една колежка, даже взе да ми харесва в един момент, след като се самосугестирах...Joy

# 449
Муски не ми е любимец заради розите, но си го нося. Той обаче е единственият парфюм за който съм получавала не просто комплимент, а непозната дама направо се навря във врата ми да ме души. Така че, усещания различни. Нямам колеги, но работя с клиенти. И не се съобразявам дали ще им хареса парфюма ми.
Днес с удоволствие си нося Choco violette.

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 00:36 от Мау Мау

Общи условия

Активация на акаунт